Αστεία video από γαμήλια ατυχήματα

Πτώσεις, καβγάδες, πρωτότυποι χοροί, τουρτοπόλεμοι, ατυχήματα και όλα τα ευτράπελα που μπορούν να συμβούν σε έναν γάμο μέσα από 8 ξεκαρδιστικά video.
Αστεία video από γαμήλια ατυχήματα
του Γιώργου Κόκουβα

Ο γάμος είναι για τα περισσότερα ζευγάρια κάτι που θυμούνται με μια διάθεση ρομαντισμού. Το νυφικό, το κοστούμι, οι βέρες, η τελετή είναι συνήθως κάτι όμορφο, κάτι συναισθηματικό, ίσως κουραστικό λόγω της πίεσης και της έντασης, αλλά σχεδόν πάντα κάτι που θυμούνται με χαμόγελο.

Σχεδόν πάντα. Γιατί στις περιπτώσεις των video που ακολουθούν, τα πράγματα μάλλον πήραν απρόσμενη τροπή στις γαμήλιες τελετές, το χαμόγελο μεταμορφώνεται σε χοντρό γέλιο και το μόνο που προκαλεί η ανάμνησή τους είναι… ντροπή και χαχανητά για τους εμπλεκόμενους. Δείτε γιατί.


Τι γίνεται όταν την ώρα του μυστηρίου δύο παρανυφάκια μαλώνουν; Μέχρι πού μπορεί να φτάσει μια γυναίκα για να πιάσει την ανθοδέσμη της νύφης; Πώς μπορεί ένας γαμπρός να καταλήξει να κρέμεται από το ταβάνι και από εκεί στον πάτο μιας πισίνας; Οι απαντήσεις σε ένα video compilation με αστείες γαμήλιες γκάφες.


Ο κουμπάρος πλησιάζει για να αλλάξει τις βέρες. Το ζευγάρι με τον ιερέα βρίσκεται πάνω σε μια εξέδρα, περιμένοντάς τον με το πολύτιμο κουτάκι. Αλλά το άγχος είναι μεγάλο: Τόσο, που ο κουμπάρος σκοντάφτει στα σκαλάκια, πέφτει με φόρα προς την εξέδρα και σπρώχνει την νύφη και τον ιερέα, οι οποίοι καταλήγουν να κάνουν απλωτές στην πισίνα που βρίσκεται ακριβώς από πίσω. Λέτε να μετράει αυτό για γρουσουζιά;


Η πίεση και η συναισθηματική ένταση του γάμου είναι μεγάλη. Αρκετά μεγάλη για να προκαλέσει… κολλητικές λιποθυμίες στο παραπάνω video. Δείτε τον γαμπρό να πέφτει, τη νύφη να κουτουλάει, τον κουμπάρο να λιποθυμά, τις παρανύμφους να κάνουν… ντόμινο και να πέφτουν πάνω σε κεριά που κάνουν την ατμόσφαιρα της τελετής… φλογερή.


Συνηθίζεται στην δεξίωση μετά τον γάμο η νύφη να χορεύει και με τον πατέρα της. Ο συγκεκριμένος πατέρας, όμως, με την κόρη του, φύλαγαν μια μικρή έκπληξη για τους καλεσμένους και για τον γαμπρό. Ενώ μέχρι τα δυόμισι πρώτα λεπτά του video όλα κυλούν κανονικά (εκτός από δύο περαστικούς που προσπαθούν να κλέψουν τη λάμψη τους) και η κόρη με τον πατέρα χορεύουν μια μπαλάντα, ξαφνικά… τα αίματα ανάβουν. Δείτε το β’ μισό του video και θα καταλάβετε.


Ο κουμπάρος του συγκεκριμένου γάμου φρόντισε να χάσει αρκετά κιλά για να είναι κομψός στον γάμο. Αλλά δεν φρόντισε να αγοράσει καινούριο παντελόνι στα μέτρα του. Έτσι, κατά την διάρκεια της τελετής, το παντελόνι του πέφτει μέχρι τους αστραγάλους και ολόκληρη η εκκλησία, από τον παπά μέχρι τον… καντηλανάφτη δεν μπορούν να σταματήσουν τα γέλια. Κορυφαίος όλων ο γαμπρός, που δεν μπορεί να ολοκληρώσει τους όρκους του λόγω χαχανητών.


Όπως εμείς στα μέρη μας έχουμε το έθιμο η γυναίκα να πατά το πόδι του άνδρα κατά την γαμήλια τελετή, προφανώς σε αυτή την αμερικανική πολιτεία συνηθίζεται η νύφη να δείχνει πως δεν «φοβάται» τον γαμπρό, λερώνοντάς του το στόμα με λίγη από τη γαμήλια τούρτα. Μόνο που η συγκεκριμένη γυνή θα έπρεπε να… φοβήται τον άνδρα, αφού ο τελευταίος της φέρνει ολόκληρη την τούρτα στο κεφάλι, ξεκινώντας έτσι έναν επεισοδιακό γαμήλιο τουρτοπόλεμο.


Αυτός εδώ ο στρίπερ… άργησε μια ημέρα. Κι αντί να πάει στο bachelorette party της νύφης, εμφανίστηκε ξαφνικά στην γαμήλια δεξίωση, φορώντας μόνο ένα στρινγκ και καλώντας τη νύφη σε έναν ερωτικό χορό. Η μάνα της νύφης καραδοκεί προσπαθώντας να τον διώξει, αλλά καταλήγει… να χορεύει κι αυτή μαζί του.


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς καταφέρνει μια νύφη να πάει στην τουαλέτα αν κατουρηθεί κατά την διάρκεια του γαμήλιου πάρτι; Αυτή εδώ η νεόνυμφη μαζί με τις παρανύμφους της μας αποκαλύπτει την… συνεργατική μέθοδο.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v