Kim Kold: Ο Teddy Bear που έγινε… Fast and Furious

Μας συγκίνησε στις Νύχτες Πρεμιέρας υποδυόμενος τον αγαθό μποντιμπιλντερά Dennis στο Teddy Bear, ενώ φέτος παίρνει το βάπτισμα του πυρός στο Holywood με το Fast and Furious 6. Ο… θηριώδης και ταλαντούχος Kim Kold μιλά αποκλειστικά στο In2life για την ζωή του.
Kim Kold: Ο Teddy Bear που έγινε… Fast and Furious
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Από τερματοφύλακας bodybuilder, από εκεί ηθοποιός σε μικρού μήκους ταινίες και διαφημιστικά, μετά πρωταγωνιστής σε ευρωπαϊκή παραγωγή και πλέον newbie σε blockbuster παραγωγή του Holywood. Η ζωή του Kim Kold, πρωταγωνιστή του συγκινητικού Teddy Bear (Βραβείο Κοινού στις Νύχτες Πρεμιέρας, Βραβείο Σκηνοθεσίας στο Sundance), δεν είναι αυτό που θα έλεγες «γραμμική». Ξεκίνησε να ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο στην θέση του τερματοφύλακα για τοπική δανέζικη ομάδα, σιγά σιγά μεταπήδησε στον χώρο του ερασιτεχνικού Bodybuilding κατακτώντας εθνικές και παγκόσμιες διακρίσεις και εν τέλει, καταστάλαξε σε αυτό που όπως παραδέχεται στο In2life τον εκφράζει πιο πολύ: την ηθοποιία. Εντελώς αυτοδίδακτος, χωρίς καν να έχει πατήσει το πόδι του σε σεμινάρια υποκριτικής ο Kim Kold κατάφερε να δώσει μια λιτή αλλά συνάμα συγκινητική ερμηνεία στο Teddy Bear του Mads Matthiesen.

«Ό,τι μου έλεγε να κάνω το έκανα, και μάλλον αυτό που έκανα του άρεσε», μου λέει για την συνεργασία του με τον Δανό σκηνοθέτη στα γυρίσματα του Teddy Bear. Για τα στερεότυπα που υπάρχουν για τους Bodybuilders και τα οποία η ταινία κατέρριψε πανηγυρικά λέει χαρακτηριστικά: «Είναι λάθος να κρίνεις τον άλλον από την εμφάνισή του. Aν βάλεις έναν αθλητή Bodybuilding μαζί με άλλα εννιά άτομα σε ένα δωμάτιο και ζητήσεις από κάποιον να μπει μέσα και να μιλήσει με όλους, δεν θα καταλάβει την διαφορά. Πίσω από κάθε Bodybuilder, πίσω από όλους αυτούς τους μύες, υπάρχει ένα ανθρώπινο ον». Για την συνεργασία του με τον Vin Diesel και τον The Rock στα γυρίσματα του νέου Fast and Furious έχει μόνο καλά λόγια να πει: «Είναι φοβεροί άνθρωποι, όλοι τους. Με βοήθησαν πολύ, είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες», ενώ όταν τον ρωτάω για τις διαφορές μιας ευρωπαϊκής παραγωγής και μιας Χολιγουντιανής, στέκεται στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών που προσφέρει το Χόλυγουντ στους ηθοποιούς και στο εντυπωσιακό πλήθος ανθρώπων που δουλεύουν σε ένα αμερικάνικο blockbuster.

Δείτε τι είπε μέσω Skype Call στο In2life o Kim Kold για την εμπειρία του από τα γυρίσματα του Teddy Bear, την καριέρα του στο Bodybuilding και τα λανθασμένα στερεότυπα του χώρου, τις πλάκες με τους συμπρωταγωνιστές του στο Fast and Furious και την… τελική απόφαση που έπρεπε να πάρει για να προχωρήσει στην ζωή του.

"Είμαι εντελώς διαφορετικός άνθρωπος από ό,τι είναι ο Dennis στην ταινία"



"Σε μια διεθνή παραγωγή όλα είναι στην εντέλεια"




"Το Bodybuilding είναι τρόπος ζωής"



* Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα του subz.tv και ιδιαίτερα τον kexag για τον συγχρονισμό των υποτίτλων.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v