11 πράγματα που όλοι κάνουμε όταν είμαστε μόνοι μας

Όταν κλείνουν οι πόρτες και κανείς δεν μας βλέπει, όλοι έχουμε τις δικές μας κρυφές κι ανομολόγητες «απολαύσεις». Ήρθε η ώρα να τις ομολογήσουμε.
11 πράγματα που όλοι κάνουμε όταν είμαστε μόνοι μας
Δεν ωφελεί να το αρνηθείτε. Άνθρωποι είστε κι εσείς, και έχετε τα «χούγια» σας. Μόνο που, όπως θα διαπιστώσετε, δεν τα έχετε μόνο εσείς, αλλά και πολλοί ακόμη. Για την ακρίβεια, είναι κάποια πράγματα που όλοι ανεξαιρέτως κάνουμε όταν μένουμε μόνοι, πίσω από κλειστές πόρτες, τότε που κανείς δεν μπορεί να μας δει ή να μας κατηγορήσει για την ανωριμότητα ή την «παραξενιά» μας. Μπορεί λοιπόν να μην το λέμε, αλλά λίγο-πολύ όλοι…

…Κάνουμε τρελές χορευτικές φιγούρες μπροστά στον καθρέφτη.
Οι έλληνες clubbers είναι πολύ πίσω για να αποδεχτούν τις κινήσεις μας.

…Ανοίγουμε το ψυγείο το βράδυ και τρώμε μερέντα με το δάχτυλο.
Αφού φυσικά στραβομουτσουνιάσουμε κοιτάζοντας το συρτάρι με τα φρούτα και κάνουμε ένα μικρό πόλεμο μέσα μας πριν πέσουμε με τα μούτρα στο γλυκό.

…Κατασκοπεύουμε τα προφίλ των πρώην στο Facebook.
Ή των υποψήφιων «νυν». Ή των «εχθρών» μας. Γενικά κατασκοπεύουμε στο Facebook.

…Ξοδεύουμε πολλή ώρα μέχρι να βρούμε την κατάλληλη πόζα για σέλφι.
Πρέπει να βρούμε τον ιδανικό φωτισμό, την ιδανική στάση, το ιδανικό φόντο, ώστε να βγούμε πιο λεπτοί, πιο όμορφοι, πιο σέξι και πιο ανεπιτήδευτα κουλ – όσο ανεπιτήδευτα κουλ μπορεί να είναι αυτή η διαδικασία στην οποία μπαίνουμε.

…«Δίνουμε πόνο» τραγουδώντας πάνω σε τραγούδια τα οποία βάζουμε στη διαπασών ώστε να καλύψουν την ερμηνεία μας.
Ο κόσμος δεν θα μάθει ποτέ την τελειότερη ερμηνεία αυτού του τραγουδιού που έλαβε χώρα στο Krevatokamara Music Hall.

…Σβήνουμε και ξαναγράφουμε μηνύματα, σκεπτόμενοι πώς θα το εκλάβει ο παραλήπτης.
Μήπως το θαυμαστικό είναι too much για καινούρια γνωριμία; Παραείναι παιδιάστικο το χαμογελάκι και η παρατεταμένη ηχώ του «γειαααα»; Και αφού πατήσουμε «αποστολή», ξαναδιαβάζουμε το μήνυμα για να δούμε πώς φαίνεται ολοκληρωμένο, σαν να είμαστε ο παραλήπτης.

…Γκουγκλάρουμε το όνομά μας και ψάχνουμε ενδελεχώς τα αποτελέσματα.
Τα οποία συνήθως περιορίζονται σε κάποιες αναφορές σε μητρώα Πανελληνίων Εξετάσεων – ή αναφέρονται σε κάποιον άγνωστο σε εμάς συνονόματό μας, τον οποίο καταριόμαστε βαριά που είναι πιο «διάσημος» από εμάς.

...Λέμε σε φίλους ή γνωστούς που στέλνουν για καφέ ή ποτό ότι έχουμε κανονίσει.
Και απολαμβάνουμε χωρίς καμία τύψη αυτό που «είχαμε κανονίσει»: Καθόμαστε στον καναπέ όλο το βράδυ τρώγοντας burgers και βλέποντας σειρές.

…Κάνουμε περίεργα ή πολύ εξειδικευμένα searches σε porn sites.
Κανείς δεν χρειάζεται να ξέρει ότι έχουμε ξεκοκαλίσει κάθε ερασιτεχνικό βίντεο με έλληνες και ελληνίδες «πρωταγωνιστές» ή έχουμε δει τα άπαντα του foot fetish. Γι’ αυτό άλλωστε στη συνέχεια διαγράφουμε το ιστορικό των αναζητήσεων.

…Μυρίζουμε στα γρήγορα την μασχάλη ή την αναπνοή μας πριν συναντήσουμε κάποιον.
Ακόμη κι αν ξέρουμε πως δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε τίποτα εγκαίρως σε περίπτωση που μυρίσουμε κάτι άσχημο. Άλλωστε, ποτέ δεν υπάρχει σαφής ετυμηγορία στο μυαλό μας για την μυρωδιά μας.

…Ρίχνουμε κλεφτές ματιές μέσα από το παράθυρο ή το μπαλκόνι των απέναντι.
Κρυφακούμε επίσης τον καυγά που ακούγεται από το διπλανό διαμέρισμα, κολλώντας το αφτί στον τοίχο σε καίρια σημεία της διαμάχης – δεν μπορούν κι αυτοί να μαλώσουν σε ένα μέρος; Πρέπει να πάνε από δωμάτιο σε δωμάτιο;

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v