10 πράγματα που δεν ξέρατε για το πέος

Νομίζατε ότι ξέρετε τα πάντα για το πέος; Ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσετε και να διαβάσετε δέκα άκρως ενδιαφέρουσες και εν πολλοίς άχρηστες πληροφορίες γι’ αυτό.
10 πράγματα που δεν ξέρατε για το πέος
Σε προηγούμενο ρεπορτάζ, αναφερθήκαμε σε έξι αρκετά σημαντικές και εν πολλοίς άγνωστες πληροφορίες για τον ανδρικό αυνανισμό. Όμως έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ίδιο το… αντικείμενο του πόθου για τη συγκεκριμένη πράξη: το πέος.

Νομίζετε ότι ξέρετε τα πάντα για το ανδρικό μόριο; Ακολουθούν δέκα χρήσιμες και άχρηστες πληροφορίες για το πέος.

Ο ανδρικός οργασμός – aka εκσπερμάτωση - κρατά μόλις 6 δευτερόλεπτα. Ο αντίστοιχος γυναικείος κρατά περίπου 23. Ανδρική οικονομία δυνάμεων.

Οι επιστήμονες έχουν καταφέρει να «καλλιεργήσουν» 23.000 τετραγωνικά μέτρα δέρματος από περιτομές που έγιναν σε βρέφη. Το χρησιμοποιούν για να θεραπεύσουν θύματα από σοβαρά εγκαύματα.

Ένας στους 400 άνδρες έχει κάνει τις απαραίτητες διατάσεις ή είναι γενετικά ευλύγιστος για να μπορέσει να κάνει στοματικό στον εαυτό του. Ένας από αυτούς πρέπει να είναι και ο Marilyn Manson.

Κατά τη διάρκεια του ιεραποστολικού σεξ, το πέος «παίρνει» τη μορφή που έχει το μπούμπερανγκ.

Το μεγαλύτερο καταγεγραμμένο ανδρικό πέος έχει μήκος 34 εκατοστά. Ο… κάτοχος αρνείται πεισματικά να παίξει σε πορνό.

Μετά από μακροχρόνια περίοδο «ξεκούρασης» και αποχής από σεξουαλική δραστηριότητα, το πέος μπορεί να σμικρυνθεί κατά 1 με 2 εκατοστά.

Ένα κουταλάκι του γλυκού σπέρμα, έχει επτά θερμίδες. Και μπόλικα αμινοξέα.

Στο πέος μπορούν να «κατοικούν» 42 διαφορετικά βακτήρια. Ο αριθμός αυτός μειώνεται αρκετά αν γίνει περιτομή.

Υπάρχει ψάρι το οποίο έχει το πέος του στο.. κεφάλι. Η επίσημη ονομασία του είναι Phallostethus cuulong. Για ακόμα περισσότερα περίεργα πέη ζώων, κλικ και απόλαυση εδώ.

Το κάπνισμα μπορεί να μικρύνει το μέγεθος του πέους κατά 1 εκατοστό.

Πηγή.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v