Η Εύα Καϊλή… πιο σέξι πολιτικός της Ευρωζώνης

Η Ελληνίδα (πρώην) βουλευτής βρέθηκε στην πρώτη θέση της λίστας της βρετανικής εφημερίδας The Sun με τις πιο σέξι πολιτικούς της ευρωζώνης. Φουσκώσατε από εθνική υπερηφάνεια; Πάρτε τώρα ένα μνημόνιο να’ χετε – αυτό που υπερψήφισε η συμπαθής Εύα.
Η Εύα Καϊλή… πιο σέξι πολιτικός της Ευρωζώνης
Μπορεί να έχουν τα Μάρμαρά μας, αλλά οι Βρετανοί ξέρουν πώς να μας χρυσώνουν το χάπι και να μας ευλογούν τα γένια. Stop the press: Μια Ελληνίδα πολιτικός τους έχει θαμπώσει με τα κάλλη της. 
Ο λόγος για την Εύα Καϊλή, την οποία η –έγκριτη δεν την λες- βρετανική εφημερίδα The Sun ανακήρυξε πιο σέξι πολιτικό της ευρωζώνης, λέγοντας πως μπορεί να μην έχει επιτευχθεί η οικονομική ανάπτυξη της χώρας, αλλά σίγουρα στην θέα της αναπτύσσονται πολλά έντονα συναισθήματα στους άνδρες. 

Στους Ελληναράδες (πρώην) βουλευτές, πάντως, μετά από μια θητεία με μεγάλη ποσότητα σάλιου στα έδρανα κατά τις ομιλίες της, η ξανθιά πολιτικός –με πτυχίο αρχιτεκτονικής- προκάλεσε απανωτά εγκεφαλικά όταν τόλμησε να σταθεί ανάμεσα σε αυτούς και την τηλεόραση του εντευκτηρίου της βουλής, για να τους κατσαδιάσει που αντί να συμμετέχουν στην ψήφιση του μνημονίου, βλέπουν ΟΦΗ-Πανσερραϊκός.

Ακολουθούν οι υπόλοιπες σέξι πολιτικές παρουσίες, όπως τις κατέγραψε το βρετανικό έντυπο. Το αν έχει δίκιο το αφήνουμε στην κρίση σας.

Joanna Mucha
Πολωνία 
Υπουργός Αθλητισμού και Τουρισμού


Δεν της φαίνεται, ούτε ότι είναι 36 ετών, ούτε ότι είναι πολιτικός. Η Joanna Mucha έχει σπουδάσει οικονομολόγος, και έχει αναλάβει την αθλητική και τουριστική διοίκηση της Πολωνίας – μια πολύ καλή επιλογή για πρέσβειρα του πολωνικού τουρισμού. 

Aurelie Filippetti
Γαλλία 
Υπουργός Πολιτισμού

Μελαχρινή, σοβαρή αλλά γοητευτική, η 38χρονη Aurelie ανέλαβε πρόσφατα τα ηνία της πολιτιστικής ζωής της Γαλλίας και λέει όχι στην λιτότητα, σιγοντάροντας τον νεοεκλεγέντα Ολάντ. Λέει ναι, όμως, στην φινέτσα, που εκτός από το γαλλικό της στιλ, οφείλεται εν μέρει και στις ιταλικές της ρίζες. 

Carme Chacon
Ισπανία 
μέλος του βουλευτικού σώματος

Ήταν υπουργός Άμυνας και πλέον απλή βουλευτής στο ισπανικό κοινοβούλιο. Είναι 41 ετών, με συμπαθητικά χαρακτηριστικά, αλλά αυτό που την κάνει πιο συμπαθή στα μάτια μας δεν είναι η ομορφιά της – είναι απλώς που έχει υπάρξει υπουργός Εθνικής Άμυνας, και δεν έχει παραγγείλει υποβρύχια που γέρνουν. Και κυρίως, δεν έχει σπίτι στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Elena Udrea
Ρουμανία 
μέλος του βουλευτικού σώματος

Κάποτε πόζαρε σε ρουμανικό περιοδικό φορώντας αποκαλυπτικό φόρεμα και ψηλές μπότες. Μετά από λίγο, εκλέχθηκε βουλευτής. Αν αυτό είναι τυχαίο, θα το αφήσουμε στην κρίση σας – πάντως η 38χρονη ξανθιά πολιτικός κάνει λίγο πιο «πιπεράτο» το ρουμανικό κοινοβούλιο.

Mara Carfagana
Ιταλία 
μέλος του βουλευτικού σώματος

Στα 36 της χρόνια, η κομψή μελαχρινή Ιταλίδα μετρά ήδη μια θητεία στην ιταλική βουλή, ακόμη μία σε ιταλικά περιοδικά όπου πόζαρε topless και, συνδυάζοντας τα παραπάνω, κέρδισε μόνιμη θέση στα charts των πιο σέξι πολιτικών – στο περιοδικό Maxim «τερμάτισε» στην πρώτη θέση παγκοσμίως. 

Πηγή: The Sun
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v