Οι καλύτερες στιγμές του Τζίμη Πανούση

Από τον «Νεοέλληνα» των 90s και το «Με λένε Πόπη» της αλλαγής του αιώνα, μέχρι τα live με τις Μουσικές Ταξιαρχίες και την συνέντευξη στην Έλλη Στάη, αυτές είναι καρέ-καρέ μερικές από τις στιγμές που σημάδεψαν τη σχέση του Τζιμάκου με τους μεγαλύτερους fans του.
Οι καλύτερες στιγμές του Τζίμη Πανούση
Ποια ήταν η δική σας αγαπημένη στιγμή του Τζιμάκου; Ο Νεοέλληνας live στιας παραστάσεις της δεκαετίας του ’90; Η συνέντευξη που συζητήθηκε κι αναπαράχθηκε όσο καμία άλλη, εκείνη στην Έλλη Στάη το 2006; Το βίντεο που έστειλε φέτος στους «Άνδρες της Χρονιάς», για να αρνηθεί το βραβείο του; Η παράσταση «Με λένε Πόπη» που παρουσίαζε η Αφιλοκερδώς ΑΕ Productions το 1998; Μήπως το «Με λένε Πόπη» της αλλαγής του αιώνα;

Έχει τελικά τόση σημασία; Αφού κανείς μας δεν μπορεί στην πραγματικότητα να ξεχωρίσει τις μεγαλύτερες στιγμές του. Είναι όλες μία και μία. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε, είναι μια πρόχειρη ανθολόγηση των βίντεο που βλέπουμε –ακόμη και μετά το πέρας δεκαετιών– ξανά και ξανά στο YouTube.

Απολαύστε τις.

Ο Τζιμάκος αρνείται το βραβείο του «Άνδρα της Χρονιάς» και εξηγεί τους λόγους του


Ένα απολαυστικό ποτ-πουρί ελληνικών τραγουδιών, διασκευασμένων… the Panousis way. Από την παράσταση «Της Πατρίδας μου Σημαία», στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, το μακρινό 2000.


Η έναρξη της παράστασης «Με λένε Πόπη» στο Κεντρί της Κυψέλης το 1998


Απόσπασμα από την πολυσυζητημένη συνέντευξη στην Έλλη Στάη, το 2006


«Η Μικρή Τερέζα» live στο Athens Pride του 2009


Συνέντευξη στον Πάνο Παναγιωτόπουλο, το 1994


Live με τις Μουσικές Ταξιαρχίες, το 1984


Ο «Νεοέλληνας» live στο Κεντρί το 1998


Επιμέλεια: Ηρώ Κουνάδη
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v