Φωτογράφισε την Αθήνα σου για έκθεση στη Διπλάρειο

Ο βρετανός καλλιτέχνης Michael Landy φτιάχνει μαζί με τους Αθηναίους στη Διπλάρειο ένα κολλάζ αθηναϊκών εικόνων. Στείλε κι εσύ τη δική σου φωτογραφία.
Φωτογράφισε την Αθήνα σου για έκθεση στη Διπλάρειο
Από τις 23 Μαρτίου έως τις 11 Ιουνίου 2017, ο βρετανός καλλιτέχνης Michael Landy και ο οργανισμός ΝΕΟΝ με τη συμμετοχή του κοινού μεταμορφώνουν τους τοίχους της Διπλαρείου Σχολής σε ένα διαρκές εργαστήριο αφιερωμένο στην πόλη της καρδιάς μας. Η έκθεση με τίτλο Breaking News – Athens εξελίσσεται σταδιακά σε διάστημα τεσσάρων μηνών και στολίζει τον κενό χώρο στον τρίτο όροφο της Διπλαρείου Σχολής με εικόνες της Αθήνας.

Οι διοργανωτές της έκθεσης και ο καλλιτέχνης μας καλούν να συμπληρώσουμε το έργο, φωτογραφίζοντας και στέλνοντας τα δικά μας τοπία της σύγχρονης Αθήνας, εικόνες που αποτυπώνουν την κοινωνική και πολιτική συνθήκη, εικόνες πρωτοσέλιδα ειδήσεων, εικόνες γεγονότα της καθημερινής ζωής, εικόνες κείμενα, σύμβολα και λογότυπα, αφορισμούς και συνθήματα στους δρόμους.

Τις εικόνες θα επεξεργάζεται ο ίδιος ο καλλιτέχνης και η ομάδα του και θα αναρτώνται σταδιακά στο χώρο της Σχολής, υλοποιώντας την έκθεση ως συμβάν σε εξέλιξη –work in progress, αν το προτιμάτε αγγλιστί.

Η υποβολή συμμετοχής γίνεται εδώ από τις 14 Φεβρουαρίου έως και τις 26 Μαΐου 2017.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v