Ολλανδοί προς Τραμπ: Είμαστε το ίδιο ρατσιστές μ' εσένα

«Θα μας λατρέψεις. Έχουμε και μια πολιτικό με κινητικά προβλήματα που μπορείς να κοροϊδεύεις». Δείτε το σπαρταριστό βιντεάκι που κάνει το γύρο του ίντερνετ.
Ολλανδοί προς Τραμπ: Είμαστε το ίδιο ρατσιστές μ εσένα
Ένα ξεκαρδιστικό βιντεάκι ολλανδικής εκπομπής που κοροϊδεύει αποτίει τον δέοντα φόρο τιμής στον Πρόεδρο Τραμπ κάνει από το πρωί τον γύρο του internet.

Στο καθόλου αφελές ετούτο βίντεο, οι Ολλανδοί συστήνουν την χώρα τους στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο, εξηγώντας πως η Ολλανδία είναι η δεύτερη καλύτερη χώρα στον πλανήτη, μετά τις ΗΠΑ.

«Φτιάξαμε ένα τείχος για να κρατήσουμε έξω από την χώρα μας όλο αυτό το νερό που έρχεται από το Μεξικό. Φτιάξαμε έναν ολόκληρο ωκεανό, τόσο μεγάλο που μπορείς να τον δεις από το διάστημα, ανάμεσα στη χώρα μας και στο Μεξικό. Και βάλαμε τους Μεξικανούς να τον πληρώσουν».

Και, το καλύτερο: «Κάθε Δεκέμβρη έχουμε αυτό το σκανδαλώδες φεστιβάλ του Μαύρου Pete. Είναι το πιο προσβλητικό, το πιο ρατσιστικό πράγμα που θα έχεις δει ποτέ. Θα το λατρέψεις. Είναι τέλειο. Επίσης, έχουμε μια πολιτικό με κινητικά προβλήματα που μπορείς να κοροϊδεύεις. Είναι βγαλμένη από το Ministry of Silly Walks. Ανυπομονούμε να σε δούμε να τη μιμείσαι».

Δείτε το και… κλάψτε μαζί μας.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v