«Χαμόγελο του παιδιού»: Λάμπει παρά τις δυσκολίες

Η οικονομική κρίση άγγιξε και το «Χαμόγελο του παιδιού», που ξεκινά εκστρατεία ενημέρωσης και εξεύρεσης πόρων για να συνεχίσει το πολύτιμο έργο του. Οι άνθρωποι που το στηρίζουν, δηλώνουν πιο αποφασισμένοι από ποτέ να μην… κόψουν τίποτα.
«Χαμόγελο του παιδιού»: Λάμπει παρά τις δυσκολίες
Με χαμόγελο και αποφασιστικότητα αντιμετωπίζει τις οικονομικές δυσκολίες η οργάνωση που προσπαθεί με κάθε τρόπο να βελτιώσει τη ζωή για όλα τα παιδιά που το χρειάζονται. Το «Χαμόγελο του παιδιού» δεν σκοπεύει να κόψει καμία υπηρεσία του και ξεκινά καμπάνια συγκέντρωσης των απαραίτητων χρημάτων για να συνεχίσει το πολύτιμο έργο του.

«Χρειαζόμαστε τα σπίτια μας
Χρειαζόμαστε τα ασθενοφόρα για τα παιδιά και τα νεογνά
Χρειαζόμαστε το AMBER ALERT
Χρειαζόμαστε την Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS1056
Χρειαζόμαστε τις ομάδες δημιουργικής απασχόλησης στα νοσοκομεία παίδων Χρειαζόμαστε τις δωρεάν υπηρεσίες του Χαμόγελου για κάθε παιδί, γονιό, εκπαιδευτικό»

Με αυτό το σκεπτικό, οι άνθρωποι του συλλόγου αποφάσισαν να μην σταματήσουν να εργάζονται μέρα-νύχτα και να ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά, παρόλο που παραδέχονται ότι «σήμερα, το Χαμόγελο του Παιδιού έχει μόλις 1,5 μήνα ζωής».

«Παρά τη δεινή οικονομική κατάσταση και τη γενικότερη δύσκολη κοινωνικοοικονομική περίοδο που διανύουμε, συνεχίζουμε δυναμικά», δήλωσε ο ιδρυτής του «Χαμόγελου», κ. Ανδρέας Γιαννόπουλος, στην πρόσφατη γενική συνέλευση, εγκαινιάζοντας την πανελλήνια εκστρατεία ενημέρωσης, συμμετοχής και εξεύρεσης πόρων.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε
* Καλέστε στο 14545 από όλα τα δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας, με χρέωση 2,27€ ανά κλήση και από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας (COSMOTE, VODAFONE, WIND), με χρέωση 2,46€ ανά κλήση.
* Καλέστε από σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ 901 11 15 15 15, με χρέωση 3,67€ ανά κλήση)
* Στείλτε SMS στο 54020 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO από κινητό τηλέφωνο (COSMOTE, VODAFONE, WIND) με χρέωση 2,46€ ανά SMS.
Δείτε εδώ όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κάνετε δωρεά (τραπεζικοί λογαριασμοί, πιστωτικές κάρτες, internet, ταχυδρομική επιταγή)
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v