Viral: Τι χρώμα είναι αυτές οι σαγιονάρες;

Μετά το διαβόητο #theDress, νέο οπτικό αίνιγμα βασανίζει το internet. Εσείς τι χρώμα βλέπετε αυτές τις σαγιονάρες; Τη σωστή απάντηση ούτε που μπορείτε να τη φανταστείτε.
Viral: Τι χρώμα είναι αυτές οι σαγιονάρες;
Θυμάστε το online debate που είχε ξεσπάσει με το φόρεμα που κανείς δεν μπορούσε να αποφασίσει αν ήταν λευκό-χρυσό ή μπλε-μαύρο; Ε, πλέον έχει ξεκινήσει δεύτερος γύρος παγκοσμίως. Και το αντικείμενο αμφιβόλου… χρώματος, ένα ζευγάρι σαγιονάρες.

Όλα ξεκίνησαν όταν μία χρήστης του Twitter ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία ρωτώντας τον κόσμο, τι χρώμα είναι αυτές οι σαγιονάρες.




Ο κόσμος ξεκίνησε να δίνει απαντήσεις, οι οποίες δημιούργησαν χάος… μεγαλύτερο από εκείνο το διαβόητο φόρεμα, καθώς υπάρχουν περισσότεροι από δύο χρωματικοί συνδυασμοί που εμφανίζονται ως πιθανές επιλογές: Είναι μπλε-χρυσές, μπλε-μαύρες, μπλε-καφέ ή λευκές-χρυσές;

Πώς τις βλέπετε εσείς; Οι περισσότεροι, στο Buzzfeed όπου έγινε σχετική ψηφοφορία, τις βλέπουν λευκές-χρυσές. Η απάντηση όμως που έδωσε η ίδια η εταιρία η οποία έφτιαξε τις σαγιονάρες, ανατρέπει κάθε εικασία από τις παραπάνω. Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία των Havaianas, οι σαγιονάρες στην πραγματικότητα είναι… μπλε και (πιο σκούρο) μπλε.

Πηγή: Buzzfeed 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v