Πήδηξε στα σκουπίδια για να γλιτώσει από την κοπέλα του!

Μετά από καβγά με την κοπέλα του, ένας Ρώσος πήδηξε σε απόγνωση από τον όγδοο όροφο και σφηνώθηκε στον αγωγό των σκουπιδιών της πολυκατοικίας, που για καλή του τύχη κα κακή του… μυρωδιά του έσωσε τη ζωή.
Πήδηξε στα σκουπίδια για να γλιτώσει από την κοπέλα του!
Τα ερωτικά καβγαδάκια δεν μπορούν να σε οδηγήσουν απλώς στα άκρα, αλλά μέχρι και σε άλματα... στα σκουπίδια. Του λόγου το αληθές απέδειξε ένας 31χρονος Ρώσος, ο οποίος βρέθηκε σφηνωμένος μέσα στον αγωγό σκουπιδιών της πολυκατοικίας του, στην πόλη Tyumen της Σιβηρίας. 
Το πώς βρέθηκε εκεί είναι μια ιστορία αγάπης… και μίσους. Όπως αποκάλυψε μετά την διάσωσή του, πήδηξε από τον όγδοο όροφο και βρέθηκε μέσα στον μεταλλικό αγωγό για να γλιτώσει από την κοπέλα του. 
Μετά από τον καβγά, λοιπόν –ένας θεός ξέρει τι καβγάς μπορεί να οδηγήσει σε τέτοια ενέργεια- ο 31χρονος άνδρας μπήκε στον αγωγό των σκουπιδιών του ορόφου του, και «κυλίστηκε» για τρεις ορόφους, μέχρι να σφηνωθεί και να παγιδευτεί εκεί. 

Τα περισσότερα ρωσικά κτίρια της σοβιετικής περιόδου έχουν συχνά έναν μεταλλικό αγωγό στο κλιμακοστάσιο, κοινό για όλους τους ενοίκους ώστε να πετούν τα απορρίμματά τους, ενώ κάθε όροφος διαθέτει και ένα «άνοιγμα» προς αυτόν. 

Η ομάδα διάσωσης που έφτασε μετά από λίγο στον χώρο αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει ειδικά εργαλεία για να αποκόψει μέρος του αγωγού και να τον απελευθερώσει, σώο και αβλαβή. Οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας διάσωσης δήλωσαν ότι παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε λίγα χρόνια νωρίτερα, και πάλι με «αναίμακτο» αποτέλεσμα.

Πηγή: BBC
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v