Συμβόλαιο 30.000 δολαρίων για τον sexy κατάδικο!

Ο 30χρονος ληστής που έκανε όλο το Internet να παραμιλά με την ομορφιά του έκλεισε συμφωνία με μεγάλο πρακτορείο μοντέλων στο Los Angeles έναντι 30.000 δολαρίων.
Συμβόλαιο 30.000 δολαρίων για τον sexy κατάδικο!
Σίγουρα θα τον πήρε το μάτι σας κάπου στο Διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες, μιας και η φωτογραφία από τη σύλληψή του έγινε viral μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Ο 30χρονος ληστής Jeremy Meeks, μπορεί να συνελήφθη για κατοχή όπλων και συμμετοχή σε συμμορία, όμως τα κάλλη του τον έκαναν διάσημο σε εκατομμύρια κόσμου – ιδιαίτερα στον γυναικείο πληθυσμό.

Αποτέλεσμα όλης αυτής της διασημότητας ήταν, εν τέλει, να κλείσει συμφωνία με μεγάλο πρακτορείο μοντέλων του Los Angeles αποδεικνύοντας ότι της φυλακής τα σίδερα είναι για τα… μοντέλα.

Βέβαια, για να μπορέσει να εκμεταλλευτεί το συμβόλαιο που του προσφέρθηκε και το οποίο σύμφωνα με την ατζέντη του θα του αποδίδει περί τα 30 χιλιάδες δολάρια μηνιαίως, θα πρέπει πρώτα να πληρώσει την εγγύηση, η οποία ανέρχεται στο ένα εκατομμύριο δολάρια.

Οι θαυμάστριές του βέβαια ελάχιστα ενδιαφέρονται για την εγγύηση και ήδη έχουν αρχίσει να διαρρέουν στο Διαδίκτυο φωτογραφίες του Meeks ως μοντέλο του Calvin Klein και του Boss – φυσικά με τη βοήθεια του Photoshop.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v