James Bond: Κορίτσια, τραγούδια, κακοί και gadget

Ο νέος Bond κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες και εμείς θυμόμαστε τους πιο καλούς… κακούς, τα πιο σέξι κορίτσια, τα αγαπημένα μας τραγούδια και τα top gadgets.
James Bond: Κορίτσια, τραγούδια, κακοί και gadget

του Νικόλα Γεωργιακώδη

Γενιές ολόκληρες έχει γαλουχήσει στις σκοτεινές αίθουσες ο πιο σέξι, στιλάτος, cool και χιουμορίστας πράκτορας της μεγάλης οθόνης.

Από το 1962, όταν και κυκλοφόρησε η πρώτη του ταινία μέχρι το 2015, με το ολοκαίνουργιο “Spectre”, οι ταινίες του James Bond φροντίζουν να μας κρατούν καλή κινηματογραφική παρέα με άφθονη δράση, καυτά κορίτσια, σατανικούς κακούς, ωραία soundtracks και ευφάνταστα gadgets.

Με αφορμή λοιπόν το πολυαναμενόμενο “Spectre” με τον Daniel Craig στον ρόλο του Bond, το οποίο έκανε πριν από λίγες ημέρες πρεμιέρα και στην Ελλάδα, θυμόμαστε όλα εκείνα τα στοιχεία που μας έκαναν να αγαπήσουμε αυτή την πολυετή σειρά του Ian Fleming.

Από τα πιο σέξι bond girls, μέχρι τους πιο καλούς… κακούς, τα πιο όμορφα τραγούδια τίτλων και τα πιο «ουάου τι λες τώρα;» gadgets, δείτε παρακάτω στα άρθρα αφιερώματος έναν φόρο τιμής στα best of του κύριου Bond. 

Γιατί ο 007 δεν είναι απλά ένα πράκτορας, είναι ο πράκτορας της καρδιάς μας!

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v