Ζώδια 2017: Όλα όσα θα μας συμβούν

Ρωτήσαμε τα άστρα και μας είπαν, όλα όσα πρόκειται να συμβούν φέτος, για να ξεκινήσετε προετοιμασμένοι τη νέα χρονιά.
Ζώδια 2017: Όλα όσα θα μας συμβούν
Αστρολογικά μιλώντας, η χρονιά που μόλις ξεκίνησε θα είναι μια καλή χρονιά για τα περισσότερα ζώδια. Ιδού όλα όσα πρόκειται να μας συμβούν τους επόμενους δώδεκα μήνες, όπως τα προέβλεψε ο αστρολόγος Βασίλης Παπαδολιάς, στο StarSecrets.gr.

Κριός

Για τους περισσότερους από εσάς, και κυρίως του δευτέρου δεκαημέρου, η χρονιά δείχνει θετική για σχέσεις και συνεργασίες. Ένα πρόσωπο που σας στηρίζει ηθικά και οικονομικά πιθανόν να βρεθεί στο δρόμο σας και να σας βοηθήσει. Συνιστά ανακούφιση από τη μια αυτή η συνεργασία, από την άλλη όμως οι προσδοκίες ίσως φανούν υπερβολικές και το αποτέλεσμα να μην είναι ανάλογο τους.

Το τρίτο δεκαήμερο δείχνει, σε άλλη ρότα, να εξερευνά νέους τρόπους έκφρασης και επαγγελματικά, κι ίσως να πετυχαίνει μια ανανέωση στην εργασία. Θέματα υγείας ίσως απασχολήσουν δικούς σας ανθρώπους Φλεβάρη και Αύγουστο, ενώ στα ερωτικά σας ευκαιρίες θα υπάρχουν, αλλά δεν είναι εποχές για δραματοποίηση.

Ταύρος

Αρχικά φαίνεται εύκολη χρονιά το 2017, με γέλια και διασκέδαση στο χώρο εργασίας κι ίσως μια νέα συνεργασία-σχέση από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Η εξομάλυνση της καθημερινότητας θα είναι βάλσαμο για τις εσωτερικές σας ανησυχίες, καθώς μέσα σας είστε μάλλον ηφαίστειο που θέλει να εκραγεί ψυχολογικά.

Η απώλεια της πίστης σας στους άλλους, κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, έχει οδηγήσει ήδη σε ψυχολογικό αδιέξοδο τις καταστάσεις, κι ευτυχώς από κάπου φαίνεται φως στον ορίζοντα. Μάρτη και Σεπτέμβρη κάποιες φιλίες σας θα διαλυθούν, ενώ Φλεβάρη και Αύγουστο μην εμπλέκεστε σε κόντρες σε θέματα εργασίας. Επιμένετε στη μέθοδο μακριά από εγωισμούς και σύντομα από Σεπτέμβρη θα ανταμειφθείτε με νέες προτάσεις.

Δίδυμοι

Ενδιαφέρουσα χρονιά για τους Δίδυμους, κυρίως του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου, με δοκιμές τόσο δημιουργικά όσο και ερωτικά, και πολλά διαφορετικά ερεθίσματα. Οι του πρώτου δεκαημέρου, ίσως πιο ριζικά τολμηροί, μπορεί να φτάσουν και σε εκκεντρικότητες.

Το τρίτο δεκαήμερο απ’ την άλλη θα χρειαστεί πιο πολύ προσοχή, καθώς σχέσεις και συνεργασίες θα δυσκολέψουν. Απαιτείται προσοχή στη λεπτομέρεια και σεβασμός στα θέλω των άλλων που θα είναι αρκετά ισχυρά. Μάρτη και Σεπτέμβρη προσοχή στα εργασιακά θέματα για το πρώτο δεκαήμερο, ενώ γενικά η αφηρημάδα πληρώνεται. Τα αισθηματικά ζητήματα σε υψηλή προτεραιότητα φέτος, είτε για καλό είτε για κακό.

Καρκίνος

Δύσκολη χρονιά φέτος για τους Καρκίνους, τουλάχιστον μέχρι το Σεπτέμβρη. Για το πρώτο δεκαήμερο, τα πράγματα θα είναι κάπως πιο ήπια: έχουν κυρίως να προσέξουν εκκρεμότητες νομικές που τις έχουν αμελήσει.

Δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, όμως, τα πράγματα θα είναι αρκετά πιο στριμωγμένα: συνεχίζουν οι δεύτεροι να ψάχνουν στίγμα ζωής -που δε βρίσκουν- κι οι πρώτοι να έχουν βάρη οικονομικά και ψυχολογικά που φέτος ειδικά θα μεγεθυνθούν και από την οικογένεια. Βασικό πρόβλημα σας φέτος είναι ότι δε θα μπορείτε να πείτε όχι. Από Σεπτέμβρη, πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο, έχετε να ελπίζετε σε διεξόδους επαγγελματικές η αισθηματικές που καλύπτουν περισσότερο τα θέλω σας.

Λέων

Δραματική σε κάποιο βαθμό αναμένεται η χρονιά για τους Λέοντες, ειδικά του τρίτου δεκαημέρου, αφού τρεις απ’ τις τέσσερις εκλείψεις της χρονιάς σχετίζονται με κάποιο τρόπο μαζί τους.

Σταθεροποιητική για το τρίτο δεκαήμερο η πορεία του Κρόνου, γεμάτη εμπόδια όμως για πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο που μπορεί να δουν να χάνουν πράγματα τα οποία προσπάθησαν να κρατήσουν με υπομονή στην κατοχή τους τα δυο προηγούμενα χρόνια. Αν και επικοινωνιακά ευνοείστε φέτος και επεκτείνεστε, η καλή εικόνα και το πλασάρισμα δεν είναι σίγουρο ότι θα σας βοηθήσουν από Σεπτέμβρη και μετά. Το σίγουρο είναι ότι θα είστε στο κέντρο των εξελίξεων, δεν είναι βέβαιο όμως ότι θα πάρετε σε κάθε περίπτωση τις σωστές αποφάσεις.

Παρθένος

Περίεργη περίοδος για εσάς, καθώς ευνοείται πολύ φέτος το δημοσιοσχετίστικο στυλ, στο οποίο δεν έρχεστε πρώτοι. Το μεγαλύτερο μέρος του έτους ίσως σας βρει έτσι σε δεύτερο ρόλο, βάζοντας άλλους μπροστά που το μπλα-μπλα το έχουν καλύτερα. Ζητήματα υγείας δικών σας ανθρώπων ίσως σας απασχολήσουν, ειδικά Φλεβάρη και Αύγουστο, ενώ το πρώτο δεκαήμερο ίσως οδηγηθεί σε αστοχίες, παρασυρόμενο από σχέσεις και συνεργασίες.

Το δεύτερο δεκαήμερο δείχνει πιο αποφασισμένο, μετά τις περσινές δοκιμασίες, να στηριχτεί στα πόδια του με θέληση, ενώ το τρίτο δεκαήμερο καλό είναι να μην έχει υψηλές προσδοκίες ειδικά από Φλεβάρη ως Σεπτέμβρη. Από Σεπτέμβρη και μετά, νέες φιλίες και συνεργασίες πιο κοντά στο σκεπτικό σας, ίσως σας «ανοίξουν» περισσότερο και η καθημερινότητά σας θα βελτιωθεί. Πιθανόν να κάνετε νέες δυνατές φιλίες.

Ζυγός

Πολλές οι ελπίδες, οι προσδοκίες και τα σχέδια, ίσως μια νέα δουλειά, ελπίδες για οικονομική ανάπτυξη αλλά και ηθική και συναισθηματική στήριξη μπορεί να φέρει για εσάς το 2017, κυρίως για το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, αλλά συχνά πυκνά οι φόβοι και η υπονόμευση από δικούς σας ανθρώπους ίσως σας πικράνουν ή σας απομακρύνουν απ’ αυτούς περισσότερο.

Οι του τελευταίου δεκαημέρου ίσως συγκρουστούν με συντρόφους και συνεργάτες και βρεθούν μόνοι, αλλά δε θα στενοχωρηθούν ιδιαίτερα, καθώς και άλλες προτάσεις θα υπάρξουν αλλά και μια τάση να απαλλαγούμε επιτέλους από ακαλλιέργητους ανθρώπους. Από Σεπτέμβρη τα οικονομικά περιπλέκονται κάπως, και ακόμη κι αν φαίνεται ότι αποδίδουν, θα χρειαστεί να βασιστείτε σε άλλους. Αν δουλεύετε σε μισθωτή εργασία ίσως απειληθείτε. Σκεφτείτε την ελεύθερη εργασία, για φέτος ευνοείται περισσότερο.

Σκορπιός

Για εσάς τους Σκορπιούς η φετινή χρονιά δείχνει ευχάριστη από πλευράς διάθεσης –ίσως κι από πλευράς ερωτικών περιπετειών. Θα μπορούσε να θεωρηθεί μια ανάπαυλα σε σχέση με την κούραση προηγουμένων ετών, ενώ θα μπορούσε να περιέχει και κάποιου είδους μακρόχρονες διακοπές. Μερικά προβλήματα στις φιλίες σας ίσως προκύψουν με άτομα που θα αποδειχθούν αναξιόπιστα, αλλά στους άλλους τομείς της ζωής σας τα πράγματα αν δε βελτιωθούν, τουλάχιστον δε θα χειροτερέψουν.

Από Σεπτέμβριο, σίγουρα θα δείτε να εμφανίζεται η ανάγκη της παρουσίας σας προκειμένου να καθαρίσετε δύσκολες καταστάσεις ως συνήθως, και η ευχαρίστηση ενός αγώνα θα επιστρέψει μετά από καιρό. Εν τω μεταξύ, συνεχίστε να παρατηρείτε και να αξιολογείτε, και κάποια στιγμή θα έρθει κι η ώρα που θα δράσετε.

Τοξότης

Για εσάς τους Τοξότες είναι λίγο αμφίσημη η φετινή χρονιά, καθώς ούτε οι μεγάλες επαγγελματικές επεκτάσεις που έγιναν πέρυσι αναμένονται, ούτε η μεγαλύτερη αντίστοιχη κούραση. Εξαίρεση θα αποτελέσει το τρίτο δεκαήμερο, που θα συνεχίσει να παλεύει με αυτά που οι άλλοι Τοξότες πάλευαν πέρυσι και να δέχεται πίεση στα ωράρια και την προσωπική ζωή του.

Οι του πρώτου δεκαημέρου πιο πολύ καλούνται να προσέξουν οικογενειακές κρίσεις, ειδικά το Μάρτη και το Σεπτέμβρη, εφόσον ως τώρα έχουν αφήσει όλα τα οικογενειακά θέματα να λειτουργούν στον αυτόματο. Κατά τα λοιπά, ο αγώνας με τα οικονομικά θα συνεχιστεί με εξάρσεις φορολογίας και κερδοσκοπίας για το δεύτερο δεκαήμερο, ενώ οι του τρίτου δεκαημέρου έχουν να περιμένουν ερωτικές ανάσες που θα κρατάνε κάπως το ενδιαφέρον.

Αιγόκερως

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι χρονιά επιτυχίας, αν έχετε αρκετό Τοξότη στους πλανήτες σας μαζί με τον Αιγόκερω, για να μπορείτε να αφεθείτε στην προοπτική του «μεγάλου κόλπου» ειδικά οι του δευτέρου δεκαημέρου. Επειδή όμως αυτό δεν είναι σίγουρο, ίσως απλά να το δοκιμάσετε για να δείτε πως θα αντιδράσουν οι άλλοι. Αυτό θα ήταν πιο κοντά στη λογική σας. Όπως και να ‘χει, η προοπτική για τη μεγάλη βουτιά ή τη μεγάλη αρπαχτή υπάρχει αν την επιθυμήσετε.

Οι του τρίτου δεκαημέρου ίσως και να τη γλιτώσετε μετά. Οι του δευτέρου θα χρειαστείτε πιο πολύ χρόνο. Το θετικό είναι ότι είμαστε στα προεόρτια της εισόδου του Κρόνου στο ζώδιο σας, και το βλέπετε από τώρα πως όλοι οι δρόμοι οδηγούν σε εσάς, ειδικά από Σεπτέμβρη που θα αποκτήσετε και υποστηρικτές και συνοδοιπόρους. Περιμένετε λοιπόν και φέτος υπομονετικά ως το καλοκαίρι κι αμέσως μετά αρχίστε να ανεβάζετε ταχύτητες για τις μεγάλες και υψηλές θέσεις.

Υδροχόος

Δεν είναι εύκολες οι προβλέψεις για εσάς, αν δεν ξέρει κανείς αν είστε Κρόνιος ή Ουράνιος Υδροχόος. Αλλά συχνά δεν το γνωρίζετε κι εσείς, και πατάτε σε δυο βάρκες. Κι αυτό θα αποπειραθείτε και φέτος, αναποφάσιστοι σε πολλά θέματα για τη στάση σας. Η επιλογή "και μαζί και χώρια" δεν υπάρχει, όμως, παρά μόνο στο χώρο της ουτοπίας.

Μπορεί ως το Σεπτέμβρη να μην έχετε επιπτώσεις, αλλά από εκεί και μετά, και κυρίως προς το τέλος του χρόνου, θα οδηγηθείτε σε απογοητεύσεις. Άλλο κοινωνική παρέα κι άλλο ψυχική συντροφιά. Αν και το γνωρίζετε ήδη, δυστυχώς κάθε τόσο ξαναπέφτετε στην παγίδα. Θέματα υγείας θα πρέπει όπως και πέρυσι να προσεχτούν. Ο ψυχικός παράγοντας μπορεί να σας επιβαρύνει αν δεχτείτε πάλι στενοχώριες.

Ιχθείς

Ευχάριστη χρονιά υπό μια έννοια, με τυχερά στα ερωτικά και τα οικονομικά, αλλά και μικρές κρίσεις στα αισθηματικά ειδικά για το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Κάποιες ανατροπές για το δεύτερο δεκαήμερο στα οικονομικά είναι στην ατζέντα, ενώ ίσως γίνετε μάρτυρες συγκρούσεων ζήλιας και ανταγωνισμών στο χώρο εργασίας.

Δυσκολίες σε προαγωγές και δικαστήρια για το τρίτο δεκαήμερο –καλύτερα να κρατάτε μικρό καλάθι, ενώ Φλεβάρη και Αύγουστο προσέξτε την υγεία τη δική σας και των δικών σας ανθρώπων. Βασικό πρόβλημα της χρονιάς, το λάθος που δεν έχετε υπολογίσει. Προσέξτε λοιπόν να είστε συγκεντρωμένοι να μην το κάνετε.

Πηγή: StarSecrets.gr

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v