Πενηντάχρονη έκοψε τα γεννητικά όργανα του συζύγου της

Μια 50χρονη γυναίκα στην Καλιφόρνια καταδικάστηκε για τον ακρωτηριασμό του γεννητικού οργάνου του εν διαστάσει συζύγου της.
Πενηντάχρονη έκοψε τα γεννητικά όργανα του συζύγου της
Η νέα Lorena Bobbitt κρίθηκε ένοχη από δικαστήριο στην Καλιφόρνια, για τον βασανισμό και ακρωτηριασμό του εν διαστάσει συζύγου της. Η 50χρονη Catherine Kieu αρχικά νάρκωσε τον εν διαστάσει σύζυγό της, τον έδεσε σε ένα κρεβάτι, και του ακρωτηρίασε το γεννητικό μόριο το οποίο κατόπιν πέταξε στον κάλαθο των απορριμμάτων.

Η ποινή της Kieu, η οποία ενδέχεται να είναι η εσχάτη των ποινών στην πολιτεία της Καλιφόρνια, δηλαδή ισόβια κάθειρξη, αναμένεται να ανακοινωθεί στις 28 Ιουνίου.

Η επίθεση σημειώθηκε τον Ιούλιο του 2011. Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, η Kieu κάλεσε τον εν διαστάσει σύζυγό της σε δείπνο και αφού έφαγαν του χορήγησε υπνωτικά χάπια. Κατόπιν τον έδεσε στο κρεβάτι, του έκοψε το γεννητικό μόριο και το πέταξε στα σκουπίδια.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης της γυναίκας, υποστήριξαν αφενός ότι ο σύζυγός της την κακοποιούσε συχνά, τόσο λεκτικά όσο και σεξουαλικά, και ότι η ίδια αντιμετώπιζε ψυχικά προβλήματα, αφού κακοποιήθηκε σε νεαρή ηλικία.

Ο πρώην σύζυγος από την πλευρά του κατέθεσε ότι η ψυχική του κατάσταση έχει σήμερα αλλά δεν "δεν μπορεί να είναι ό, τι ήταν πριν" και πρόσθεσε "με δολοφόνησε εκείνη τη βραδιά".

Αστυνομικοί κατέθεσαν ότι μετά τη σύλληψή της η 50χρονη τους είχε αναφέρει για τον πρώην σύζυγό της πως ό,τι του έκανε "το άξιζε".

Πηγή: Latimes.com
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v