Ο Κ. Φάρελ μιλά για τη νέα συνεργασία με τον Λάνθιμο

Ο Κόλιν Φάρελ λέει ότι ο Γιώργος Λάνθιμος είναι δάσκαλος, και πως το σενάριο της καινούριας του ταινίας του προκάλεσε ναυτία, σε πρόσφατη συνέντευξη.
Ο Κ. Φάρελ μιλά για τη νέα συνεργασία με τον Λάνθιμο
«Το σενάριο του Killing of a Sacred Deer μου προκάλεσε ναυτία» δήλωσε, ούτε λίγο ούτε πολύ, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Business Insider ο Κόλιν Φάρελ, μιλώντας για τη νέα του συνεργασία με τον Γιώργο Λάνθιμο.

«Υπάρχουν πάρα πολλές ερμηνείες με τις οποίες θα μπορούσες να προσεγγίσεις την συγκεκριμένη ταινία. Ο Γιώργος, όμως, είναι τόσο συγκεκριμένος, προσεγγίζει την σκηνοθεσία με κλινικές μεθόδους. Είναι αληθινός δάσκαλος, το πιστεύω πραγματικά. Και αυτή δεν είναι μια λέξη που θα με ακούσεις να ξεστομίζω συχνά» πρόσθεσε ο διάσημος ηθοποιός.

Ερωτηθείς αν μπορεί να αποκαλύψει κάτι για την καινούρια ταινία του Λάνθιμου, απάντησε πως «μπορώ να πω ότι είναι –ω θεέ μου– είναι ακόμα πιο στοιχειωτική από τον Αστακό». Απάντηση που προκάλεσε την αντίδραση “get out of here!” (άντε από δω) από τον δημοσιογράφο.

Η ταινία, είπε ο Φάρελ, εκτυλίσσεται ο Farrell σε ένα σύγχρονο κόσμο, στην Αμερική, όπου «υπάρχουν νοσοκομεία, εστιατόρια, πάρκα, μέρη που θα αναγνωρίσουμε και τα έχουμε βιώσει και οι ίδιοι, αλλά ταυτόχρονα υπάρχει και αυτό το παρόμοιο είδος νευρικότητας που διαπερνά όλες τις συναναστροφές και όλα τα πράγματα που συμβαίνουν. Ήταν αποθαρρυντικό να διαβάζεις το σενάριο. Ένιωσα κατά κάποιο τρόπο ναυτία όταν το τελείωσα» κατέληξε.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v