27χρονη επισκέπτεται όλες τις χώρες του κόσμου!

Ευχηθήκατε ποτέ να μπορούσατε να κάνετε τον γύρο του κόσμου; Να σας συστήσουμε την πρώτη γυναίκα της Ιστορίας που τα κατάφερε.
27χρονη επισκέπτεται όλες τις χώρες του κόσμου!
Αν κάποιος μας έλεγε ότι έχει πάει σε πενήντα χώρες, θα εντυπωσιαζόμασταν. Αν μας έλεγε ότι έχει πάει σε 100 χώρες, θα εντυπωσιαζόμασταν πολύ. Αν μας έλεγε ότι είναι η πρώτη γυναίκα στον κόσμο που επισκέφτηκε και τις 196 χώρες του πλανήτη, και μάλιστα σε χρόνο αντάξιο ενός ρεκόρ Γκίνες, δεν θα είχαμε λόγια.



Να σας συστήσουμε την Cassandra De Pecol, 27 ετών, από το Κοννέκτικατ των ΗΠΑ, η οποία ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2015 από το Palau να κάνει τον γύρο του κόσμου. Σήμερα, έχει επισκεφθεί 181 χώρες, και αν καταφέρει να πατήσει το πόδι της σε άλλες 15 χώρες μέσα στις επόμενες 40 μέρες, θα σπάσει το Ρεκόρ Γκίνες του ανθρώπου που επισκέφθηκε όλες τις αναγνωρισμένες χώρες του κόσμου (συν 11 ακόμα) στον μικρότερο δυνατό χρόνο.



Το απίθανο ταξίδι της λέγεται Expedition196, και η Cassandra ταξιδεύει ως Πρέσβειρα της Ειρήνης εκ μέρους του Διεθνούς Ινστιτούτου για την Ειρήνη μέσα από τον Τουρισμό.



Αν αναρωτιέστε, το ταξίδι μέχρι στιγμής έχει κοστίσει 200.000 δολάρια, αλλά τα έξοδα καλύπτονται από σπόνσορες. Η Cassandra χρησιμοποιεί επίσης το προφίλ της στο Instagram ως μέσο διαφημιστικής προβολής, σε αντάλλαγμα για δωρεάν διαμονή.





Πηγή: Bored Panda


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v