15 πράγματα που δεν θα καταλάβεις ποτέ για έναν άντρα

Δεν είναι εύκολο να είσαι άντρας. Είναι όμως ωραίο. Ακολουθούν μερικές ιδιοτροπίες που οι γυναίκες δύσκολα θα κατανοήσουν.
15 πράγματα που δεν θα καταλάβεις ποτέ για έναν άντρα
Η ανδρική φύση είναι ιδιότροπη, είναι εκνευριστική, είναι όμως μοναδική. Η γυναικεία το ίδιο. Χωρίς να θέλουμε να είμαστε απόλυτοι, αλλά κατανοώντας τις ιδιομορφίες μας, συγκεντρώσαμε μερικές αλήθειες για το είδος μας, που οι γυναίκες δύσκολα θα κατανοήσουν.

Η ούρηση σε κατάσταση στύσης είναι ένα από τα πιο δύσκολα εγχειρήματα στον κόσμο.



Η ούρηση σε εξωτερικά μέρη είναι ωραία. Στο χιόνι, σε γωνίες, στο δέντρο, σε αποχέτευση, σε πεζοδρόμια, πίσω από αυτοκίνητα. Όλος ο κόσμος μπορεί να γίνει η τουαλέτα μας και αυτό έχει πλάκα.

Το πρωινό επισκεπτήριο στην τουαλέτα παρέα με εφημερίδα/τάμπλετ/κινητό/laptop (για τους πιο σκληρούς), είναι κάτι σαν ιεροτελεστία. Μην γκρινιάζετε και μην χτυπάτε την πόρτα. Θέλουμε τον χρόνο μας.

Όταν καθόμαστε στην τουαλέτα και το μόριο ακουμπήσει το μέσα μέρος της λεκάνης, η αίσθηση μπορεί να συγκριθεί με το να διαπερνάς ένα φάντασμα. Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν πως είναι να έρχεται σε επαφή με μια παγωμένη, υγρή πορσελάνη. Είναι σχεδόν απάνθρωπο.

Το ίδιο ζευγάρι κάλτσες μπορεί να φορεθεί έως και τρεις (3) ημέρες χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Το εσώρουχο το ίδιο.

Το μπάνιο μπορεί να διαρκέσει λιγότερο από μισή ώρα. Αλήθεια.

Το περπάτημα με τζιν η στενό παντελόνι το καλοκαίρι χωρίς να υπάρξουν φιγούρες «αστείου βαδίσματος» (βλ. Monty Python) για να μπουν τα… πράγματα στη θέση τους, είναι σχεδόν αδύνατο.



Η κλωτσιά στην περιοχή αυτή είναι ο χειρότερος πόνος του κόσμου. Και μην πείτε «ναι αλλά εμείς έχουμε τη γέννα». Μετά τη γέννα έχετε ένα όμορφο αγγελούδι. Μετά την κλωτσιά στα αχαμνά έχουμε κλάμα και ναυτία.

Το ξύρισμα του προσώπου είναι πολύ πιο ενοχλητικό από το ξύρισμα των ποδιών. Ναι, μπορεί να είναι μικρότερη η επιφάνεια, όμως υπάρχουν περιοχές που θέλουν προσοχή. Και πονάνε αν κοπούν.

Τα ψώνια είναι δύσκολο πράγμα και απαιτούν εξοικείωση. Με την ίδια ευκολία που στέλνετε έναν άντρα να πάει αυγά, φέτα και ψωμί από το σούπερ μάρκετ, το ίδιο εύκολα μπορεί να γυρίσει με ένα μπουκάλι κρασί, χαρτοπετσέτες και ένα δέντρο.

Η γρίπη είναι ένα από τα μεγαλύτερα κακά που μπορεί να τύχουν σε έναν άντρα. Μακράν.

Η στύση μπορεί να προκύψει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Έτσι χωρίς λόγο. Ή με λόγο. Αλλά προκύπτει.

Ο αυνανισμός είναι εύκολος και αρκετά διασκεδαστικός, οπότε ναι, αυνανιζόμαστε συχνά και με κάθε αφορμή.

Κάθε φορά που «κοζάρουμε» μια ωραία γυναίκα δε σημαίνει ότι θέλουμε να τις κάνουμε τρία παιδιά. Όχι πάντα τουλάχιστον. Απλά μια φωνή στο κεφάλι μας λέει «κοίτα κάτι ζια-βυ!», κι εμείς την ακούμε. Στο επόμενο λεπτό πιθανώς να μη τα θυμόμαστε καν.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v