Επεισόδιο με Λιάνα Κανέλλη στο ΣΚΑΙ

Η φάρσα της χιουμοριστικής εκπομπής «Συντέλεια» στην Λιάνα Κανέλλη, προκάλεσε σοκ στην πολιτικό, η οποία λίγα λεπτά μετά ξέσπασε σε λυγμούς στη εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου. Δείτε το βίντεο.
Επεισόδιο με Λιάνα Κανέλλη στο ΣΚΑΙ
Μια φάρσα από το team της εκπομπής «Συντέλεια» στην Λιάνα Κανέλλη ήταν αρκετό για να προκαλέσει το ξέσπασμα της πολιτικού σε κλάματα. To περιστατικό συνέβη στο διάλλειμμα της πρωινής εκπομπής της Πόπης Τσαπανίδου. Όταν η Λιάνα Κανέλλη πήγε να βγει έξω από το στούντιο, την περίμενε ένας συνεργάτης της εκπομπής «Συντέλεια», με δύο γάντια του μποξ και τυλιγμένος με την… ελληνική σημαία.



H φάρσα αποδείχτηκε ατυχής, καθώς η βουλευτής σκοαρίστηκε και έφυγε από το στούντιο μετά το πέρας του διαλείμματος, το οποίο μάλιστα διήρκεσε περισσότερο από 10 λεπτά σε μια προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πράγματα. Εν τέλει, η βουλευτής επέστρεψε στο στούντιο και για έξι σχεδόν λεπτά εξήγησε στον αέρα τι ακριβώς συνέβη και για ποιόν λόγο προσβλήθηκε.

Ξεσπώντας σε κλάματα, είπε ότι δεν μπορεί να γίνει πλάκα και σάτιρα με τη βία και καταδίκασε την άνοδο του φασισμού και την ανοχή σε τέτοια φαινόμενα. «Αυτό δεν είναι αστείο για έναν άνθρωπο που έχει δεχθεί επίθεση. Τους χρυσαυγίτες μπορώ να τους αντιμετωπίσω πολιτικά. Αυτό όχι», είπε μεταξύ άλλων.

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v