Ζώδια 2010: Βγήκανε τ'άστρα...

Σπάνιοι πλανητικοί σχηματισμοί, έντονες αστρικές επιδράσεις και τέσσερις ισχυρές εκλείψεις θα συγκλονίσουν, σύμφωνα με τους αστρολόγους, τον πλανήτη το 2010. Οι αστρολογικές προβλέψεις του In2life, όμως, φέρνουν πραγματικά τα πάνω-κάτω.
Ζώδια 2010: Βγήκανε τάστρα...
της Έλενας Μπούλια

Όταν όλες οι επίσημες προβλέψεις για τα παγκόσμια κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά πράγματα μιλούν όλο και πιο δυσοίωνα για το μέλλον, μόνο το χιούμορ και η θετική ενέργεια μπορούν να μας εξοπλίσουν τη νέα χρονιά με τις απαραίτητες δυνάμεις για να αντεπεξέλθουμε. Οι ζωδιακές προβλέψεις των διαφόρων κατ’επίφασιν αστρολόγων για το 2010, οι οποίες παρατηρούμε πως συχνά αντικρούονται μεταξύ τους, είναι ένας -αφελής μεν διασκεδαστικός δε- τρόπος να σκεφτόμαστε το μέλλον μας ως αποτέλεσμα «εξωγήινων» δυνάμεων, στις οποίες, έρμαια εμείς, αφηνόμαστε να μας οδηγήσουν. Λίγο μυστήριο ποτέ δεν έβλαψε κανέναν που το πήρε όσο σοβαρά άξιζε.

Αφού, λοιπόν, ενημερωθήκαμε από κάθε λογής πηγή για τα αστρολογικά μας «χάλια» μέσα στο 2010, αφήστε μας τώρα να σας ταξιδέψουμε στα άστρα με τον δικό μας, ιδιαίτερο τρόπο.

Κριός: Διαλογισμός και αυτοσυγκράτηση
Το 2010 προβλέπεται για τα ζωηρά και αεικίνητα Κριάρια έτος πνευματικών αναζητήσεων περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Ανέκαθεν το έπαιζες «φιλοσοφημένο» άτομο με θεωρίες για την ζωή και τον έρωτα. Φέτος έρχεται η στιγμή να αποκτήσει μία βάση όλη αυτή η φούσκα. Ξέχασε, λοιπόν, τα γυμναστήρια -δεν είναι του στιλ σου, άλλωστε- και ξεκίνα γιόγκα για πνευματική ισορροπία. Είναι η τελευταία σου ελπίδα.
Καριέρα: Μεγάλες αλλαγές προβλέπονται στα επαγγελματικά σου, οι οποίες μόνο σε καλό μπορούν να βγουν καθώς αφενός είσαι άτομο που βαριέται εύκολα και θέλεις συνέχεια κάτι καινούργιο, αφετέρου είσαι και λίγο φιλοχρήματος/-η οπότε θα στοχεύσεις ψηλά. Εκεί δεν σε φοβάμαι!
Έρωτας: Όλα δείχνουν φέτος πως στα πλαίσια της ισορροπίας που αναζητάς ίσως συνειδητοποιήσεις πως τελικά τα πάντα δεν κινούνται γύρω από το σεξ –το οποίο παρεμπιπτόντως θα στερηθείς φέτος. Αντέχεις να επενδύσεις σε βαθύτερα συναισθήματα; Μπορείς να συγκρατηθείς ή θα καταλήξεις πάλι να κάνεις «Ρούντολφ» τον/την σύντροφό σου;

Ταύρος: Όχι όπως τα ξέρατε αλλά όπως τα βρήκατε
Θέλεις δεν θέλεις φέτος επιτέλους θα «ξεκουνήσεις». Και αυτό γιατί η χρονιά πρόκειται να φέρει τόσο έντονες ανακατατάξεις σε κάθε τομέα της ζωής σου, τις οποίες μόνο αν σηκωθείς από τον καναπέ θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις. Και κάνε και λίγο δίαιτα! Το κέντρο του σώματος είναι η κοιλιά, η οποία φέτος πρέπει να έρθει σε ισορροπία με το υπόλοιπο σώμα αν δεν θέλεις να σε ρίξει κάτω το βάρος. Ξεκίνα να τρέχεις, λοιπόν, μήπως καταφέρεις να φτάσεις.
Καριέρα: Σου αρέσουν τα αγγούρια; Πρέπει να σου αρέσουν τόσα πολλά που τρως όλον αυτόν τον καιρό. Ε, βρες και άλλες συνταγές για να σου αρέσουν περισσότερο. Από το καλοκαίρι και μετά, που είναι και η εποχή τους, ίσως φας και καμία ντομάτα. Προς το τέλος της χρονιάς ξανά αγγούρια για να μην ξεχνιόμαστε. Και με λίγο ξύδι για τα νεύρα.
Έρωτας: Πώς ήταν τα πράγματα μέχρι σήμερα; Καμία σχέση. Αν νομίζεις ότι το καλό σεξ μπορεί να λύσει κάθε σου πρόβλημα, είσαι πολύ γελασμένος/-η. Αν δεν πάρεις μια απόφαση για τις ερωτικές σου σχέσεις φέτος, πάει, το έχασες το τρένο. Ξεκαθάρισε τα πάρε-δώσε σου με το παρελθόν και πάρε μέτρα για το μέλλον. Κοινώς, ξεκούνα!

Δίδυμοι: Όποιος χάνει στα μαλλιά κερδίζει στην αγάπη
Μετά τα δέκα χρόνια γρουσουζιάς που σε στοίχειωναν μέχρι σήμερα, η νέα δεκαετία προβλέπεται… αποκαλυπτική. Καταρχήν οικονομικά. Πώς τα καταφέρνεις με την τρέλα που κουβαλάς -και μάλιστα σε περίοδο κρίσης- και «βολεύεις» πάντα την τσέπη σου, είναι απορίας άξιο. Έπειτα, κοινωνικά. Δεν είσαι και το πιο συμπαθητικό άτομο, το ξέρεις, κυρίως γιατί είσαι διπρόσωπος/-η. Φέτος, ωστόσο, αποφασίζεις να φορέσεις την μάσκα του Δόκτορα Τζέκιλ και να γίνεις «καλός». Προς το τέλος του χρόνου, ωστόσο, ο κύριος Χάιντ σου χτυπά ξανά την πόρτα. Αλλάζει ο άνθρωπος;…
Καριέρα: Φέτος ήρθε η στιγμή να αποδείξεις αν όλα αυτά τα χρόνια πραγματικά δουλεύεις σκληρά ή είναι και αυτό δείγμα της διπροσωπίας σου. Τα άστρα λένε ότι γύρω στο καλοκαίρι θα εμφανιστεί η επαγγελματική ευκαιρία της ζωής σου. Και εκεί θα κριθούν όλα. Μέχρι τότε, ξέρουμε ένα καλό ινστιτούτο εμφύτευσης μαλλιών να σου συστήσουμε, θα σου χρειαστεί 100%.
Έρωτας: Εντάξει, έπαιξες; Το ευχαριστήθηκες; Δεν σοβαρεύεσαι λίγο τώρα; Μεγαλώνεις Δίδυμε! Ξύπνα! Αποφάσισε: Αν δεν σου κάνει τελείωσέ το. Αν σου κάνει κράτα το. Σε καλό θα σου βγει, πίστεψέ με.

Καρκίνος: Εκλείψεις και εκλάμψεις
Με τόσες εκλείψεις που πέφτουν στο κεφάλι σου φέτος, δε μπορεί, κάποια θα σε ταρακουνήσει λίγο και θα δείτε τα πράγματα πιο καθαρά. Γενικά δεν είναι κακή η χρονιά για εσένα, λίγο ζόρικη είναι. Καταρχήν οικονομικά, καθώς χωρίς κανέναν λόγο νομίζεις ότι είσαι ο Ωνάσης -ή η κόρη του- και ξοδεύεις ασύστολα. Κατά δεύτερον συναισθηματικά, αφού, στα πλαίσια των εκλάμψεων, πολύ άμεσα θα αποφασίσεις αν θα συνεχίσεις να ταλαιπωρείς με την γκρίνια σου το άλλο σου μισό ή αν θα το στείλεις στην ευχή της Αφροδίτης.
Καριέρα: Θυμάσαι τα αγγούρια που λέγαμε παραπάνω για τους Ταύρους; Ε, αγγούρια και για εσένα, σε σαλάτα, όμως, μαζί με αυγά. Κάθεσε πάνω στα αγγούρια και τα αυγά και λες και ευχαριστώ. Ευτυχώς που είσαι άνθρωπος με χιούμορ και απλά ξαναβάζεις με αυτοσαρκασμό τα κοκάλινα γυαλιά του Ωνάση.
Έρωτας: Τους πρώτους μήνες του 2010 που κάπως σου κάθεται μία έκλειψη με την Αφροδίτη στον 7ο οίκο θα είσαι μέσα στις γλύκες και τους έρωτες. Γύρω στο καλοκαίρι, όμως, που είναι και εποχή για «τρελίτσες» θα σε βαρέσει ένας σεληνιασμός και ο Καρκίνος επιτέλους θα μιλήσει.

Λέων: Η εκδίκηση του Σκρουτζ
Βρε, βρε, βρε! Τα Λιονταράκια επανέρχονται δυναμικά. Ξεπερνούν την μουρτζουφλιά και την μαυρίλα και αφού καταναλώσουν μερικά vertigo στην αρχή του έτους που θα τους έρθουν κάποια ουρανοκατέβατα έξοδα, ηρεμούν –δεν το έχεις και πολύ με τα λεφτά, κάτι παθαίνεις όταν πρόκειται να βάλεις το χέρι στην τσέπη. Δεν ξέρω ποια συναστρία φωτίζει φέτος την ξεροκεφαλιά και την εγωκεντρικότητά σου, πάντως προβλέπεται να χαμογελάσεις. Ναι, κύριοι, το Λιοντάρι μπορεί και να χαμογελάσει.
Καριέρα: Σε αντιδιαστολή με την οικονομική κρίση που ακούς -αλλά, μεταξύ μας, δεν αντιμετωπίζεις γιατί είσαι φραγκοφονιάς- τα επαγγελματικά σου φέτος φυσάνε! Και μαζί με αυτά φυσάνε και τα οικονομικά σου, οι όποιες επενδύσεις σου και οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Προς το τέλος του χρόνου θα τα φτύσεις, βέβαια, και θα αρχίσεις την γκρίνια πάλι, αλλά μέχρι τότε οι γύρω σου θα έχουν πάρει μια βαθιά ανάσα για να σε αντέξουν.
Έρωτας: Δεν φημίζεσαι για τον αισθησιασμό σου, ούτε για το καλό σεξ. Σε έχει φάει η μεγαλομανία, βλέπεις! Ωστόσο, ίσως επειδή θα έχεις χρήματα και θα είσαι χαρούμενος/-η, θα κάνεις τους γύρω σου να σε αγαπήσουν λίγο περισσότερο. Αυτό θα σε «ανεβάσει» ψυχολογικά και, ποιος ξέρει, μπορεί και να ανοίξεις λίγο τους μέχρι σήμερα ξενέρωτους σεξουαλικούς σου ορίζοντες.

Παρθένος: Σεξ και βία
Οι επίσημες προβλέψεις μιλούν για τον κουραστικό Κρόνο που επιτέλους φεύγει και σε αφήνει στην ησυχία σου, για τον Ουρανό που στρέφει τη μούντζα του αλλού και για τον Πλούτωνα που σου χαμογελά με χρυσά δόντια. Χαίρεστε; Εμείς όχι, γιατί μία τόσο μεγάλη αλλαγή, όσο θετική κι αν φαίνεται εκ πρώτης, φοβόμαστε πως είναι ικανή να σου δημιουργήσει νέες ανασφάλειες, τύπου «Γιατί φεύγει ο Κρόνος; Δεν με θέλει πια;» και νέα συμπλέγματα τύπου «Ποιος νομίζεις πως είσαι ρε Πλούτωνα;». Ναι, τέτοιοι είστε!
Καριέρα: Εδώ οι αλλαγές δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλες, για αρχή τουλάχιστον, οπότε μπορείς να παραμείνετε μίζερος και ξινός τουλάχιστον μέχρι το φθινόπωρο. Τότε τα πράγματα δείχνουν να φτιάχνουν επαγγελματικά και οικονομικά, ενώ προβλέπονται προαγωγές και αυξήσεις. Οι κόποι σου ανταμείβονται και νέες ανασφάλειες γεννιόνται τώρα μέσα σου, ότι θα μπορούσες π.χ. να πάρεις μεγαλύτερο μπόνους και δεν το πήρες. Πριν βρίσεις το αφεντικό σου και παραιτηθείς, χαλάρωσε λίγο και απόλαυσε τα… παρακάτω.
Έρωτας: Αυτό που σίγουρα πάει καλά στην προσωπική σου ζωή είναι η σχέση σου ή τα ερωτικά σου –για τους αδέσμευτους. Αναρωτιέμαι ποιος μπορεί να σε αντέξει, αλλά παραδόξως μπορείς να ασκείς στους άλλους μία ανεξήγητη γοητεία που στο κρεβάτι μεταφράζεται ως εξαιρετικό σεξ. Κάτι που φέτος δεν θα σου λείψει καθόλου. Μην αποκλείσεις και το ενδεχόμενο του γάμου.

Ζυγός: Μαθήματα ζωής
Ένα πλανητικό χαστούκι σου έρχεται μέσα στους επόμενους μήνες και η ανάγκη σου να ελέγχεις και να εξουσιάζεις τους ανθρώπους μετριάζεται. Ο Κρόνος που έφυγε από τον διπλανό σου Παρθένο «κατσικώνεται» φέτος σε εσένα και σου βάζει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι. Σε προστατεύει μεν σε θέματα υγείας, αλλά σε ωθεί και να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου, τις οποίες μέχρι τώρα απέφευγες.
Καριέρα: Το καλό με εσένα είναι ότι δεν δυσκολεύεσαι να δημιουργείς σχέσεις με ανθρώπους που μπορούν να σου μάθουν πράγματα και να σε βοηθήσουν να εξελιχθείς. Αν δεν αλλάξεις για άλλη μία φορά γνώμη για το επάγγελμα που αποφάσισες να ακολουθήσεις, φέτος σου δίνεται η ευκαιρία να μάθεις πολλά. Σταμάτα, λοιπόν, να μιλάς και άκου.
Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι η Αφροδίτη δεν σου έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο τα τελευταία χρόνια. Η γοητεία που εκ πρώτης ασκείς σε αυτούς που σε ενδιαφέρουν στην πορεία τους ωθεί να σε εκμεταλλευτούν –γιατί ξέρεις πολύ καλά να δίνεις μαθήματα ζωής σε φίλους και γνωστούς, αλλά μπορείς και να πάρεις; Φέτος, ωστόσο, ξυπνάς από τον λήθαργο και αντιδράς. Ένας πιθανός χωρισμός και μία νέα σχέση ταυτόχρονα μπορούν πολύ εύκολα να ταράξουν την επιφανειακή σου ισορροπία. Αλλά κατά βάθος θα σου αρέσει.

Σκορπιός: Υπομονή κι ο Ουρανός θα γίνει πιο γαλανός
Έχεις κάθε δίκιο να γκρινιάζεις –είσαι, βέβαια, λίγο γκρινιάρης και από την φύση σου. Οι τελευταίοι μήνες δεν υπήρξαν ευνοϊκοί στην επαγγελματική και οικονομική κυρίως ζωή σου και, φοβάμαι πως θα σε απογοητεύσω, οι επόμενοι δεν προβλέπονται καλύτεροι. Τα άστρα λένε ότι γύρω στην Άνοιξη θα φτιάξουν τα πράγματα, αλλά πρόσεξε λίγο και εσύ που μόλις πιάσεις λεφτά στα χέρια σου γίνονται στραγάλια. Και κυρίως, έχεις παραμελήσει λίγο την γυμναστική ή είναι η ιδέα μου;
Καριέρα: Δεν θα είναι λίγες οι φορές που θέλεις να πετάξεις δηλητήριο στο αφεντικό σου φέτος. Θα σου πρότεινα, ωστόσο, με την μοχθηρία που σε διακρίνει, να αφήσεις άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα και να πάρεις, όπως μόνο εσύ ξέρεις, την εκδίκησή σου εν καιρώ. Συγκεκριμένα κάπου γύρω στον Αύγουστο που θα είναι παχιές και οι μύγες και προβλέπεται να παχύνουν και τα εισοδήματά σου.
Έρωτας: Όταν ερωτεύεσαι έχεις την τάση να πνίγεις τον άλλον. Και φέτος πρόκειται να ερωτευτείς σφόδρα οπότε καλό είναι οι γύρω σου να κάνουν μαθήματα αναπνοών. Και αυτά, ωστόσο, από το καλοκαίρι και μετά, γιατί προς το παρόν σε απασχολούν τα επαγγελματικά σου και όταν αυτά δεν πάνε καλά, δεν έχεις όρεξη για τίποτα. Ακόμα και εσύ που σφύζεις από σεξουαλικότητα.

Τοξότης: Αλλαγή πλεύσης
Παρά την αισιόδοξη φύση σου, το κέφι και την θετική ενέργεια που σε διακρίνει, τα τελευταία δύο χρόνια έχεις πήξει. Δεν το έβαλες κάτω. Το φιλοσόφησες, όπως πάντα, όπως σε βόλευε και όλα καλά. Φέτος, όμως, φτάνεις στο αμήν. Αναθεωρείς όσα μέχρι σήμερα θεωρούσες σημαντικά, σταματάς να ξοδεύεις αλόγιστα γιατί έχεις πνιγεί στα χρέη και για πρώτη φορά στην ιστορία ασκείς έντονη αυτοκριτική. Μήπως τελικά δεν είσαι όσο τέλειος/-α πίστευες;
Καριέρα: Τα έχεις δώσει όλα στην δουλειά και μάλιστα ανιδιοτελώς γιατί έχεις το προσόν να παθιάζεσαι με τις ασχολίες που σου αρέσουν. Το αντάλλαγμα για τον κόπο σου, ωστόσο, θα αργήσει λίγο ακόμα, αλλά όταν θα έρθει θα είναι εντυπωσιακό. Σου εφιστώ την προσοχή στα οικονομικά σου. Το έχεις ξεφτιλίσει το θέμα…
Έρωτας: Σιγά που θα είχες πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα. Στον αντίποδα των κακών οικονομικών, οι ερωτικές απολαβές θα είναι περισσότερες από ποτέ, ειδικά ανάμεσα στην Άνοιξη και το Καλοκαίρι, ενώ το σεξ αναμένεται καυτό! Με αυτά τα μυαλά που κουβαλάς, βέβαια, ξέχνα την επαγγελματική ανέλιξη φέτος.

Αιγόκερως: Το συναίσθημα νικά την λογική
Κοσμοϊστορικές αλλαγές προβλέπονται για τους εγκεφαλικούς και εντελώς πρακτικούς Αιγόκερους μέσα στο 2010. Αφού έχεις τακτοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα επαγγελματικά και οικονομικά σου ζητήματα -είσαι, άλλωστε, «αστέρι» στην δουλειά, πρέπει να το παραδεχθώ- ήρθε επιτέλους η στιγμή να ρίξεις τα μούτρα σου και να συνειδητοποιήσεις πως δεν είναι αυτό το παν στην ζωή. Και για πρώτη, ίσως, φορά αρχίζεις να νιώθεις την ανάγκη της συντροφικότητας.
Καριέρα: Συνεχίζει να… πετάει! Πρόσεξε μόνο κάποιους άσπονδους συναδέλφους που δείχνουν να ζηλεύουν αυτήν σου την επιτυχία και πιθανώς να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Και ενώ τα οικονομικά σου ανθίζουν και τα όποια προβλήματα αντιμετώπιζες σταδιακά λύνονται, όλα αυτά σου φαίνονται πλέον τόσο μάταια...
Έρωτας: Για πόσο καιρό ακόμα θα περιμένεις τον σύντροφο-θεό που ενώ ξέρεις πως δεν σου ταιριάζει με τίποτα εσύ επιμένεις; Για πόσο καιρό ακόμα θα βρίσκεις ελαττώματα σε κάθε πιθανό σύντροφο που θα μπορούσε να σε κάνει ευτυχισμένο/-η; Για λίγο, όπως λένε τα άστρα, γιατί σύντομα θα σε βαρέσει ο έρωτας κατακούτελα και θα σε κάνει να επανεκτιμήσεις την αξία του. Μπορεί, μάλιστα, να βρίσκεται πιο κοντά σου από ό,τι φαντάζεσαι.

Υδροχόος: Ο αγώνας συνεχίζεται
Δεν ήταν εύκολη για εσένα η χρόνια που πέρασε και ούτε αυτή που ξεκινά δείχνει να είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Οικονομικά τα πράγματα βελτιώνονται, αν καταφέρεις να συγκρατηθείς από αλόγιστες σπατάλες, ενώ νέα πρόσωπα δείχνουν να χτυπούν την ερμητικά κλειστή πόρτα της ζωής σου αναζητώντας το ενδιαφέρον σου. Μπορεί να θεωρείς εαυτόν αυτάρκη, μην ξεγελιέσαι όμως, όλοι μας έχουμε ανάγκη από φροντίδα και ενδιαφέρον.
Καριέρα: Τα πράγματα παραμένουν δύσκολα, κουραστικά, αγχωτικά και τελικά χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα. Προς το τέλος της χρονιάς, όμως, και ενώ θα έχεις φτάσει ένα βήμα πριν το εγκεφαλικό θα προκύψει, σύμφωνα με τα άστρα, μία δραστηριότητα που θα σε γεμίζει και μπορεί να σε στηρίξει και οικονομικά.
Έρωτας: Κάτι κινείται εδώ… Για ανεξήγητους λόγους η διακριτική γοητεία σας δείχνει να προσελκύει μέσα στους επόμενους μήνες -και μετά από καιρό- το ενδιαφέρον του αντίθετου φίλου, ενώ γύρω στο καλοκαίρι δεν αποκλείεται να λερωθεί λίγο και η άλλη μεριά του κρεβατιού σας –αν με εννοείτε…

Ιχθείς: Ξύπνα, φτάσαμε!
Δύο χρόνια τώρα έχεις λυσσάξει! Επαγγελματικές αλλαγές, οικονομικά σκαμπανεβάσματα, προβλήματα αλλά και ευτυχισμένες στιγμές στις σχέσεις, νέα ξεκινήματα αλλά και δυσμενή γεγονότα… Εσύ, βέβαια, στην κοσμάρα σου, όπως πάντα, σε νευρικό κλονισμό την μία και σε κατάσταση απόλυτης νιρβάνας την άλλη. Ε, λοιπόν, φέτος όλα αυτά τελειώνουν και επιτέλους θα ηρεμήσεις. Λέμε τώρα…
Καριέρα: Έχεις ένα θέμα φέτος στο επαγγελματικά σου. Πάντα το είχες, δηλαδή, αλλά φέτος διογκώνεται. Είσαι ευέξαπτος/-η. Αρπάζεσαι εύκολα με τους συναδέλφους σου, συχνά λες πράγματα που δεν σκέφτεσαι και εκεί που όλα πάνε φαινομενικά καλά, το γλυκό ψαράκι γίνεται πιράνχα και φέρνει τα πάνω κάτω. Για χαλάρωσε λίγο!
Έρωτας: Μαζί με τους διπλανούς σου Κριούς έχεις και εσύ φέτος ανάγκη για ενδοσκόπηση. Μπορεί το ρομάντζο να αποτελεί για εσένα κινητήρια δύναμη, αλλά έχοντας παραμελήσει τον/την σύντροφό σου τον τελευταίο καιρό, σύντομα θα κριθεί η δύναμη της σχέσης σου. Αλλά επειδή, κατά πολύ βάθος, είστε αξιαγάπητα -αν και εκνευριστικά- πλάσματα, δύσκολα σας αφήνει κανείς.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v