10 δώρα για εκείνη

10 δώρα για εκείνη
Ρούχα, κοσμήματα, αξεσουάρ, αρώματα, μικρά έργα τέχνης, εσώρουχα… Η λίστα των ιδανικών δώρων για μια γυναίκα είναι ατελείωτη, πράγμα που κάνει την επιλογή του δώρου της απείρως ευκολότερη από την αντίστοιχη για έναν άνδρα παραλήπτη. Παρ’ όλα αυτά, για κάποιον μυστήριο λόγο, οι άνδρες ελάχιστα εκτιμούν –ή και αντιλαμβάνονται– αυτήν την ευκολία, καταλήγοντας να πελαγώνουν μπροστά σε ωκεανούς αρωμάτων και γαλαξίες διαφορετικών αποχρώσεων, τα ονόματα των οποίων αγνοούν. Για να σας βγάλουμε και φέτος από τη δύσκολη θέση, συγκεντρώσαμε δέκα πολύ συγκεκριμένες (και πολύ οικονομικές) προτάσεις που εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία της αποστολής «εύρεση του τέλειου δώρου».

Μάθημα Pole Dancing από το Days 4U
Τιμή: 20€
Συνδυάζει χορό και γυμναστική, γυμνάζει όλο το σώμα, χαρίζει αυτοπεποίθηση και γενικότερη ευεξία, είναι –προφανώς– σέξι και έχει εξελιχθεί σε μανία τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα. Το Days 4U προτείνει να χαρίσετε στην γυναίκα της ζωής σας ένα εισαγωγικό μάθημα pole dancing μίας ώρας, πληρώνοντας μόλις 20€, συν 4,50€ για την συσκευασία δώρου (μπορείτε να το στείλετε και εντελώς δωρεάν ως e-voucher). Το δωράκι-εμπειρία περιλαμβάνει και δωρεάν εγγραφή σε έναν κύκλο μαθημάτων (αξίας 20€) για την περίπτωση που η παραλήπτρια του δώρου σας ενθουσιαστεί με το σπορ. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο Just Pole Dancing, στο Χαλάνδρι. Δείτε λεπτομέρειες για το pole dancing, αλλά και για την σχολή, εδώ.

Εσάρπα από το Fullah Sugah
Τιμή: 19,90€
Λίγα δώρα αποπνέουν την τρυφερότητα εκείνων που σκοπός τους είναι να μας κρατούν ζεστές. Οι εσάρπες έχουν το έξτρα πλεονέκτημα της… πολυμορφικότητας, καθώς μπορούν να φορεθούν με παραπάνω από έναν τρόπους (στο λαιμό σαν κασκόλ, στην πλάτη, στη μέση σαν ζώνη). Η πλεκτή εσάρπα της φωτογραφίας διατίθεται σε πέντε διαφορετικά χρώματα –μαύρο, μπορντό, γκρι, μπεζ και πράσινο– τα οποία συνδυάζονται σχεδόν με τα πάντα. Μπορείτε να την βρείτε σε όλα τα καταστήματα Fullah Sugah (διευθύνσεις εδώ) ή να την αγοράσετε online από εδώ.

Χειροποίητα κοσμήματα
Τιμή: περί τα 15-20€
Είναι πρωτότυπα, είναι μοναδικά –με την έννοια πως θα τα έχει μόνο εκείνη, αφού δεν πωλούνται μαζικά– είναι οικονομικότατα και αποκλείεται να μην της αρέσουν. Τα χειροποίητα κοσμήματα είναι η εγγυημένη συνταγή επιτυχίας. Λίγο γούστο να έχετε –ή λίγη βοήθεια από μια εκπρόσωπο του γυναικείου φύλλου– και αποκλείεται να αποτύχετε. Όσο για το πού θα τα βρείτε; Στα bazaar που διοργανώνονται αυτές τις μέρες… παντού (δείτε μερικές διευθύνσεις εδώ) στο Parapera (Αχαρνών 61 και Φερρών, Βικτώρια), και στο Whitebox (Πραξιτέλους 26, τηλ.: 210 3232343). Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με επτά από τις αγαπημένες μας δημιουργούς για να παραγγείλετε τα κοσμήματά τους.

Σαββατοκύριακο-έκπληξη
Τιμή: από 40€
Ποιος δεν θα ενθουσιαζόταν στην ιδέα μιας εκδρομής που θα του ανακοινωθεί τελευταία στιγμή; Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο Tsibato.gr, να επιλέξετε τις προσφορές των ξενοδοχείων και να διαλέξετε αυτή που σας αρέσει περισσότερο. Οι περισσότερες προσφορές αφορούν δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό. Υπάρχουν ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα, για κάθε γούστο και στυλ, με περισσότερες ή λιγότερες παροχές να περιλαμβάνονται σε κάθε κουπόνι. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη προσοχή στα ψιλά γράμματα –θυμηθείτε τι μας έμαθε ένας χρόνος με κουπόνια.

Φούστα Toi et Moi
Τιμή: 35€
Όσο γεμάτη κι αν βρίσκετε την ντουλάπα της, εκείνη αποκλείεται να μη χαρεί αν της κάνετε δώρο μία (ναι, άλλη μία) χαριτωμένη φούστα, που θα μπορεί να φορέσει από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στο ραντεβού σας. Η ελαστική φούστα της φωτογραφίας μας αρέσει γιατί είναι ψηλόμεση –όπως επιτάσσει η φετινή μόδα– και πολύχρωμη για να σπάει τη μονοτονία της χειμωνιάτικης γκαρνταρόμπας. Έξτρα μπόνους το ότι μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα και να πάει… παντού. Μπορείτε να την αγοράσετε online από το e-shop της Toi & Moi (δωρεάν παράδοση εντός δύο εργάσιμων ημερών σε όλη την Ελλάδα, και πληρωμή είτε με πιστωτική κάρτα είτε με αντικαταβολή) ή από κάποιο από τα καταστήματα της αλυσίδας –δείτε τις διευθύνσεις εδώ

Άρωμα Viktor & Rolf Flowerbomb
Τιμή: 53€ (τα 30 ml)
Μία… λουλουδοβόμβα σε μπουκαλάκι που θυμίζει χειροβομβίδα είναι το πρώτο άρωμα του δαιμόνιου διδύμου σχεδιαστών Viktor & Rolf. Πρόκειται για ένα από τα πιο ιδιαίτερα αρώματα που έχουμε μυρίσει τελευταία: πατσουλί και μόσχος συνθέτουν τη βάση του, γιασεμί, ορχιδέα και τριαντάφυλλο είναι οι μεσαίες νότες του, ενώ περγαμόντο και τσάι κυριαρχούν στην κορυφή. Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών (Hondos, Sephora κλπ) και διαθέσιμο για online αγορά στο Aromatica.gr

Επιτραπέζιο παιχνίδι "Ροκ Πάρτυ"
Τιμή: 10€   
Στο παιχνίδι καθωσπρεπισμοί δε χωρούν! Αυτό θα μπορούσε να είναι το… ηθικό συμπέρασμα του νέου επιτραπέζιου «καρτοπαίχνιδου» Ροκ Πάρτυ που κυκλοφόρησε από την Κάισσα. Το Ροκ Πάρτυ είναι ένα παιχνίδι στο οποίο χτυπάτε τα γόνατα και τις παλάμες σας στο ρυθμό του We Will Rock You, των Queen. Ανάμεσα στα χτυπήματα που επιβάλει ο ρυθμός αυτός καλείστε να μιμηθείτε μια σειρά από άλλες χειρονομίες, όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Εύκολο; Όχι και τόσο- τουλάχιστον αν προσπαθήσει να το κάνεις σωστά. Σε όλη αυτή τη διαδικασία βγαίνει απίστευτο γέλιο, καθώς οι αναπαραστάσεις απαιτούν αίσθηση του ρυθμού κια αρκετές φορές φτάνουν να γίνουν και... χορευτικές φιγούρες. Το Ροκ Πάρτυ είναι μια πολύ καλή πρόταση για μεγάλες ομάδες ατόμων (4 έως 12 παίκτες) που έχουν το κέφι να παίξουν και όχι απλώς να περάσουν την ώρα τους. Στα αναμφισβήτητα συν η τιμή του.  

Αδιάβροχο ράδιο παπάκι από το Ouaou.gr
Τιμή: 17,95€
Θέλετε κάτι λιγότερο «σοβαρό», κάτι χαριτωμένο αλλά και χρήσιμο ταυτόχρονα; Το αδιάβροχο ράδιο παπάκι θα γίνει ο καλύτερος φίλος κάθε μουσικόφιλης που περνά ώρες στο μπάνιο. Μην ξεγελαστείτε από τις διαστάσεις του (13εκ x 13εκ x 9εκ): το αδιάβροχο ηχείο του ακούγεται δυνατά και καθαρά ακόμα και κάτω από το νερό. Το κεφάλι του περιστρέφεται για να ρυθμίσετε την ένταση, ο επιλογέας ΑΜ/FM βρίσκεται στο φτερό του, ενώ η ουρά του διαλέγει τον σταθμό που θέλετε να ακούσετε. Λειτουργεί με τρεις μπαταρίες τύπου ΑΑΑ, που δεν περιέχονται, και διατίθεται σε δύο χρώματα, κίτρινο και ροζ. Αγοράστε το online από εδώ.

Εσώρουχα Minerva
Τιμή: 35€
Ένα δώρο που θα χαρείτε εξίσου και οι δύο, τα εσώρουχα είναι all time classic λύση, αρκεί να διαθέτετε μια στοιχειώδη αίσθηση του καλού γούστου, ώστε να μην μοιάζουν βγαλμένα από γερμανικό πορνό του 1980. Αν δεν την έχετε, ζητήστε τη συμβουλή μιας καλής φίλης, ή κάντε κλικ εδώ και αγοράστε το εντυπωσιακό σετ της φωτογραφίας: διατίθεται σε μαύρο, μπλε ελεκτρίκ και μωβ, διακοσμείται με λίγη δαντέλα και είναι αισθησιακό χωρίς να είναι κραυγαλέο. Σίγουρη επιλογή.

Τα Φιλαράκια σε box set
Τιμή: 15€ (για κάθε σαιζόν)
Γενικότερα, οποιαδήποτε σειρά της αρέσει σε box set. Το e-shop.gr διαθέτει μεγάλη ποικιλία, από τα X-Files μέχρι το Sex & the City και από το Sopranos μέχρι το The Office. Διαλέγετε και παίρνετε. Εμείς ψηφίζουμε Φιλαράκια, γιατί είναι all time classic, και γιατί θα τα βλέπετε αγκαλιά στον καναπέ –κάτι που υποψιαζόμαστε ότι δεν θα συνέβαινε με σειρές του τύπου Sex & the City. Αγοράστε online την τέταρτη σαιζόν εδώ ή δείτε εδώ όλες τις επιλογές σε τηλεοπτικές σειρές.

Έργο τέχνης από το Deviantart
Τιμή: από 10-15€
Μικρά αριστουργήματα μοντέρνας τέχνης, γλυπτά, πίνακες, κούπες, παζλ και πρωτότυπα διακοσμητικά από καλλιτέχνες που τα ανεβάζουν οι ίδιοι στο site –κάπως σαν το Etsy.com, απλά με έργα τέχνης αντί για κοσμήματα– θα βρείτε στο e-shop του Deviantart. Ο πίνακας της φωτογραφίας διατίθεται σε απλή εκτύπωση (πόστερ), κορνιζαρισμένος, σε καμβά, σε μπλουζάκι και σε θήκη για το iPhone. Η τιμή του ξεκινά από 15 δολάρια, ήτοι περί τα 12€. Αγοράστε τον online, από εδώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v