Viral: Ο ιερέας που τα έβαλε με οπαδούς του Σώρρα

Καβγάς βγαλμένος από επιθεώρηση του Περοκέ ξέσπασε σε καφενείο – συνέλευση οπαδών του Αρτέμη Σώρρα.
Viral: Ο ιερέας που τα έβαλε με οπαδούς του Σώρρα
Είναι από εκείνα τα σκηνικά που σε κάνουν να απορείς αν είναι στημένα. Όμως όπως όλα δείχνουν μάλλον δεν είναι. Γι’ αυτό και είναι ακόμα πιο αστείο.

Σε συνέλευση «φίλων» του εθνοσωτήρα Αρτέμη Σώρρα σε καφενείο άγνωστης τοποθεσίας, η κάμερα έχει στηθεί δίπλα στο κοινό και καταγράφει κάτι που μοιάζει με προβολή ντοκιμαντέρ για Νεφελίμ.

Το κοινό αντί να παίζει πρέφα ως είθισται σε αντίστοιχου τύπου καφενέδες, παρακολουθεί με ενδιαφέρον την οθόνη μέχρι που σε ένα απίθανο plot twist παπάς κάνει ντου στον χώρο και με ατάκα «φωτιά» δίνει το σύνθημα για τον χαμό που θα ακολουθήσει:

«Καλά δεν ντρέπεστε να ακούτε αυτούς τους Αντίχριστους εδώ πέρα;»

Οι θαμώνες – υποστηρικτές του Σώρρα δεν θέλουν και πολύ για να γίνουν triggered και σε χρόνο ντε τε ξεσπά καυγάς με ατάκες όπως: «επειδή δεν ήτανε Εβραίος ο Δίας σε πειράζει;», «οι ενορίες είναι μετά τη γέφυρα, από κείνη την πλευρά», «εισαγγελέα έχεις;», «κεριά και λιβάνια», «για πες τον όρκο σου»  και «α, πάγαινε ρε παπά».

Το σουρεάλ σκηνικό μπορείτε να απολαύσετε στο παρακάτω βίντεο:



Μεγάλη φιγούρα η κυρία με το λευκό μπερέ που παρακολουθεί ψύχραιμη τη μάχη, αλλά και ο «υπεύθυνος» της παρουσίασης που καθ’ όλη τη διάρκεια του καυγά κρατά το μικρόφωνο κοντά στο στόμα του.

Ωραία μπήκε το ’17 πάντως.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v