Οι πιο σέξι άνδρες του πλανήτη… που δεν είναι ωραίοι

Δέκα διάσημοι άνδρες που –παραδεχτείτε το– βρίσκετε από γοητευτικούς έως σούπερ σέξι, κι ας ντρέπεστε να το ομολογήσετε.
Οι πιο σέξι άνδρες του πλανήτη… που δεν είναι ωραίοι
Η διαφωνία συζήτηση περί του τι (και ποιος, και ποια και πώς) είναι ωραίο πρέπει να είναι τόσο παλιά όσο η ανθρωπότητα. Αποφεύγοντας με κόπο το κλισέ περί εποχών και προτύπων ομορφιάς, θα αρκεστούμε να σας υπενθυμίσουμε ότι έχετε κι εσείς –όπως έχουμε κι εμείς, όπως έχουν όλοι– στο μυαλό σας μερικούς διάσημους που τους βρίσκετε παραδόξως από κάπως γοητευτικούς έως απίστευτα σέξι, ενώ δεν είναι καθόλου ωραίοι.

Μπορεί να είναι η φωνή τους, το βλέμμα τους, το ταλέντο τους, το ότι κάπου κάπως κάποτε ερμήνευσαν έναν χαρακτήρα που θα μπορούσατε να ερωτευτείτε, όλα αυτά μαζί ή και τίποτα συγκεκριμένο. Απλά τους βρίσκετε σέξι, τελεία-και-παύλα και τι-να-κάνουμε-τώρα.

Μερικά τέτοια παραδείγματα συγκέντρωσαν πρόσφατα οι αναγνώστες του BuzzFeed… κι εμείς συμφωνούμε κι επαυξάνουμε –και περιμένουμε στα σχόλια να μας πείτε με ποιους συμφωνείτε, με ποιους διαφωνείτε και ποιους ξεχάσαμε.

Ο Άλαν Ρίκμαν

…Ο Σέβερους Σνέιπ, ο διευθυντής στο Love Actually και το καταθλιπτικό ρομπότ στο Γυρίστε τον Γαλαξία με Ωτοστόπ, με τη βρετανική προφορά του και τα 68 του (ναι, 68 του) χρόνια.

Ο Έιντριεν Μπρόντι

…Ο «Πιανίστας» της ομώνυμης ταινίας του Ρομάν Πολάνσκι και υπέροχος Σαλβαντόρ Νταλί στο κατά τα λοιπά αδιάφορο γουντιαλενικό «Μεσάνυχτα στο Παρίσι».

Ο Μπιλ Νάιγκι

…Ένας ακόμα βρετανός με σούπερ σέξι προφορά έγινε γνωστός κι αυτός από το Love Actually, αλλά έχει επίσης συμπρωταγωνιστήσει με τον συμπατριώτη του Άλαν Ρίκμαν τόσο στον Χάρι Πότερ όσο και στο Γυρίστε τον Γαλαξία με Ωτοστόπ. Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι τον βρίσκουμε εξαιρετικό –αν και αγνώριστο– ως Ντέιβι Τζόουνς στους Πειρατές της Καραϊβικής.

Ο Κρίστοφ Βαλτς

…Ο κακός του Άδωξοι Μπάσταρδη κέρδισε την αγάπη μας στην επόμενη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, ως γιατρός που αγοράζει την ελευθερία του Τζάνγκο. Τη γοητεία του, βέβαια, την είχαμε προσέξει εξαρχής –κι ας δυσκολευόμασταν να το ομολογήσουμε. Η χαριτωμένη αυστριακή προφορά του είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Ο Τζέρεμι Άιρονς

…Η φωνή του Scar από το Lion King είχε στοιχειώσει τα παιδικά μας χρόνια –κι αν ακούσετε τώρα ξανά το Be Prepared θα προσέξετε ότι μιλάμε για μια απίστευτα σέξι φωνή. Προφανώς, τον βρίσκουμε σέξι και σε πολλές από τις εκατοντάδες ταινίες και σειρές που έχει πρωταγωνιστήσει, όπως το Man in the Iron Mask, ή οι Βοργίες.

Ο Σεθ Ρόγκεν

…Ο 32χρονος Καναδός με τα χίπστερ γυαλιά που γνωρίσαμε στο καταπληκτικό Zak and Miri make a Porno του Kevin Smith και αγαπήσαμε (ακόμα περισσότερο) στο φετινό Interview.

Ο Ζάκαρι Κουίντο

…Αλλιώς γνωστός και ως ο άνθρωπος με τα πιο αναγνωρίσιμα φρύδια του Χόλιγουντ. Αμερικανός ηθοποιός, ετών 37, γνωστός κυρίως για τους ρόλους του στα πρόσφατα Star Trek και στο Heroes.

Ο Τζεφ Μπρίτζες

…Ο βραβευμένος με Όσκαρ πρωταγωνιστής του Crazy Heart μας άρεσε λίγο περισσότερο στον τρελούτσικο ρόλο του στους Άνδρες που Κοιτούν Επίμονα Κατσίκες. Και πιθανότατα είναι ο μόνος 65χρονος άνθρωπος στον πλανήτη που μπορεί να σε κάνει να τον βρίσκεις γοητευτικό ενώ φορά χαβανέζικο πουκάμισο και κάνει γιόγκα πάνω σε μια στέγη.

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς

…Ο Σέρλοκ του BBC και προσφάτως Alan Turing καθ’ οδόν για τα Όσκαρ, συνεχίζει να διχάζει τον πλανήτη για το αν είναι ωραίος ή όχι. Η πλάστιγγα κλείνει προς το ότι, αντικειμενικά, δεν είναι. Τι σημασία έχει, όμως, όταν είσαι τόσο σέξι;

Ο Στιβ Μπουσέμι

…Ναι, ξέρουμε: Είναι τόσο άσχημος που είναι… άσχημα σέξι. Ή σέξι, τελεία. Ο 57χρονος ηθοποιός από το Μπρούκλιν που όλοι αγαπήσαμε στο Reservoir Dogs, το Fargo και το Big Lebowski έχει σαφώς κάτι το απόκοσμο στην εμφάνιση και το στυλ του.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v