Ένα «λιονταράκι» στους δρόμους του Νόρφολκ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι πολίτες του Νόρφολκ, οι οποίοι πέτυχαν τον Charles στους δρόμους της πόλης. Ο λόγος για ένα τρίχρονο Labrador, το οποίο έχει κουρευτεί όπως ένα λιοντάρι με σκοπό να υποδηθεί τη μασκότ του πανεπιστημίου Old Dominion, προκαλώντας φυσικά μεγάλη αναστάτωση στην πόλη.
Ένα «λιονταράκι» στους δρόμους του Νόρφολκ
Αρκετοί ήταν οι πολίτες του Νόρφολκ, οι οποίοι έκπληκτοι κάλεσαν τις τελευταίες μέρες την άμεσο δράση για να καταγγείλουν ότι ένα λιονταράκι βολτάρει στους δρόμους της πόλης. Δεν κατάλαβαν όμως πως αυτό που έβλεπαν δεν ήταν όντως ένα λιοντάρι, αλλά ένα μωρό Labrador.

Ο λόγος για τον Charles, ένα πανέμορφο, μόλις τριών ετών Labrador, το οποίο έχει το κούρεμα ενός λιονταριού με σκοπό να εκπροσωπήσει τη μασκότ του Πανεπιστημίου Old Dominion, η οποία είναι φυσικά ένα λιοντάρι.

Μάλιστα κοντά στο Πανεπιστήμιο, υπάρχει ένα ζωολογικός κήπος, γεγονός που έκανε τους ανθρώπους να ανησυχήσουν ακόμη περισσότερο για το αν όλα τα λιοντάρια βρίσκονταν στη θέση τους. Η παρεξήγηση έχει πλέον λυθεί, αφού ο Charles έχει ήδη γίνει διάσημος στην πόλη με το παρατσούκλι “Labra Lion”.

Στις προσωπικές του σελίδες στο facebook και το twitter, «ο ίδιος» περιγράφει πώς περνά την μέρα του στην πανεπιστημιούπολη μαζί με τους εκατοντάδες φίλους του. Μια γεύση μπορείτε να πάρετε επίσης και στο παρακάτω video.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v