11 δώρα για τον… άντρα του σπιτιού

11 δώρα για τον… άντρα του σπιτιού
Ρούχα ή gadget; Παιχνιδιάρικο ή σοβαρό; Κάτι χρηστικό ή κάτι συμβολικό με φιλανθρωπικό σκοπό, για να πιάσει σίγουρα τόπο; Ό,τι «τύπος» κι αν είναι ο άνδρας για τον οποίο προορίζεται το χριστουγεννιάτικο δώρο σας, έχουμε την κατάλληλη πρόταση για το ιδανικό δώρο κάτω από το δέντρο του.


*Μπλούζα Αρκτούρος 
Το ζεστό hoodie φούτερ του Αρκτούρου θα κάνει τον παραλήπτη «συμμέτοχο» στην «Άγρια ζωή» όπως λέει και το λογότυπο. Παράλληλα, θα βοηθήσετε την οργάνωση να προστατεύσει την καφέ αρκούδα και τους υπόλοιπους εκπροσώπους της άγριας ζωής στην ελληνική ύπαιθρο. Θα την παραγγείλετε online εδώ στην τιμή των 26€.


*Άρωμα Korres Vetiver 
Η γνωστή ελληνική εταιρία Korres κυκλοφόρησε σειρά αρωμάτων και είναι όλα τους υπέροχα – εμείς ξεχωρίσαμε αυτό με τις ινδικές νότες vetiver, πράσινου τσαγιού και κέδρου, ένας γήινος συνδυασμός που ταιριάζει σε κάθε άνδρα. Η τιμή του είναι 36€.

*Ξυριστική μηχανή Adler AD2905
Κατάλληλη για γρήγορο αλλά ακριβές ξύρισμα, η ξυριστική μηχανή της Adler λύνει… ανδρικά χέρια και κάνει την βαρετή αυτή καθημερινή διαδικασία πιο εύκολη, χάρη στις δονήσεις και την ειδική κλίση της κεφαλής της. Είναι επαναφορτιζόμενη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για στεγνό είτε για υγρό ξύρισμα. Η τιμή της είναι 17€. 

*Εισιτήριο για το αγαπημένο του συγκρότημα
Δεν ξέρουμε κανέναν άντρα που θα έλεγε όχι σε μια συναυλία, πόσο μάλλον αν πρόκειται για την αγαπημένη του μπάντα. Προ ολίγων ημερών για παράδειγμα ανακοινώθηκε πως τον Μάρτιο καταφθάνουν στην Αθήνα οι Black Rebel Motorcycle Club (δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη οι τιμές εισιτήριων). Μπορείτε πάντα, κάλλιστα, να διαλέξετε έναν έλληνα καλλιτέχνη που εμφανίζεται αυτό το διάστημα και να του χαρίσετε ένα μουσικό βράδυ εκεί – πάρτε ιδέες από την στήλη της Μουσικής του In2life

*Κασκόλ “tube scarf” από τα H&M 
Στα καταστήματα H&M θα βρείτε οικονομικότατα και πολύ μοδάτα scarves, τα οποία φοριούνται τελευταία όλο και περισσότερο – ήτοι κασκόλ «tubes» που φοριούνται σαν γιακάδες και κρατούν ζεστό τον λαιμό. Το συγκεκριμένο tube scarf στοιχίζει 9,95€.

*T-shirt με στάμπα
Κάντε την ευχή σας πιο προσωποποιημένη, τυπώνοντας ένα t-shirt ή ένα hoodie με θέμα της στάμπας κάτι που ξέρετε πως αγαπά, από ένα συγκρότημα μέχρι την αγαπημένη του ατάκα ή έναν χαρακτήρα από το Game of Thrones. Αν χρειάζεστε έμπνευση, θα βρείτε χιλιάδες ιδέες στο tokotoukan.com – και μάλιστα με 30% έκπτωση λόγω Χριστουγέννων. 

*Επιτραπέζιο «Οι άποικοι του Κατάν» 
Η Κάισσα πάντα μας βγάζει ασπροπρόσωπους όταν πρόκειται για δώρα για άνδρες, αφού ένα επιτραπέζιο δεν πηγαίνει ποτέ χαμένο στις συγκεντρώσεις μιας αντροπαρέας. Επιλέξτε το εθιστικό παιχνίδι των «Αποίκων του Κατάν», που καλεί τους παίκτες να αποικήσουν ένα νησί και να γίνουν αυτοί οι μόνοι κυρίαρχοι πάνω του - η τιμή του είναι 29,99€.

*Ένα καλό βιβλίο
Πιάνει πάντα τόπο και μπορεί να καλύψει το γούστο το καθενός με την κατάλληλη επιλογή. Εμείς σας έχουμε κριτικές για τις αρκετές από τις τελευταίες κυκλοφορίες του 2013 στην στήλη του Βιβλίου μας για να πάρετε αρκετές ιδέες και να πάτε στο βιβλιοπωλείο… διαβασμένοι. Μείνετε «συντονισμένοι» στη στήλη, γιατί σύντομα έρχονται ιδιαίτερες συστάσεις για χριστουγεννιάτικα βιβλιοδώρα σε ξεχωριστό αφιέρωμα.

*USB hub… ρομπότ
Πρακτικό αλλά και… παιχνιδιάρικο, για το παιδί που κάθε άντρας κρύβει μέσα του, αυτό το USB hub θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για το γραφείο του αποδέκτη του δώρου σας, καθώς συνδέεται με υπολογιστή και υποδέχεται δύο USB, διαθέτει LED φωτισμό, ενώ ταυτόχρονα είναι και κουρδιστό… φουτουριστικό ρομπότ. Το βρήκαμε στο Gadget-4all στην τιμή των 20€. 

*Tablet ή smartphone
Αν, τέλος, πρόκειται για πολύ δικό σας άνθρωπο, για τον οποίο θα θυσιάζατε μεγαλύτερο μέρος από το budget σας για να του προσφέρετε κάτι που θέλει πολύ, επιλέξτε ένα τεχνολογικό δώρο, όπως κάποιο καινούριο smartphone ή ένα tablet – οι τιμές τους πλέον έχουν πέσει αρκετά, θα βρείτε από 69€ και 89€ αντίστοιχα. Πάρτε ιδέες από το σχετικό αφιέρωμα του in2life για προϊόντα του 2013


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v