Jimmy Kimmel: «Γονείς, trollάρετε τα παιδιά σας!»

Ο διάσημος Αμερικάνος παρουσιαστής Jimmy Kimmel παρότρυνε τους γονείς να «πικάρουν» τα παιδιά τους χαρίζοντάς τους… ασυνήθιστα Χριστουγεννιάτικα δώρα και κινηματογραφώντας τις αντιδράσεις τους. Τα βίντεο ανέβηκαν στο Youtube «χτυπώντας» παραπάνω από τέσσερα εκατομμύρια views!
Jimmy Kimmel: «Γονείς, trollάρετε τα παιδιά σας!»
Πριν μερικούς μήνες τους παρότρυνε να πουν στα παιδιά τους ότι έφαγαν όλα τα γλυκά του Haloween και να καταγράψουν με κάμερα τις αντιδράσεις τους. Τώρα, ο δημοφιλής παρουσιαστής – κωμικός Jimmy Kimmel ξεκίνησε μια νέα… εκστρατεία, προτρέποντας τους γονείς να τους δώσουν να ανοίξουν ένα «κακό» δώρο δύο εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα και να κάνουν ακριβώς το ίδιο, ανεβάζοντας τα βίντεο στο Youtube με τον τίτλο: “Hey Jimmy Kimmel, I gave my kids a terrible present.”.

Για ακόμα μια φορά, η ανταπόκριση των... troll γονιών ήταν τεράστια και μέσα σε λίγες μέρες το Youtube γέμισε με βίντεο από τις αντιδράσεις των παιδιών, τα οποία αδυνατούσαν να πιστέψουν ότι πήραν ως δώρα Χριστουγέννων μισοφαγωμένα σάντουιτς, σάπια φρούτα, κρεμμύδια και… hot dog! Τα κλάματα, οι φωνές, ακόμα και τα μπινελίκια των πιτσιρικιών συγκέντρωσαν παραπάνω από τέσσερα εκατομμύρια views. Χιούμορ ή καφριλίκι; Δείτε το βίντεο και κρίνετε μόνοι σας.



Νικόλας Γεωργιακώδης
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v