Εντοπίστηκε στο μάτι ηλικιωμένου … ζωντανό σκουλήκι

Έκπληκτοι οι γιατροί στο τοπικό ιατρείο Μεσολογγίου εντόπισαν ένα ζωντανό σκουλήκι στο μάτι ηλικιωμένου, ο οποίος μετά από έντονη ενόχληση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Τελικά μετά από την επιτυχή μικροεπέμβαση, ο ζωντανός οργανισμός αφαιρέθηκε από το μάτι του πλέον ανακουφισμένου ασθενή.
Εντοπίστηκε στο μάτι ηλικιωμένου … ζωντανό σκουλήκι
Έκπληξη προκάλεσε η διάγνωση που έκαναν οι γιατροί στο τοπικό Ιατρείο Μεσολογγίου, οι οποίοι ανακάλυψαν στο μάτι ενός ηλικιωμένου ένα ολοζώντανο σκουλήκι.

Ο εξηντατριάχρονος ασθενής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από τις έντονες ενοχλήσεις στο μάτι του. Οι γιατροί τελικά επιβεβαίωσαν τους συγγενείς, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν, ότι πράγματι ένα ζωντανό σκουλήκι είχε εισχωρήσει στο μάτι του ηλικιωμένου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Κόσμος», πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η επέμβαση από μια νεαρή ειδικευόμενη γιατρό, η οποία αφαίρεσε τον ζωντανό οργανισμό από το μάτι του ασθενή. Οι γιατροί επιβεβαίωσαν πως ήταν μία σύντομη ανώδυνη διαδικασία, η οποία απαιτούσε κυρίως σταθερότητα από το χέρι του γιατρού.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v