Σπάνια ασθένεια με… οργασμούς χωρίς όρια

Η 24χρονη Amanda Gryce από την Florida των ΗΠΑ, η οποία πάσχει από μια σπάνια ασθένεια, μπορεί να έχει μέχρι και 50 οργασμούς την ημέρα.
Σπάνια ασθένεια με… οργασμούς χωρίς όρια
 Η 24χρονη Amanda Gryce έχει μέχρι και 50 οργασμούς την ημέρα, τους οποίους της προκαλεί μια σπάνια ασθένεια. Η νεαρή γυναίκα πάσχει από Επίμονη Διαταραχή Διέγερσης των Γεννητικών Οργάνων, κάτι το οποίο δεν της φέρνει καμία ευχαρίστηση, το αντίθετο, της καταστρέφει τη ζωή.

Οι ανεξέλεγκτοι οργασμοί της μπορούν να προκληθούν από οτιδήποτε. Η 24χρονη Amanda δηλώνει: "Μπορεί να συμβεί οπουδήποτε και μερικές φορές μπορεί να έχω 5 οργασμούς στην σειρά. Δεν μου προσφέρει ευχαρίστηση, αλλά έχει εξελιχθεί περισσότερο σε βασανιστήριο. Ζω από τα 6 μου χρόνια με αυτό και για χρόνια ντρεπόμουν να το πω στον οποιοδήποτε."

"Μπορώ να έχω μέχρι 50 οργασμούς σε μια μέρα, 5-10 κάθε ώρα. Μου συμβαίνει όταν είμαι με φίλους ή έξω στο δρόμο. Προσποιούμαι ότι δεν συμβαίνει τίποτα και χαμογελάω αλλά μέσα μου με σκοτώνει. Είναι πολύ ντροπιαστικό" προσθέτει η άτυχη νεαρή γυναίκα.
Ωστόσο σήμερα, μετά από πολλά χρόνια κατά τα οποία την πάθηση της δεν αναγνώριζαν οι ιατροί, η Amanda λαμβάνει αγωγή που επιτυγχάνει το «μούδιασμα» των περιοχών, ενώ κάνει και ασκήσεις που την βοηθούν να ελέγχει τον εαυτό της, όπως διαλογισμό και stretching.

Μεγάλη υποστήριξη της προσφέρει ο 22χρονος σύντροφός της Stuart Triplett, τον οποίο γνώρισε μέσω μιας σελίδας κοινωνικής δικτύωσης πριν από εφτά μήνες, και όπως δηλώνει ο ίδιος, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο για αυτήν να του ομολογήσει ότι πάσχει από τέτοιου είδους διαταραχή. "Αλλά είναι τόσο υποστηρικτικός, με κατανοεί πλήρως, είναι ο βράχος μου", τονίζει η Amanda.

Με βάση τις οδηγίες των γιατρών, το νεαρό ζευγάρι πρέπει να απέχει από την σωματική επαφή, κάτι που όπως λένε κ οι ίδιοι δεν είναι πάντα εύκολο. "Ο Stuart είναι αυτός που όταν ξεχνιέμαι μου υπενθυμίζει ότι δεν επιτρέπεται να κάνουμε έρωτα", δηλώνει εκείνη.
Όπως ομολογεί ο Stuart: "Να αντιμετωπίζουμε τα συμπτώματα της Amanda στην αρχή ήταν μια πρόκληση, καθώς δεν ήξερα πώς να το προσεγγίσω με το σωστό τρόπο. Όσον αφορά την απαγόρευση του σεξ, όταν συνειδητοποίησα το πόσο σημαντικό είναι για την υγεία της, αποφάσισα να απέχω όπως και εκείνη. Θα συνεχίσω να κάνω ότι μπορώ για να την υποστηρίζω."

Δείτε το βίντεο:


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v