Δέκα επικά βίντεο με τούμπες

Ο Τάκης Τσουκαλάς, η Φάνη Πάλλη, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και πολλοί ακόμα διάσημοι και μη σε δέκα βίντεο με επικές πτώσεις.
Δέκα επικά βίντεο με τούμπες
Η ζωή έχει πτώσεις – μεταφορικές και κυριολεκτικές – και μάλιστα μπόλικες. Το θέμα είναι να μάθεις να επιβιώνεις και να σηκώνεσαι από αυτές. Οι παρακάτω άνθρωποι κατάφεραν να σηκωθούν, όμως οι πτώσεις τους αυτές καθ’εαυτές ήταν εκείνες που έκαναν τη διαφορά.
Απολαύστε τις.

Η καρεκλάτη τούμπα του Τάκη Τσουκαλά
Πριν καλά καλά κλείσει μήνα επιστροφής στους τηλεοπτικούς μας δέκτες , ο Τάκης Τσουκαλάς μας χάρισε μια σκηνή ανθολογίας. Highlight: Τα πόδια στον αέρα, το – με χρονική καθυστέρηση – γέλιο του βάζελου ακροατή, το πνιχτό γέλιο του Άκη.


Η γυριστή τούμπα εφευρέτη στο Κοινωνία Ώρα MEGA
Ένας εφευρέτης είναι έτοιμος να παρουσιάσει με περηφάνια το νέο του δημιούργημα – ένα μηχανάκι που δουλεύει με νερό - στον Καμπουράκη και τον Οικονομέα, αλλά τα πράγματα παίρνουν απροσδόκητη τροπή όταν η λαβή από το γκάζι ξεκολλά. Highlight: Τα πόδια του εφευρέτη στον αέρα και η «επέμβαση» του βοηθού ο οποίος έρχεται να σώσει την κατάσταση, αλλά τα κάνει μαντάρα.


Η θεαματική τούμπα της Λαίδης
Η παρουσίαση του νέου δίσκου της Άντζελας Δημητρίου σε εμπορικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη δεν πήγε τόσο καλά όσο θα ήθελε η λαϊκή αοιδός. Highlight: Το playback που συνεχίζει μετά την πτώση.


Ωπ ωπ, έπεσε…
Αγνώστων λοιπόν στοιχείων καλεσμένη στην εκπομπή της Ανίτας Πάνια δυσκολεύεται εμφανώς να κάτσει στο σταντ του πλατό – και πληρώνει τη μη εξοικείωσή της με το κάθισμα με σκληρό νόμισμα. Highlight: Η απορία «πώς κάθονται εδώ» που μας προετοιμάζει για τη συνέχεια και η ατάκα «έπεσεεεε» της Ανίτας.


Η τούμπα «ρόδα» της Φάνης Πάλλη Πετραλιά
Η πάλαι ποτέ Υπουργός Πολιτισμού μας χάρισε ένα από τα καλύτερα χορευτικά που έχουμε δει ζωντανά στην τηλεόραση.


Η βύθιση του Τζώνυ Θεοδωρίδη
Κάπου στα 90s και στα Βραβεία Ποπ Κορν που παρουσίαζε ο ΑΝΤ1, ο Τζώνυ Θοδωρίδης μας χάρισε μια από τις πιο επικές τηλεοπτικές τούμπες. Highlight: Ο πρόλογος της κυρίας Κυριακού για τον καλλιτέχνη.


Η Πρωθυπουργική τούμπα
Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής θέλησε να αποδείξει πόσο μπαλαδόρος είναι, όμως τα πράγματα στο γρασίδι δεν είναι τόσο εύκολα όσο φαίνονται.


Η φίλαθλη τούμπα
Η εύρεση θέσης στο γήπεδο αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση για αυτόν εδώ τον φίλαθλο. Highlight: Ο θυμός του για το… τσιμέντο, το οποίο φταίει για την πτώση του.


Η από το πουθενά τούμπα του Κώστα Αϊβαλιώτη
Για να πέσεις, συνήθως θα πρέπει να κινείσαι ή να κάνεις τελοσπάντων κάποια απόπειρα κίνησης. Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ όμως Κώστας Αϊβαλιώτης έχει διαφορετική άποψη επί του θέματος.


Η «δώσε γκάζι μωρή ανάπηρη» τούμπα
Η ενασχόληση μιας κοπέλας με ένα μηχανάκι (για πρώτη φορά ίσως;) έχει ολέθρια για εκείνη αποτελέσματα. Highlight: H ατάκα του τύπου.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v