Δώρα αξίας €151 - €200

Δώρα αξίας €151 - €200
*Πακέτο αναβάθμισης PC:  Turbo-X Upgrade Value
Αν το πρόσωπο που ψάχνετε να βρείτε τι δώρο θα κάνετε, έχει ένα παλιό και αργό υπολογιστή, τότε αντί να χαλάσετε μια περιουσία να του αγοράσετε έναν καινούριο, προτιμήστε να τον αναβαθμίσετε. Μάθετε τα χαρακτηριστικά του παλιού μηχανήματος και αγοράστε ένα πακέτο αναβάθμισης από ένα κατάστημα πληροφορικής. Οι εργασίες αναβάθμισης έχουν εγγύηση από το κατάστημα και έτσι ο παλιός υπολογιστής θα αποκτήσει "φτερά" και θα τρέχει σύγχρονα προγράμματα και παιχνίδια.
(ενδεικτική τιμή €170)

*Οθόνη-τηλεόραση: 
Samsung T22A350 LED TV-Monitor 21.5''
Η τεχνολογία LED στις οθόνες είναι προσιτή και χωρίς να ξεφύγετε από το όριο των €200 μπορείτε να αγοράσετε και να δωρίσετε σε κάποιον ή στον εαυτό σας ένα πολύ καλό και ποιοτικό monitor. Διαθέτει διάσταση 21,1 ίντσες, υποστηρίζει Full HD 1080p, έχει αντίθεση 5.000.000:1 αλλά και ενσωματωμένο TV tuner.
(ενδεικτική τιμή €190)

*Κονσόλα παιχνιδιών: Nintendo 3DS
Αναμφίβολα, το Nintendo 3DS είναι ένα μοναδικό δώρο. Η εμπειρία του 3D gaming – και μάλιστα χωρίς γυαλιά, είναι κάτι που, δυστυχώς, δεν περιγράφεται εύκολα και δεν αποτυπώνεται σε φωτογραφίες ή βίντεο. Αν το δοκιμάσετε, τότε θα πειστείτε. Αν το αποκτήσετε, τότε θα διαπιστώσετε ότι οι "αρετές" της συσκευής, σε συνδυασμό με τα χιλιάδες διαθέσιμα παιχνίδια, αποδεικνύονται ένας άκρως διασκεδαστικός και εθιστικός συνδυασμός.
(ενδεικτική τιμή €180)

*Netbook: HP 100e
Το συγκεκριμένο Netbook το είχαμε παρουσιάσει πριν λίγο καιρό στη στήλη τεχνολογίας του In2Life, εξαίροντας το value for money της συσκευής. Η συσκευή είναι ιδανική για παιδιά που πάνε σχολείο και στο HP 100e θα βρουν ένα πολύτιμο βοήθημα για το σχολείο αλλά και ένα εργαλείο μάθησης και διασκέδασης.
Διαβάστε την παρουσίαση της συσκευής εδώ
(ενδεικτική τιμή €199)

*Βιντεοκάμερα: Panasonic SDR-S70
Η S70 της Panasonic είναι μια κάμερα που καταγράφει σε standard definition και όχι σε HD, αλλά λόγω των εξαιρετικών οπτικών μερών αλλά και των τεχνολογιών καταγραφής βίντεο, εξασφαλίζει εγγραφή βίντεο εντυπωσιακής καθαρότητας. Ακόμη και αν καταγράφετε στο μέγιστο επίπεδο ζουμ (78x), θα διαπιστώσετε ότι το βίντεο είναι απαλλαγμένο από θολούρες.
(ενδεικτική τιμή €190)
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v