Οι πρώτες φωτογραφίες από το Ίδρυμα Νιάρχου

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τη Νέα Εθνική Βιβλιοθήκη και την Όπερα της Αθήνας, που αναμένεται να παραδοθούν σε λίγους μήνες στο κοινό.
Οι πρώτες φωτογραφίες από το Ίδρυμα Νιάρχου
Τις πρώτες εικόνες από τα έργα του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Στάυρος Νιάρχος στο φαληρικό δέλτα έχουμε την ευκαιρία να δούμε, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωσή τους.

«Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος βρίσκεται πια στην τελική του ευθεία και, μέσα στους επόμενους μήνες, θα είμαστε σε θέση να το παραδώσουμε στον τελικό του ιδιοκτήτη, την ελληνική κοινωνία, η οποία είμαστε βέβαιοι πως θα το αγκαλιάσει και θα το φροντίσει», δήλωσε ο Ανδρέας Δρακόπουλος, Πρόεδρος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, στην 61η συνεδρίαση της Ειδικής Συμβουλευτικής Επιτροπής του Ελληνικού Δημοσίου με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα έργα έχουν ολοκληρωθεί κατά 94% και το ΚΠΙΣΝ αναμένεται να παραδοθεί σε έναν περίπου χρόνο, την Άνοιξη του 2017.

Μέχρι τότε, έχουμε και επισήμως τις πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό των νέων κτιρίων-συμβόλων της Αθήνας, της Νέας Εθνικής Βιβλιοθήκης και της Αθηναϊκής Όπερας. Δείτε τις στο photogallery του δημοσιεύματος, κάτω από τον τίτλο.

Δείτε εδώ την παρουσίαση του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Στάυρος Νιάρχος σε ένα video:
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v