Ημερολόγια εκλογικής τρέλας #17

Όσα τρελά, κούλα και… ανάποδα είδαμε και συνεχίζουμε να βλέπουμε σε τηλεόραση και social media την προεκλογική περίοδο.
Ημερολόγια εκλογικής τρέλας #17
23 Ιανουαρίου: Κυκλοφορεί αυτή η φωτό...



 
23 Ιανουαρίου: Η υποψήφια με τη ΝΔ, κ. Βούλτεψη, κάνει λόγο σε τηλεοπτική εκπομπή για χρεοκοπία που έρχεται σε περίπτωση κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και προτρέπει τους παρουσιαστές να... αγοράσουν εγκαίρως χαρτί υγείας, "προτού γίνουμε Βενεζουέλα".


Το προηγούμενο βράδυ, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέβασε ένα video με τον ίδιο να παίζει με τρενάκια για να δείξει τι θα γίνει σε περίπτωση πρωθυπουργίας Τσίπρα. Το μεγάλο τρένο είναι η ΕΕ, το μικρό τρενο είναι η Ελλάδα που θα πηγαίνει πλέον στο αντίθετο ρεύμα, και "αν το μεγάλο συγκρουστεί με το μικρό, τί λέτε να γίνει; Μπρρρρρρρρ το μικρό το τρένο", λέει στο video:


21 Ιανουαρίου: Κυκλοφορεί στα social media φωτογραφία από εκλογικό κέντρο του ΚΙΔΗΣΟ (του Κινήματος ΓΑΠ) στη Θεσσαλονίκη, που δεν είναι παρά ένα... ψαράδικο, διαμορφωμένο έτσι ώστε να φιλοξενεί τα ψηφοδέλτια και το προεκλογικό υλικό στα καφάσια του. Αυτό θα πει καμπάνια που σπαρταράει. 


Παράλληλα, "τρέχει" και η καμπάνια της Χρυσής Αυγής, με επιστέγασμα το τηλεοπτικό σποτ με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Πετρόχειλο, τον γνωστό από τις '80s  βιντεοταινίες ηθοποιό που τότε διατυμπάνυζε ότι "η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols, γκεγκε;" Ενώ τώρα:

 
20 Ιανουαρίου: Διαρρέει στο internet βίντεο από τα backstage των γυρισμάτων για spot Σαμαρά, στο οποίο ο σκηνοθέτης του ζητά "να κάνει αυτό το πιο ερωτικό του" και εκείνος λέει πως "τέτοια ώρα είναι το ωραιότερο σεξ".

Όπως ήταν φυσικά, το ελληνικό internet οργίασε:


Δείτε περισσότερα tweets στο hashtag #samaras.

19 Ιανουαρίου: O Άδωνης Γεωργιάδης οργώνει σπιτια για προεκλογικές ομιλίες. Και η μεγάλη ελληνίδα αοιδός Άντζι Σαμίου σχολιάζει.


Πριν από λίγο σε σπίτι στη Ν. Σμύρνη. Δείτε κόσμο. Η παράταξη συσπειρώνεται θα νικήσουμε! pic.twitter.com/nSqdk1y7Ku



18 Ιανουαρίου: Ο Απόστολος Γκλέτσος  κάνει προεκλογική ομιλία από... άμβωνος!


16 Ιανουαρίου: Η Ραχήλ Μακρή ανακοινώνει ότι θα «κόψουμε νόμισμα» και το Twitter παραληρεί.




Ακολουθεί σεισμός, προς μεγάλη τέρψη των σχολιαστών.




 
15 Ιανουαρίου: Το κίνημα ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α διάφορων καλτ τηλεπερσόνων περιφερειακού καναλιού κοντράρουν στα ίσα τις μαντινάδες του Καμμένου στον αγώνα για το καλύτερο προεκλογικό τραγούδι κόμματος.


14 Ιανουαρίου: Ο Αλέξης Τσίπρας υπόσχεται να απαντήσει live σε ερωτήματα των χρηστών του Twitter και υπό το hashtag #AskTsipras διατυπώνονται επικές ερωτήσεις, όπως οι παρακάτω:


Δείτε περισσότερα στο αντίστοιχο hashtag στο Twitter.

14 Ιανουαρίου: Οι μαντινάδες "του Πάνου του Καμμένου" διεκδικούν την διπλή υποψηφιότητα βραβείων για τα καλύτερα και τα πιο σουρεάλ προεκλογικά σποτάκια που έγιναν ποτέ.

 
13 Ιανουαρίου: Το ελληνικό ίντερνετ συνεχίζει να τρολάρει το σποτ της Νέας Δημοκρατίας με τον μικρό Νικόλα. Έτσι, η φράση του πρωθυπουργού "Πες το στον πατέρα σου" απομονώνεται και γίνεται... σύνθημα coming out για το φετινό Athens Pride!


12 Ιανουαρίου: Το βράδυ της Δευτέρας έκανε πρεμιέρα και το δίλεπτο σποτ της "Τελείας", με τον Απόστολο Γκλέτσο να παρουσιάζει τον εαυτό του και τις θέσεις του κόμματός του με μπόλικο τσαμπουκά και εικόνες από τα διόδια της Στυλίδας και τον ίδιο να... πιάνει τον σταυρό στα Θεοφάνια του '14.


12 Ιανουαρίου: "Αλέξη ξεκόλλα!" - Κάνει πρεμιέρα το παρακάτω σποτ των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με τον Πάνο Καμμένο να "σώζει" από εκτροχιασμό τον μικρό Αλέξη. Τα σχόλια δικά σας.


11 Ιανουαρίου 2015: To ελληνικό Internet αντιδρά ως όφειλε και δημιουργεί μια σειρά σπαρταριστών memes με πρωταγωνιστές τον μικρό Νικόλα από το σποτ και φυσικά τον Αντώνη Σαμαρά.

Απολαύστε ελεύθερα στη Photo Gallery.

10 Ιανουαρίου 2015: Αυτό εδώ το προεκλογικό σποτάκι της Νέας Δημοκρατίας προβάλλεται σε τηλεόραση και γιουτιούμπ και προκαλεί ρίγη συγκίνησης.

6 Ιανουαρίου 2015: Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκινά για το λιμάνι του Πειραιά για να παραστεί στον εορτασμό των Θεοφανίων. Κατά τη διάρκεια της εορτής, αφήνει ελεύθερο ένα λευκό περιστέρι. Και φυσικά το Internet οργιάζει.










Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v