Εξοπλισμός: Τα βασικά και απαραίτητα

Εξοπλισμός: Τα βασικά και απαραίτητα
Λίγοι θα διαφωνήσουν ότι μια εκδρομή για κάμπινγκ (ελεύθερο ή μη) θα κριθεί πρώτα από όλα από το εάν θα έχουμε μαζί μας τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Ο σωστός εξοπλισμός είναι αυτός που μεταμορφώνει τον κακομοίρη κάτοικο της πόλης που αναζητά ως σωτηρία ένα room-to-let, σε πάνοπλο κατασκηνωτή έτοιμο για παντός είδους απρόοπτα. Το In2life μίλησε με τους ειδικούς για να μάθουμε τι θα χρειαστούμε στις εξορμήσεις μας.

Ο κ. Παναγιώτης Φούντος, Διευθυντής του υποκαταστήματος INTERSPORT Σπάτων και έμπειρος camper και ο ίδιος, μοιράζεται μαζί μας πληροφορίες για σκηνές, sleeping bags, σακίδια, υποστρώματα, σκίαστρα και λοιπά χρειώδη.

Δείτε το video που ακολουθεί και μάθετε ό,τι χρειάζεται να ξέρετε.



Προσοχή όμως! Πέρα από αυτές εδώ τις γενικές αρχές, πρέπει να 'χετε στο μυαλό σας ότι ο καθένας γνωρίζει καλύτερα τις ανάγκες του και τις απαιτήσεις της περιοχής που θα στήσει τη σκηνή του. Αυτά τα δύο πρέπει να είναι ο... ύστατος κριτής για τις προμήθειές σας.

Ειδικά αν πρόκειται για ελεύθερο camping, είναι απαραίτητο να κανετε μια αναλυτική λίστα αυτών που πιθανόν να χρειαστείτε- ακόμη και αυτά που… αχρείαστα να΄ναι- πριν ξεκινήσετε.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v