Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας

Το Τριμελές Εφετείο της Πάτρας καταδίκασε τον Αρτέμη Σώρρα και τη σύζυγό του σε 8 χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή, για υπεξαίρεση χρήματος.
Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας
Σε οκτώ χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή και πενταετή στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων καταδικάστηκαν, ερήμην, από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας, ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, μηνυτής είναι πρώην συνεργάτης του, ο οποίος καταγγέλλει ότι ο Σώρρας του έκλεψε 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν στην επιχείρηση με τους παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του Σώρρα, δικηγόρος Φώτης Λεπίδας, ο οποίος δήλωσε πως η συγκεκριμένη δίκη είναι ευκαιρία να ξεσκεπαστεί όλη η παράνομη δράση του Αρτέμη Σώρρα και όλων όσων εμπλέκονται στην «απάτη» που έχει στηθεί σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο κ. Λεπίδας, ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του δεν ήταν παρόντες στην δίκη, αλλά μέσω συνηγόρου ζήτησαν αναβολή από το δικαστήριο. Το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα, καθότι είχαν ήδη πάρει στο παρελθόν τρεις αναβολές για την ίδια υπόθεση.

Σύμφωνα με τον Φώτη Λεπίδα, απόσπασμα της δικαστικής απόφασης αναμένεται να διαβιβαστεί στην Αστυνομία, προκειμένου να συλληφθούν ο Αρτέμης Σώρρας και η γυναίκα του.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v