Νεκρή γυναίκα… ξυπνά στην κηδεία της!

Μία Κινέζα 101 ετών… σηκώθηκε από το φέρετρό της ενώ οι συγγενείς της ετοίμαζαν την κηδεία της, αφήνοντας άφωνους τους παρευρισκόμενους που την θρηνούσαν. Μάθετε για το μακάβριο περιστατικό που μετατράπηκε σε γιορτή.
Νεκρή γυναίκα… ξυπνά στην κηδεία της!
Η Peng Xiuhua ήταν κατάκοιτη εδώ και δύο εβδομάδες στο σπίτι της, μετά από ένα ατύχημα που την κράτησε καθηλωμένη στο σπίτι. Οι κόρες της την φρόντιζαν, μέχρι που αντιλήφθηκαν ότι η ηλικίας 101 ετών μητέρα τους σταμάτησε να αναπνέει και δεν είχε σφυγμό.

Κάπως έτσι, άρχισαν να ετοιμάζουν την κηδεία της, και οι κάτοικοι του χωριού συγκεντρώθηκαν για να την θρηνήσουν. Την επόμενη ημέρα, το γραφείο τελετών την έντυσε, την τοποθέτησε στο φέρετρο, και οι συγγενείς και φίλοι της κατευθύνθηκαν προς το σπίτι της για να την αποχαιρετίσουν, όταν εκείνη… άνοιξε τα μάτια της.

Όσοι ήταν παρόντες δήλωσαν στην τοπική εφημερίδα South Metropolitan Daily πως σηκώθηκε και ρώτησε τι θέλει όλος αυτός ο κόσμος μαζεμένος, ενώ σημείωσαν πως είχε πολύ καλή διάθεση.

Η ίδια δήλωσε ότι νιώθει πολύ τυχερή που ξύπνησε… πριν την μεταφέρουν στο κρεματόριο, ενώ όλοι ένιωσαν χαρούμενοι, οι φίλοι της που δεν την έχασαν, και η ίδια που είδε από πρώτο χέρι πόσο την αγαπούν οι συγχωριανοί της. Μάλιστα, οι αρχές του χωριού ανακοίνωσαν πως θα μετατρέψουν την κηδεία σε… γιορτή, για να τιμήσουν την μακροζωία της αιωνόβιας Peng.

Πηγή: Worldcrunch
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v