Χριστούγεννα με τα παιδιά στην πόλη

Ψυχαγωγία, αλλά και εκπαίδευση, όμορφες οικογενειακές στιγμές εντός και εκτός σπιτιού. Ένας πλήρης οδηγός δραστηριοτήτων για τα φετινά Χριστούγεννα με τα πιτσιρίκια.
Χριστούγεννα με τα παιδιά στην πόλη
της συντακτικής ομάδας του In2life

Λίγοι θα αμφιβητήσουν το γεγονός ότι τα Χριστούγεννα είναι μια εορταστική περίοδος του χρόνου η οποία ανήκει δικαιωματικά στα παιδιά. Όλα μοιάζουν σχεδιασμένα στην εντέλεια άλλωστε, ώστε να συνηγορούν προς αυτήν την άποψη.

Οι δρόμοι γεμίζουν παιχνίδια, λαμπάκια και υπαίθρια events, θεματικά πάρκα χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων στήνονται με γνώμονα την ατόφια ψυχαγωγία και το κλίμα στην πόλη μυρίζει… πιτσιρίκι.

Πιστοί λοιπόν και εμείς στο χαρμόσυνο πνεύμα τον ημερών, προτείνουμε παραστάσεις, εργαστήρια, εκπαιδευτικά σεμινάρια, επισκέψεις σε μουσεία, αλλά και προτάσεις κατ’ οίκον οικογενειακής ψυχαγωγίας, για να μείνουν τα φετινά Χριστούγεννα αξέχαστα.
Και για εσάς, αλλά – το κυριότερο – και για τους μικρούς μας φίλους.

Δείτε στα υποθέματα του αφιερώματος τις προτάσεις που συγκεντρώσαμε για επισκέψεις σε Μουσεία, εκπαιδευτικά χριστουγεννιάτικα προγράμματα, θεματικά πάρκα και θεατρικές παραστάσεις στην πόλη και επιλογές ψυχαγωγίας στην σπιτική θαλπωρή.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v