Δώρα 2013: 30+3 ιδέες για όλους

Δώρα γιορτινά, δώρα οικονομικά, δώρα για πιτσιρίκια, δώρα για καλό σκοπό. Τριάντα τρεις δωρο-ιδέες για τις φετινές γιορτές.
Δώρα 2013: 30+3 ιδέες για όλους
από τη συντακτική ομάδα του in2life

Γιατί κάνουμε δώρα τα Χριστούγεννα; Γιατί το επιβάλλει το έθιμο, γιατί μας θυμίζουν τον Άη Βασίλη των παιδικών μας χρόνων, γιατί είναι ωραία η εικόνα των χρωματιστών πακέτων κάτω από το δέντρο. Γιατί είναι ένας σίγουρος τρόπος να κάνουμε αυτούς που αγαπάμε να χαμογελάσουν. Κι αυτός είναι μάλλον ο σημαντικότερος λόγος για να θυσιάσουμε ένα μέρος του πενιχρού μας budget για να αγοράσουμε μικρά –αλλά καθόλου ασήμαντα– δωράκια και φέτος τα Χριστούγεννα.

Για τη γυναίκα της ζωής σας, για τον… άνδρα του σπιτιού, για τα πιτσιρίκια που εκτιμούν περισσότερο απ’ όλους τα χριστουγεννιάτικα δωράκια, για όλους έχουμε ιδέες και προτάσεις που δεν θα τινάξουν το budget σας στον αέρα.

Μερικές, μάλιστα, από τις προτάσεις αυτές, δεν θα κάνουν χαρούμενους μόνο τους αγαπημένους σας ανθρώπους, αλλά και μερικούς άλλους, που μπορεί να μην το(υς) ξέρετε, αλλά το έχουν πολύ περισσότερο ανάγκη: Ένα ορφανό κοριτσάκι στη Ναμίμπια, έναν άστεγο δυο τετράγωνα από το σπίτι σας, μια καφέ αρκούδα και τους εθελοντές που την προσέχουν στα βουνά της Πίνδου.

Κάντε κλικ στη δεξιά στήλη, Άρθρα Αφιερώματος, και δείτε τις δωρο-προτάσεις μας για τις γιορτές του 2013.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v