Οι 10 ομορφότερες γυναίκες του κόσμου

Το όνομά τους σε δεκάδες λίστες ομορφιάς, οι φιγούρες τους… ξεσηκώνουν τα βλέμματα και οι ίδιες μάλλον το απολαμβάνουν. Οι 10 ομορφότερες γυναίκες αυτή τη στιγμή.
Οι 10 ομορφότερες γυναίκες του κόσμου
Η ομορφιά στη γυναίκα είναι σίγουρα κάτι υποκειμενικό. Πολλοί θα μιλήσουν για χαρακτήρα, ταπεραμέντο, στιλ, τρόπο ντυσίματος και ένα σωρό ακόμα παράγοντες. Όμως υπάρχουν ορισμένες γυναίκες οι οποίες συνδυάζουν όλα τα παραπάνω και διαθέτουν παράλληλα ομορφιά σε… γενναίες δόσεις.

Τα ονόματά τους έχουν φιγουράρει ουκ ολίγες φορές σε λίστες με τις top γυναίκες του πλανήτη, ενώ παράλληλα μαγνητίζουν το ενδιαφέρον του παγκόσμιου star system με τις εμφανίσεις τους στη μεγάλη ή την μικρή οθόνη, αλλά και σε δεκάδες εξώφυλλα.

Σας παρουσιάζουμε δέκα από τις ομορφότερες γυναίκες αυτή τη στιγμή στον… πλανήτη.

Monica Bellucci
Τι και αν αισίως μπαίνει στα – ήντα; Η Monica παραμένει άξια συνεχίστρια της μεσογειακής ομορφιάς που μας «δίδαξε» η Sophia Lauren και, αν θέλετε την προσωπική μας γνώμη, η περίπτωσή της μας φέρνει στο νου αυτό που λέγεται για το… καλό κρασί.


Angelina Jolie

Πέρα από πρέσβειρα καλής θέλησης, σκηνοθέτης, ηθοποιός και συγγραφέας η σύζυγος του Brad Pitt παραμένει μέχρι σήμερα μια από τις πλέον όμορφες και σέξι celebrities με κύρια ατού το πληθωρικό της μπούστο (ακόμα και μετά την εγχείρηση), το χαμόγελο – σήμα κατατεθέν και φυσικά το αγγελικά πλασμένο κορμί της.

Kate Upton
Σε ηλικία μόλις 22 χρονών, η δεσποινίς Upton έχει κάνει όλο τον πλανήτη να παραμιλά με την ομορφιά της. Το μοντέλο και ηθοποιός από το Μίσιγκαν απέδειξε περίτρανα ότι ήρθε για να μείνει ως μια από τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου με τις – φέρτε μου ένα υπογλώσσιο – σέξι φωτογραφήσεις της με μαγιό στο περιοδικό Sport Illustrated. Δείτε και μόνοι σας παρακάτω για να πάρετε μια ιδέα.



Irina Shayk
Από την Ρωσία με αγάπη κατευθείαν στην αγκαλιά του αστέρα Cristiano Ronaldo, η σεξοβόμβα Irina ξεκίνησε δειλά δειλά τις εμφανίσεις της σε περιοδικά μόδας από το 2007, όμως από το 2011 όταν και έκανε το πρώτο της εξώφυλλο στο Sports Illustrated και μέχρι σήμερα η φήμη της απογειώθηκε, ενώ τα ρούχα της… μειώθηκαν στα απολύτως απαραίτητα.



Megan Fox

Από τη στιγμή που την είδαμε στο πρώτο Transformers γνωρίζαμε βαθιά μέσα μας ότι αυτό το κορίτσι ήρθε για να μείνει στο διεθνές star system ως μια από τις ομορφότερες ηθοποιούς και γυναίκες στον κόσμο. Sex symbol με τα όλα της, η Megan είναι το κορίτσι – σήμα κατατεθέν του… κολεγιακού έρωτα.

Charlize Theron

Τα πάντα πάνω στην νοτιοοαφρικανή ηθοποιό φωνάζουν «σέξι». Από τα πανέμορφα πράσινα μάτια της μέχρι το αγαλματένιο της σώμα, η Theron παραμένει ακόμα και στα σαράντα της μία από τις πιο ποθητές – και ταλαντούχες - γυναίκες παγκοσμίως.

Scarlett Johansson

Το πρόσωπο της, ακόμα και επιστημονικά, εκφράζει την απόλυτη ομορφιά, το σώμα της διαθέτει καμπύλες που… κολάζουν και το όλο πακέτο της Scarlett (ομορφιά, σώμα, φωνή) ενίοτε μας κάνει να απορούμε για το αν αυτό το κορίτσι είναι όντως γήινο ον.

Emilia Clarke

Η πιο επιθυμητή γυναίκα για φέτος σύμφωνα με την βίβλο του Askmen, η αγαπημένη μας Kaleeshi του Game of Thrones μπορεί να είναι ακόμα νέα και με μέλλον μπροστά της, όμως έχει ήδη δώσει τα πρώτα – βαρβάτα- δείγματα ταλέντου, δυναμισμού και ομορφιάς.

Emma Watson

H Ερμιόνη της σειράς Χάρι Πότερ μεγάλωσε, έγινε – ακόμα- πιο όμορφη και πλέον παρά το νεαρό της ηλικίας της, στέκεται επάξια δίπλα σε «τέρατα» ομορφιάς. Σε ηλικία μόλις 24 χρονών, η βρετανίδα ηθοποιός κάνει τους πάντες να ανυπομονούν για τον επόμενό της ρόλο και να… ξεροσταλιάζουν στις οθόνες τους ακόμα και αν κάνει κάτι τόσο αθώο, όπως ο παρακάτω χορός.

Jennifer Lawrence

H πρωταγωνίστρια των Hunger Games και κεντρικό πρόσωπο της τεράστιας διαρροής γυμνών φωτογραφιών διασήμων που έγινε πρόσφατα έχει τα πάντα και… συμφέρει: ομορφιά, ταλέντο και χαρακτήρα που την κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες «πριγκίπισσες» της ομορφιάς.

Νικόλας Γεωργιακώδης
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v