Δώρα αξίας €101 - €150

Δώρα αξίας  €101 - €150
*TV tuner:  AverMedia AverTV Media Port
Ουσιαστικά πρόκειται για ένα πολύ-εργαλείο και όχι για ένα απλό TV box. Φυσικά αναλαμβάνει να μετατρέψει οποιαδήποτε οθόνη υπολογιστή σε τηλεόραση, υποστηρίζοντας αναλογικά και ψηφιακά κανάλια. Ωστόσο, το AverTV Media Port μετατρέπει την τηλεόραση σε Media Player αναπαραγωγής ταινιών ή μουσικής, αλλά και σε ψηφιακή κορνίζα.
(ενδεικτική τιμή €130)

*Έγχρωμος laser εκτυπωτής: Samsung CLP-325 Colour
Ίσως για πολλούς να θεωρηθεί λίγο άχαρο σαν δώρο, γιατί ένας έγχρωμος laser εκτυπωτής είναι κατάλληλος για ένα γραφείο ή μια μικρομεσαία εταιρεία. Αν ξεπεράσετε τον "professional" ενδοιασμό και δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά τότε θα διαπιστώσετε ότι τα €120 που θα δαπανήσετε θα "αναγκάσουν" αυτόν που θα λάβει το δώρο να σας μνημονεύει κάθε φορά που δεν θα τρέμει η… τσέπη του στέλνοντας μια ασπρόμαυρη ή έγχρωμη εκτύπωση.
(ενδεικτική τιμή €120)

*Φορητή κονσόλα παιχνιδιών: Sony PSP E1004 + Fifa 2012
Το PSP αν και έχει λανσαριστεί μερικά χρόνια πριν και η Sony το αναβαθμίζει μέσω κάποιων facelift, εντούτοις παραμένει από τις καλύτερες επιλογές για φορητό gaming. Οι αμέτρητοι διαθέσιμοι τίτλοι παιχνιδιών θα συμβάλλουν στο να μην βαρεθεί ποτέ ο κάτοχος της συσκευής.
(ενδεικτική τιμή €120)

*GPS: MLS Destinator 4800C (4.3")
Αν ο υποψήφιος παραλήπτης τους δώρου, δεν διαθέτει GPS στο αυτοκίνητο του, τότε μην διστάσετε ούτε στιγμή να του το δωρίσετε εσείς. Ακόμη και αν ο δωρολήπτης ανήκει σε αυτούς που σνομπάρουν τα GPS, να είστε σίγουροι ότι κάποια δύσκολη στιγμή θα ευγνωμονήσει εσάς και το δώρο σας. Η συσκευή της MLS διαθέτει χάρτες Ελλάδας και Ευρώπης και υποστηρίζει αναπαραγωγή εικόνων, ήχου και βίντεο.
(ενδεικτική τιμή €140)

*UPS: APC BR550Gi UPS (Line Interactive, 550VA)
Ίσως να πρόκειται για ένα από τα πιο… άχαρα δώρα. Ένα κουτί-βαρίδι που αρχικά νομίζεις ότι το μόνο που κάνει είναι να καταλαμβάνει πολύτιμο χώρο. Ωστόσο όλες αυτές οι σκέψεις, τις κάνετε μέχρι την επόμενη διακοπή ρεύματος. Τότε το κουτί γίνεται απίστευτα συμπαθητικό γιατί έχει συμβάλλει στο να μην χάσετε πολύτιμα αρχεία, αλλά και να μην πάθουν κάποια ζημιά οι συσκευές σας από τις μεταβολές του ρεύματος. Κάντε το δώρο, άφοβα, γιατί είναι πέρα για πέρα βέβαιο ότι όλοι το χρειάζονται, αλλά όλοι αναβάλουν την αγορά του, αντί κάποιου πιο ελκυστικού gadget.
(ενδεικτική τιμή €120)
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v