Δώρα αξίας €10 - €50

Δώρα αξίας  €10 - €50
*ΠοντίκιMicrosoft 3500 Wireless Mobile Mouse Artist Edition
Ένα έργο τέχνης του "χεριού σας". Ένα ποντίκι για χρήση σε laptop, λόγω του μεγέθους του, ιδιαίτερα ακριβές (BlueTrack) και ποιοτικό. Το ξεχωριστό με το συγκεκριμένο ποντίκι είναι ότι το επάνω μέρος καλύπτεται με ένα από έξι μοναδικά σχέδια κορυφαίων καλλιτεχνών παγκόσμιας εμβέλειας (Matt W. Moore, Linn Olofsdotter, Mike Perry και Fernando Chamarelli). Ένα δώρο για άντρες και γυναίκες που θα δώσει λίγο στυλ παραπάνω στα καθημερινά κλικ.
(ενδεικτική τιμή €30)

*Ασύρματο τηλέφωνο: 
Gigaset A510 Black
Το ασύρματο τηλέφωνο της Gigaset, έχει βραβευτεί για το design του και αν το κάνετε δώρο σε κάποιον είναι σίγουρο ότι θα το ευχαριστηθεί και δεν θα έχει κανέναν ενδοιασμό να το τοποθετήσει στο σαλόνι του. Πέρα όμως από όμορφο, το A510, όπως όλα τα ασύρματα τηλέφωνα Gigaset, μεταβάλλει την ακτινοβολία που εκπέμπει σε σχέση με την απόσταση του ακουστικού από τη βάση και δεν εκπέμπει ακτινοβολία όταν το ακουστικό είναι σε κατάσταση αναμονής ή βρίσκεται πάνω στη βάση για φόρτιση.
(ενδεικτική τιμή €45)

*Πολυμηχάνημα: Epson Stylus SX130
Το Πολυμηχάνημα της Epson δεν μπορεί να διεκδικεί δάφνες πρωτοτυπίας ή design, ως δώρο. Είναι πρακτικό και χρήσιμο όμως, ειδικά στην περίπτωση που αυτός που θα το παραλάβει δεν έχει εκτυπωτή. Με λιγότερα από 40 ευρώ προσφέρετε τη δυνατότητα εκτύπωσης και σκαναρίσματος. Αν μάλιστα το προλάβετε και με την προσφορά με δώρο ένα επιπλέον μαύρο μελάνι, τότε το δώρο σας κερδίζει πόντους. Αν ο προϋπολογισμός του δώρου ανέβει, τότε μπορείτε να βρείτε πολυμηχάνημα με επιπλέον εξοπλισμό, όπως για παράδειγμα τη δυνατότητα ασύρματης εκτύπωσης.
(ενδεικτική τιμή €40)

*Κάρτα μνήμης: Kingston Multi-Kit - 8 GB
Ακόμη ένα δώρο που "στοχεύει" στην χρησιμότητα και όχι στον εντυπωσιασμό. Το Multi-Kit (ή Mobility Kit) περιλαμβάνει κάρτα μνήμης microSDHC χωρητικότητας 8GB, SD adapter αλλά και USB Reader. Με άλλα λόγια αποκτάτε 8 GB χωρητικότητας, στο κινητό τηλέφωνο, το smartphone σας (microSDHC) ή στην ψηφιακή σας φωτογραφική μηχανή (SD adapter). Επίσης με μια κίνηση μεταφέρετε όλα τα δεδομένα της κάρτας στον υπολογιστή σας μέσω του USB Reader. Πριν το αγοράσετε βεβαιωθείτε ότι ο παραλήπτης ΔΕΝ έχει Sony ericsson, κινητό ή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Sony, γιατί αυτές οι συσκευές δεν υποστηρίζουν το συγκεκριμένο τύπο μνήμης.
(ενδεικτική τιμή €20)

*Ηχεία: Logitech Ηχεία Z313 (2.1)
Τα συγκεκριμένα ηχεία αποτελούν ένα δώρο που θα προσφέρει διαχρονική απόλαυση ποιοτικού ήχου. Τα Z313 της Logitech αποτελούνται από 2 ηχεία 2 δρόμων και από ένα subwoofer. Η συνολική ισχύς φτάνει τα 25 Watt και διαθέτει μαγνητική θωράκιση, οπότε μπορείτε να τα τοποθετήσετε δίπλα στην οθόνη του υπολογιστή σας, χωρίς παρεμβολές. Αξίζουν τα λεφτά τους κατά 100%.
(ενδεικτική τιμή €40)

*Κινητό τηλέφωνο: Samsung E1182 (dual sim)
Ίσως να αναρωτιέστε τι να θέλει ένα απλό τηλέφωνο στη λίστα των υποψήφιων δώρων για τα Χριστούγεννα. Εδώ ουσιαστικά πρόκειται για μια πρόταση επικοινωνίας. Οι συσκευές Dual Sim, όπως το Samsung E1182, σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε δυο γραμμές από διαφορετικές εταιρείες σε μια συσκευή. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αν έχετε δυο καρτοκινητά μπορείτε να επικοινωνείτε δωρεάν με περισσότερα από τα 2/3 των κινητών τηλεφώνων στην Ελλάδα. Η συσκευή είναι , φτηνή και ελαφριά και μπορείτε κάλλιστα να την έχετε μαζί σας σαν δεύτερη συσκευή. Συσκευές Dual Sim, στο ίδιο εύρος τιμής, θα βρείτε και από τις εταιρείες Nokia και LG.
(ενδεικτική τιμή €20)

*Web Camera: Microsoft LifeCam HD-3000
Η επικοινωνία μέσω video conference είναι ευρέως διαδεδομένη και μια καλή web camera είναι απαραίτητη. Βασικό χαρακτηριστικό της HD-3000 είναι ότι υποστηρίζει λήψη βίντεο υψηλής ευκρίνειας (720p). Εξασφαλίζει επίσης καθαρή εικόνα και έντονα χρώματα, ακόμη και υπό χαμηλό φωτισμό. Αν αποφασίσετε να δωρίσετε την LifeCam HD-3000 διευκρινίστε στον παραλήπτη του δώρου ότι η ειδική βάση στήριξης, που διαθέτει η συσκευή προσαρμόζεται σε οθόνες σταθερών υπολογιστών αλλά και σε laptop.
(ενδεικτική τιμή €25)

*USB Flash drive: Transcend JetFlash 500 32GB
Δεν είναι λίγοι αυτοί που κουβαλούν πάντα μαζί τους ένα USB Flash drive, στο οποίο έχουν έγραφα, μουσική, βίντεο και άλλα χρήσιμα αρχεία. Ακόμη περισσότεροι είναι αυτοί που έχουν αναγάγει τα USB Flash drives σε βασικό μέσο ανταλλαγής αρχείων, καταργώντας άγραφα CD/DVD ή άλλα μέσα αποθήκευσης. Η χρησιμότητα για ένα USB Flash Drive των 32 GB είναι δεδομένη. Η πρόταση μας αφορά μια συσκευή της Transcend, ωστόσο η ποικιλία σε USB Flash drives είναι σχεδόν χαοτική.
(ενδεικτική τιμή €45)

*MP3 Player: Crypto Colorline 3RC - 4GB
Η ακρόαση μουσικής εν κινήσει είναι μια επιθυμία που έχει καθιερωθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η σύγχρονη έκφραση της είναι τα κινητά τηλέφωνα και τα MP3 Players. Το Crypto Colorline 3RC με χωρητικότητα 4GB θα χωρέσει πολλές ώρες μουσική, ενώ η συσκευή διαθέτει και ραδιόφωνο. Στα θετικά της συσκευής συγκαταλέγεται το γεγονός ότι διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία, οπότε αν θα το δωρίσετε, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν η αξία του δώρου "ρεφάρει" με την αξία των μπαταριών για ένα μήνα.
(ενδεικτική τιμή €30)

*Βάση Notebook: CoolerMaster NotePal X1 15"
Η βάση ενός notebook δεν είναι από τα δώρα που σου έρχονται πρώτα στο μυαλό. Μάλιστα οι κάτοχοι φορητού υπολογιστή, που διαθέτουν βάση στήριξης πρέπει να είναι η μειοψηφία μεταξύ των συνολικών κατόχων laptop. Οι λόγοι που κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει μια βάση notebook είναι βασικά δύο. Ο πρώτος είναι η εργονομία, καθώς το πληκτρολόγιο του notebook έρχεται σε καλύτερη γωνία για πληκτρολόγηση και ο δεύτερος είναι η μείωση της θερμοκρασίας που "ανεβάζει" o φορητός υπολογιστής, άρα λειτουργεί και πιο αποδοτικά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v