Κίνα: Προσέλαβε cyber δολοφόνους να "σκοτώνουν" τον γιο του!

Ένας κινέζος πατέρας, προβληματισμένος με τον… εθισμό του γιου του σε online παιχνίδια ρόλων, αποφάσισε να προσλάβει εικονικούς εκτελεστές για να «σκοτώσουν» όλους τους χαρακτήρες του γιου του σε αυτά.
Κίνα: Προσέλαβε cyber δολοφόνους να σκοτώνουν τον γιο του!
Είδε και απόειδε ο κύριος Φενγκ με τον «κολλημένο» με τα online video games γιο του που αποφάσισε να πάρει… δραστικά μέτρα. Προσέλαβε λοιπόν έμπειρους παίκτες video games και τους ανέθεσε την αποστολή να «σκοτώνουν» διαδικτυακά το γιο του σε οποιοδήποτε παιχνίδι και να παίζει.

Όπως δήλωσε ο πατέρας στην κινέζικη εφημερίδα Sanqing Daily, ο γιος του ξεκίνησε να παίζει φανατικά video games από το γυμνάσιο και έκτοτε οι βαθμοί του πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο. Το πρόβλημα συνεχίστηκε και αφού τελείωσε το σχολείο, με αποτέλεσμα σήμερα να αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα στο να βρει δουλειά.

Όπως λέει ο κ. Φενγκ, ο κόμπος έφτασε στο χτένι όταν ο γιος του βρήκε μετά από πολλές προσπάθειες δουλειά σε μια εταιρεία ανάπτυξης software, όμως απέτυχε στο να προσέρχεται κάθε μέρα εγκαίρως στον χώρο εργασίας του.

Το σχέδιο πάντως του πατέρα, όπως όλα δείχνουν απέτυχε. Ο 23χρονος Xiao Feng, καταλαβαίνοντας ότι κάτι δεν πάει καλά, ρώτησε τους «δολοφόνους» του γιατί στοχοποιούσαν μόνο εκείνο και εν τέλει κατάλαβε την… πλεκτάνη που είχε στήσει ο πατέρας του. «Δεν ψάχνω για δουλειά αυτή τη στιγμή, θέλω λίγο χρόνο να βρω κάτι που θα μου ταιριάζει πραγματικά», δήλωσε ο νεαρός στην εφημερίδα.

Πηγή: dailymail.co.uk
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v