Γυναίκα πολιορκείται καθημερινά από τσαντισμένη… γαλοπούλα!

Μια 69χρονη γυναίκα από το Detroit κατέφυγε στις αρχές καθώς δέχεται καθημερινά επίθεση από μια βίαιη και οξύθυμη… γαλοπούλα, η οποία θεωρεί την αυλή της ιδιοκτησία της.
Γυναίκα πολιορκείται καθημερινά από τσαντισμένη… γαλοπούλα!
Εσείς τι θα κάνατε αν ο γείτονας έμπαινε σε καθημερινή βάση στην αυλή σας, περιμένοντας να φύγετε από το σπίτι και ενίοτε σας… επιτιθόταν με μανία; Θα καλούσατε την Αστυνομία λογικά. Ωραία. Αν όμως αυτός ο «γείτονας» ήταν μια καλοθρεμμένη γαλόπουλα;

Το… δράμα τις 69χρονης Αμερικανίδας Edna Geisler συνεχίζεται εδώ και δύο περίπου μήνες. Ο “Godzilla” όπως αποκαλεί η γυναίκα την γαλοπούλα εμφανίζεται καθημερινά στις 7 πρωί και απομακρύνεται στις 7 το βράδυ με μοναδικό του στόχο να μετατρέψει την ζωή της άτυχης Edna και των επισκεπτών της σε ζωντανή Κόλαση! Σύμφωνα με την Tim Payne, ειδική επιστήμονα για την άγρια ζωή, η γαλοπούλα επιτίθεται στους ανυποψίαστους επισκέπτες γιατί υπερασπίζεται το έδαφός της.


Η «επίθεση» ξεκινάει από νωρίς το πρωί με τη γαλοπούλα να προσπαθεί να εμποδίσει τη γυναίκα να μπει στο αυτοκίνητό της. Όταν αυτή επιστρέψει από τη δουλειά της, η γαλοπούλα την ακολουθεί μέχρι τη πόρτα και ενίοτε της επιτίθενται πετώντας κατά πάνω της και τσιμπώντας την! Η… καταδικασμένη γυναίκα αναγκάζεται να κυκλοφορεί με μια σκούπα αγκαλιά, με την οποία αμύνεται των επιθέσεων του βίαιου πτηνού.
«Κάθε φορά που τρώω γαλοπούλα, χαμογελάω», δήλωσε στο Free Press. «Θα ήθελα πολύ να την βάλω στο φούρνο με πατάτες!»

Δείτε το ξεκαρδιστικό (και εφιαλτικό) βίντεο:



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v