Sexy αθλήτριες: Χτυποκάρδια στα… γήπεδα

Κυριάρχησαν μέσα και έξω από τα γήπεδα με το ταλέντο και το σεξ απήλ τους, ενώ προκάλεσαν αμόκ στο ανδρικό φίλαθλο κοινό με προκλητικές φωτογραφήσεις. Δέκα παραδείγματα που αποδεικνύουν ότι γυναίκες και αθλητισμός αποτελούν «θανατηφόρο» συνδυασμό.
Sexy αθλήτριες: Χτυποκάρδια στα… γήπεδα
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Το γυναικείο αναγνωστικό κοινό πιθανώς να μας κατηγορήσει για σεξισμό, αλλά εμείς θα το ομολογήσουμε. Απολαμβάνουμε να βλέπουμε όμορφες αθλήτριες στα γήπεδα και – ακόμα περισσότερο – να τις θαυμάζουμε εκτός αυτών σε φωτογραφήσεις που αφήνουν ελάχιστα στην φαντασία. Αν τώρα οι εν λόγω αθλήτριες σπάνε, εκτός από τις καρδιές μας, και τα ρεκόρ (βλ. Yelena Isinbayeva) τότε δηλώνουμε πλέον ταγμένοι θαυμαστές τους. Δέκα αθλήτριες υπόσχονται να σας κάνουν να αγαπήσετε τα σπορ τους – αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

1. Allison Stokke

Ηλικία: 22
Χώρα: Αμερική
Άθλημα: Άλμα επί κοντώ


Κάτι τρέχει με την Allison. Η 22χρονη Αμερικανίδα αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ κόβει κυριολεκτικά την ανάσα του ανδρικού πληθυσμού κάθε φορά που επιχειρεί κάποιο άλμα σε meeting στίβου. Φυσικά όχι χάρη στις επιδόσεις της – άλλωστε είναι στην αρχή της καριέρας της – αλλά εξαιτίας του εντυπωσιακού της παρουσιαστικού: κολλητό σορτσάκι, στενά μπλουζάκια και βλέμμα που προκαλεί… καρδιακά. Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον χώρο, έτσι ώστε να έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε στο μέλλον ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της.

2. Allyson Felix

Ηλικία: 26
Χώρα: ΗΠΑ
Άθλημα: Στίβος (200 και 400 μέτρα)

Θα μπορούσαμε να την πούμε και «μαύρη γαζέλα του σπριντ». Η 26χρονη Allyson Felix (το’ χει το όνομα φαίνεται…) τερμάτισε πρώτη στην κούρσα των 400 μέτρων στο Κατάρ και την Ρώμη και ξανά πρώτη στην κούρσα των 200 μέτρων στην Νέα Υόρκη. Άφησε πίσω της τους πάντες χωρίς καν να ιδρώσει – δυστυχώς για εμάς – ενώ η λίστα με τους φανατικούς της θαυμαστές φαίνεται να μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο. Είναι νέα, όμορφη και όπως όλα δείχνουν άκρως ταλαντούχα. Περιμένουμε ακόμα περισσότερα από αυτήν μέσα στην επόμενη χρονιά, με ακόμα λιγότερα ρούχα από αυτά που φοράει συνήθως. Αν κολλήσατε με τις… κούρσες τις, έχει και προσωπική ιστοσελίδα με ένα ενδιαφέρον διαφημιστικό σποτάκι.

3. Anna Kournikova

Ηλικία: 30
Χώρα: Ρωσία
Άθλημα: Τένις


Ακόμα και αν έχουν περάσει μερικά χρόνια από τότε που μεσουρανούσε μέσα και – κυρίως - έξω από τα κόρτς, δεν θα σταματήσουμε ποτέ να θεωρούμε την Anna Kournikova ως μια από τις πιο σέξι αθλήτριες που πέρασαν ποτέ από τα γήπεδα του τένις – και όχι μόνο. Αποτέλεσε την πρώτη αθλήτρια, η οποία μπορούσε να εργάζεται νόμιμα και σαν μοντέλο, ενώ όσοι δεν μπορούσαν να χαζεύουν με τις ώρες τις κοντές φούστες της στους αγώνες είχαν την ευκαιρία να την απολαύσουν στις κατά καιρούς αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις της για διάφορα αντρικά περιοδικά.



4. 
Maria Kirilenko

Ηλικία: 24
Χώρα: Ρωσία
Άθλημα: Τένις


Ακόμα μια αθλήτρια του δημοφιλούς σπορ καταφέρνει να μπει στο Top-10. Η εντυπωσιακή Maria Kirilenko έγινε επαγγελματίας σε ηλικία 14 χρονών(!) και από τότε έχει κατακτήσει πέντε τίτλους σε τουρνουά WTA και τρεις σε αγώνες ITF, υπήρξε το «πρόσωπο» της καμπάνιας της Stella McKartney στην Adidas, ενώ το 2009 πόζαρε – με μαγιό φυσικά - στον φακό του Sports Illustrated μαζί με την… συνάδελφο της Daniela Hantuchova. Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της…

5. Yelena Isinbayeva

Ηλικία: 29
Χώρα: Ρωσία
Άθλημα: Άλμα επί κοντώ

Ο «θηλυκός Μπούμπκα» όπως την αποκάλεσαν, στο πολύ πιο όμορφο και σέξι φυσικά, συγκαταλέγεται στους θρύλους του αθλήματος έχοντας στο ενεργητικό της 20 παγκόσμια ρεκόρ. Είναι επίσης, η πρώτη γυναίκα που ξεπέρασε τα πέντε μέτρα στο άλμα επί κοντώ. Αυτά όσον αφορά τις επιδόσεις της στο άθλημα. Γιατί έξω από αυτό, η Ρωσίδα αθλήτρια κάνει ρεκόρ στα ανδρικά… χτυποκάρδια: πανέμορφη, sex symbol και record braker. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

6. Amanda Beard

Ηλικία: 30
Χώρα: Αμερική
Άθλημα: Κολύμβηση

Επτά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες (δύο χρυσά, τέσσερα ασημένια, ένα χάλκινο) και μια άκρως αποκαλυπτική φωτογράφηση στο Playboy το 2007, αρκούν - και περισσεύουν – για να τοποθετήσουμε την Amanda Bears στην λίστα με τις πιο σέξι παρουσίες που έχουν υπάρξει στον κόσμο των σπορ. Μία «καυτή» αθλήτρια στον χώρο του «υγρού» στίβου – η απόλυτη φαντασίωση.

7. Anna Rawson 

Ηλικία: 30
Χώρα: Αυστραλία
Άθλημα: Γκολφ

Ποιος είπε ότι το Γκολφ είναι βαρετό; Επαγγελματίας παίκτρια του γκολφ και μοντέλο η Αυστραλή Anna Rawson σε αντίθεση με τις υπόλοιπες αθλήτριες της λίστας μας δεν έχει γνωρίσει κάποια σημαντική διάκριση μέχρι στιγμής. Ε και; Η 28χρονη ξανθιά σεξοβόμβα έχει όλα τα φόντα για να διακριθεί στο modeling, ενώ – για όσους βιάστηκαν να την κρίνουν - φέτος ελπίζει να μπει για πρώτη φορά στη πρώτη δεκάδα του LPGA. Της το ευχόμαστε ολόψυχα!

8. Milene Domingues

Ηλικία: 32
Χώρα: Βραζιλία
Άθλημα: Ποδόσφαιρο

Πρώην μοντέλο και ποδοσφαιρίστρια, η τέως σύζυγος του «φαινόμενου» Ronaldo είχε μια αξιοπρεπή καριέρα στον χώρο της στρογγυλής θεάς, αλλά ο περισσότερος κόσμος – και εμείς μαζί του – θα την θυμόμαστε για τις αποκαλυπτικές της φωτογραφήσεις και την εκτυφλωτική της ομορφιά.

9. Kristi Leskinen

Ηλικία: 30
Χώρα: Αμερική
Άθλημα: Σκι

Ψηφίστηκε πριν δύο χρόνια ως η πιο σέξι αθλήτρια παγκοσμίως και όχι άδικα. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το αθλητικό site Bleacher Report η Kristi Leskinen. είναι «σαν να έπεσε στη γη κατ’ ευθείαν από τον παράδεισο, φορώντας πέδιλα του σκι». Θα συμφωνήσουμε απόλυτα.

10. Maria Sharapova

Ηλικία: 24
Χώρα: Ρωσία
Άθλημα: Τένις


Ρωσία και Τένις αποτελούν «καυτό» συνδυασμό και η 24χρονη Maria Sharapova αποτελεί χαρακτηριστικότατο παράδειγμα. Μετά το Wimbledon του 2004, το Αμερικανικό Open το 2006 και το αντίστοιχο της Μελβούρνης το 2008, η Maria τραυματίστηκε στον ώμο, αποκτώντας έτσι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει και έξω από τα γήπεδα. 26 εκατομμύρια δολάρια κέρδη από χορηγούς, οκταετές συμβόλαιο με την Nike έναντι 70 εκατομμυρίων και μια αποκαλυπτική φωτογράφηση με μαγιό για το Sports Illustrated. Όχι και άσχημα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v