Εκπτώσεις 2010: Ανδρικά ρούχα και αξεσουάρ

Εκπτώσεις 2010: Ανδρικά ρούχα και αξεσουάρ
Εκπτώσεις 2010: Ανδρικά ρούχα και αξεσουάρ
Τελευταία ανανέωση: 22/02/10

Οι τελευταίες μέρες (των εκπτώσεων) στην Ερμού
* Med: Η νέα σειρά ανδρικών και γυναικείων εσωρούχων Spring Summer 2010 έχει καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος του καταστήματος. Τα ελάχιστα κομμάτια που έχουν απομείνει από τη χειμερινή κολεξιόν διατίθενται σε έκπτωση -50%.
* S. Oliver: Όλη η χειμερινή κολεξιόν σε έκπτωση -50%
* Nike: Σταθερά στο αρχικό -30% κρατά η sport αλυσίδα τις εκπτώσεις της
* Sprider: Την έκπτωση ρεκόρ του -80% αγγίζουν οι χειμερινές κολεξιόν της μεγάλης low cost αλυσίδας.
* Benetton: Ολόκληρη η χειμερινή κολεξιόν διατίθεται σε έκπτωση -60%. Ελάχιστα νούμερα έχουν απομείνει.
* GEOX: Ανδρικά και γυναικεία υποδήματα σε έκπτωση που αγγίζει το -50%
* Staff: Το μεγαλύτερο μέρος του καταστήματος καταλαμβάνει η νέα, ανοιξιάτικη κολεξιόν. Ό,τι έχει απομείνει από την χειμερινή διατίθεται σε έκπτωση που ξεκινά από το συγκρατημένο -20% και φτάνει έως -40% στα τζην, και -50% στα παπούτσια.
* Smart Buy: Το outlet της Ερμού διαθέτει νεανικά και sporty labels όπως Helmi, More and More, Morgan, Ysatis, adidas, Reebok και Admiral σε έκπτωση -50% –όσον αφορά πάντα τις χειμερινές κολεξιόν. Στο ισόγειο του καταστήματος θα βρείτε επίσης τσάντες και βαλίτσες Carpisa στη μισή τιμή.

Ερμού
* Levi’s: Η γενναιόδωρη μισή τιμή στα φούτερ, πέφτει στα συγκρατημένα επίπεδα του -15-20% στα ράφια με τα τζην και τα παπούτσια.
* Χάρις Καζάκος: Το -50% αγγίζει η έκπτωση σε επιλεγμένα ανδρικά και γυναικεία υποδήματα. Βρήκαμε ανδρικά παπούτσια Boss σε έκπτωση 22%.
* Timberland: Από το συγκρατημένο -15% ξεκινούν οι εκπτώσεις της δημοφιλούς εταιρείας, οι οποίες φτάνουν –σε λίγες μόνο περιπτώσεις– το -40%.
* Esthisis: Ανδρικά και γυναικεία υποδήματα σε έκπτωση που κυμαίνεται από -20% έως -50%. Περί το -30% στα ανδρικά υποδήματα Hugo Boss.
* Zara: Τα πλεκτά της χειμερινής κολεξιόν ξεπερνούν το -50%, ενώ η casual συλλογή T.R.F. έχει έκπτωση -50%.
* Fokas: Γενναιόδωρες εκπτώσεις σε πολλά από τα διάσημα labels που φιλοξενεί θα βρείτε στο αγαπημένο πολυκατάστημα της Ερμού. Ενδεικτικά, στα ανδρικά έκπτωση -40% βρήκαμε στα ράφια των Hugo Boss, Gant, Artisti Italiani, Marlboro Classics και Lee, καθώς και στα υποδήματα Geox, ενώ το -50% αγγίζει η έκπτωση στα Bostonians, Façonnable και Oxford Company και στα casual O’Neil και Energie. Στο συγκρατημένο -30% παραμένουν προς το παρόν τα Nautica, Esprit, Levi’s και Lacoste.
* Berto Lucci: Έκπτωση -30% σε όλα τα είδη
* Sprider: Το -70% φτάνουν οι εκπτώσεις της μεγάλης sportswear –και όχι μόνο– αλυσίδας.
* Massimo Dutti: Ανδρικά και γυναικεία ρούχα από τη χειμερινή κολεξιόν σε έκπτωση έως -50%.
* Pull and Bear: Τα αγαπημένα low budget καταστήματα κάνουν εκπτώσεις που αγγίζουν το -50%, τόσο στα ανδρικά όσο και στα γυναικεία ρούχα.
* Sephora: Πλην των Gaultier, Chanel και Mikyaki –που δεν κάνουν εκπτώσεις– τα υπόλοιπα αρώματα θα τα βρείτε σε έκπτωση -25%.
* Haralas: Το -50% φτάνει η έκπτωση σε επιλεγμένα υποδήματα της αλυσίδας. Εδώ θα βρείτε Camper σε έκπτωση -30%.
* Elite: Έως -50% σε επιλεγμένα ανδρικά και γυναικεία υποδήματα. Ξχωρίσαμε τα ανδρικά Bata, σε έκπτωση -25%.

Κολωνάκι

* Καλογήρου (Πατριάρχου Ιωακείμ 4): Στο -20% και -30% η έκπτωση στα ανδρικά και γυναικεία παπούτσια της εταιρίας.
* Χάρης Καζάκος (Πατριάρχου Ιωακείμ προς πλατεία Κολωνακίου): Έως -50% η έκπτωση στα παπούτσια και τις τσάντες.
* Pepe Jeans (Τσακάλωφ 14): -50% στα περισσότερα ανδρικά και γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ της αλυσίδας, ενώ λίγα είναι αυτά που πωλούνται με -30% ή -40%.
* Lakis Gavalas (Βουκουρεστίου 50 & Τσακάλωφ): Όλα τα χειμερινά ανδρικά και γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ πωλούνται -50%, ενώ ήδη στο κατάστημα έχει έρθει μέρος της ανοιξιάτικης συλλογής.
* DKNY (Τσακάλωφ 20): Από -30% ξεκινούν οι εκπτώσεις της νεανικής σειράς της Donna Karan, και φτάνουν το -50%, σε πολλά είδη. Στα τζιν υπολογίστε ένα κόστος περί τα 100 ευρώ, με έκπτωση -40%.
* Zara (Τσακάλωφ 13): Η χαρά του μάλλινου αλλά και του καλοκαιρινού. Τα περισσότερα είδη πωλούνται από -30% έως και -50%. Από αυτά, ωστόσο, έχουν μείνει ως επί το πλείστο πουλόβερ, ζακέτες και πολλά παπούτσια –ενδεικτικά, τα ζιβάγκο πωλούνται κατά 5 ευρώ. Ακόμα, στο κατάστημα ξαναβγήκαν τα καλοκαιρινά της περασμένης σεζόν, τα οποία πωλούνται σε ακόμα πιο χαμηλές τιμές από αυτές των καλοκαιριών εκπτώσεων.
* Camper (Αναγνωστοπούλου 23 και Ηρακλείτου): Παραδοσιακά σχεδόν οι ανύπαρκτες οι εκπτώσεις στην ισπανική αλυσίδα υποδημάτων. Αφαιρέστε περί τα 20 ευρώ από την αρχική τιμή του παπουτσιού που θα επιλέξετε.
* Sotris (Τσακάλωφ και Βουκουρεστίου 41): Από -30% έως -40% η έκπτωση σε όλα τα είδη, αν και μεγάλο μέρος των ρούχων έχει ήδη πωληθεί.
* Paul and Shark (Αναγνωστοπούλου 6): Πολύ μικρές εκπτώσεις τόσο στα ανδρικά όσο και στα γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ. Συγκεκριμένα, τα ανδρικά πωλούνται με -20% (υπολογίστε περί τα 145 ευρώ για ένα πουκάμισο και 580 ευρώ για ένα τζάκετ, με την έκπτωση), ενώ τα γυναικεία με -30% (υπολογίστε περί τα 322 ευρώ για μία ζακέτα, με την έκπτωση).
* Πετρίδης (Αναγνωστοπούλου 3): Στο -30% έχουν πέσει οι τιμές τόσο των ανδρικών όσο και των γυναικείων παπουτσιών της αλυσίδας.
* Hogan (Αναγνωστοπούλου 4): Από -20% έως -40% κυμαίνονται οι εκπτώσεις της πολυτελούς αλυσίδας. Συγκεκριμένα, στα περισσότερα παπούτσια η έκπτωση φτάνει το -30% με -40% (υπολογίστε περί τα 200 ευρώ για ένα ζευγάρι γόβες), στις τσάντες κυμαίνεται στο -20% με -30%, ενώ στα μπουφάν κυμαίνεται στο -30% με -40%. Τα είδη σε έκπτωση βρίσκονται στον πρώτο όροφο, ενώ στο ισόγειο θα δείτε την ανοιξιάτικη συλλογή της εταιρίας.
* Σαράφης (Πατριάρχου Ιωακείμ 5): Από -30% έως -50% σε όλα τα ανδρικά και γυναικεία ρούχα, τα οποία απευθύνονται σε νεώτερες ηλικίες. Ειδικά στα ανδρικά τα περισσότερα πωλούνται με -50%.
* Vardas (Πατριάρχου Ιωακείμ 7 και Ηροδότου): Από -30% έως -50% φτάνουν οι εκπτώσεις στα καταστήματα Vardas. Καλές ευκαιρίες θα βρείτε στα παλτό και τα πανωφόρια.
* Carouzos (Πατριάρχου Ιωακείμ 14): Πιο συντηρητικά ξεκίνησαν φέτος τις εκπτώσεις τους τα καταστήματα Carouzos, με προσφορές που ξεκινούν από -30% για λίγα είδη, και φτάνουν το -40% στα περισσότερα και το -50%.
* Palmers: (Πατριάρχου Ιωακείμ 16): Στην αυστριακή αλυσίδα πολυτελών εσωρούχων οι εκπτώσεις ξεκινούν από -30% και φτάνουν το -50%.
* Prince Oliver (Αναγνωστοπούλου 11): Στο -71% η έκπτωση στην αλυσίδα ανδρικών ρούχων, η οποία φέτος κάνει τις μεγαλύτερες προσφορές από ποτέ –προλάβετε γιατί τα ράφια αδειάζουν εν ριπή οφθαλμού.
* Sotris (Αναγνωστοπούλου 30): Από -30% έως -40% η έκπτωση σε όλα τα είδη, αν και μεγάλο μέρος των ρούχων έχει ήδη πωληθεί.
* Wasp (Βουκουρεστίου 41): Η μεγάλη έκπληξη στα ανδρικά ρούχα, καθώς τα πάντα πωλούνται μειωμένα κατά 70%. Ενδεικτικά, ένα μπουφάν που θα δείτε στην βιτρίνα πωλείται περί τα 150 ευρώ με την έκπτωση, ενώ πολύ καλές τιμές θα δείτε στα πουκάμισα και τα πουλόβερ.
* Timberland (Τσακάλωφ 18): Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι εκπτώσεις εδώ κυμαίνονται από 15% έως -40%, με καλές προσφορές στα μπουφάν.
* David Mayer Naman (Τσακάλωφ 10): Μία ακόμα έκπληξη στα ανδρικά ρούχα, καθώς όλα τα προϊόντα του καταστήματος πωλούνται στην μισή τιμή.
* Oxford Company (Πατριάρχου Ιωακείμ 12): Από -30% έως -50% η έκπτωση στα πουκάμισα της εταιρίας.

Χαλάνδρι

Kapralos Leather:
-50%
Connections: -50%
Usa Authentic: -50%
.Lak: -50%
Contrasti: -50%
Americanino: -50%
Pregio: -50%
Rebel: -50%
Green: -50%
Arte Maxima by Makis Tselios: -50%
George Casuals: 40-50%
Romano: -50%
Shoes and Slippers: -30%
Bowman: -50%
Idiotropo: -60%
Fact Menwear: -50%
Logico: -30%
Soulis: -50%
Ioannoy Leather: -50%
Sider: -50%
Georgio Salustro: 20-40%
Xaris Kazakos: -50%
Αραμπατζής: -50%
Madiz Men: -50%

Golden Hall

* Bally: Αρκετά καλές οι εκπτώσεις στον πολυτελή οίκο δερμάτινων ειδών και ενδυμάτων, με -30% στις τσάντες και τα παπούτσια (υπολογίστε περί τα 280 ευρώ με την έκπτωση για ένα γυναικείο ankle boot) και -50% έως -70% στα ρούχα (είδαμε πανέμορφα φορέματα στα 300 ευρώ με την έκπτωση).
* Marc Jacobs: Στο -30% οι τσάντες –που απευθύνονται, βέβαια, σε ιδιαίτερα νεανικά στιλ-, στο -40% τα ρούχα, εκ των οποίων θα βρείτε φορέματα με 150 ευρώ, και στο -50% τα παπούτσια, αλλά τα μοντέλα που έχουν μείνει είναι πολύ λίγα. Σχεδόν το μισό κατάστημα έχει ήδη γεμίσει με την ανοιξιάτικη συλλογή.
* Porsche Design: Οι εκπτώσεις εδώ έφταναν το -30% σε κάποια δερμάτινα τζάκετ, ανδρικά ή γυναικεία, τα οποία φτάνουν τα 1.500 ευρώ τελική τιμή, ενώ στις τσάντες και τα παπούτσια η έκπτωση είναι μόνο -15%.
* Tod’s: Αρκετούς πελάτες προσέλκυσαν τα Tod’s με το -40% και -50% στις τσάντες, ενώ στα παπούτσια η έκπτωση κυμαίνεται από -15% έως -30% στα περισσότερα σχέδια. Ωστόσο, στο κατάστημα έχει έρθει ήδη η ανοιξιάτικη συλλογή.
* Salvatore Ferragamo: Συμπαθητικές και εδώ οι εκπτώσεις, ή τουλάχιστον καλύτερες από άλλες χρονιές, με -20% έως -50% σε όλα τα είδη. Ενδεικτικά, είδαμε δερμάτινες, κλασικές γυναικείες γόβες με 217 ευρώ από 310 ευρώ αρχική τιμή.
* Sotris: Ασυνήθιστη κίνηση για το κατάστημα της αλυσίδας με τα hip και πανάκριβα προϊόντα, καθώς η έκπτωση στα ρούχα είναι -40% και στα αξεσουάρ -30%.
* La Martina: Φαίνεται πως οι απανταχού αριστοκράτες που προτιμούν τα La Martina για τις εμφανίσεις τους στο Άσκοτ δεν έχουν ανάγκη από εκπτώσεις. Έτσι, εκεί θα βρείτε ρούχα με μόνο -30% έκπτωση, παπούτσια με -20% και αξεσουάρ με -15%.
* Marithe Francois Girbaud: -40% στα γυναικεία και -50% στα ανδρικά ρούχα και αξεσουάρ της γαλλικής φίρμας.
* Nara Camice: -30% σε όλα τα πουκάμισα της ιταλικής εταιρίας, ενώ θα βρείτε και κάποια επιλεγμένα μοντέλα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές.
* Τσαντίλης: Από -30% έως -50% η έκπτωση τόσο στα ανδρικά όσο και στα γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ της εταιρίας. Ενδεικτικά, βρήκαμε γυναικείο παλτό με 546 ευρώ από 940 και παντελόνι με 154 ευρώ από 220.
* Faconnable: -50% σε όλα τα ανδρικά και γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ της γαλλικής εταιρίας.
* Diesel: -40% η έκπτωση σε όλα τα γυναικεία και ανδρικά ρούχα και αξεσουάρ.
* Gant: Με -30% έως -40% έχουν ξεκινήσει τις εκπτώσεις τους τα Gant, ενώ τα ποσοστά πρόκειται να ανέβουν μέσα στις επόμενες μέρες.
* Lacoste: -30% για τα ανδρικά και γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ.
* Tommy Hilfiger: Στο -30% και -40% η έκπτωση στα γυναικεία και ανδρικά ρούχα και αξεσουάρ.
* Ted Baker: Πρωτοφανές το -50% στα ρούχα και αξεσουάρ του βρετανικού οίκου, ωστόσο δεν είναι πολλά τα είδη της χειμερινής συλλογής με την έκπτωση αυτή. Στο κατάστημα έχει ήδη έρθει μέρος της ανοιξιάτικης συλλογής.
* Calvin Klein: -50% η έκπτωση σε όλη την χειμερινή συλλογή των ανδρικών και γυναικείων ρούχων και αξεσουάρ.
* Massimo Dutti: Από 50% έως -70% η έκπτωση στην χειμερινή συλλογή της εταιρίας, ωστόσο μην περιμένετε να βρείτε πολλά πράγματα. Το κατάστημα έχει ήδη γεμίσει με την ανοιξιάτικη συλλογή.
* Gap: Έως -70% η έκπτωση στο κατάστημα με τα νεανικά -και παιδικά- casual ρούχα, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνουν πλήθος καταναλωτών. Προλάβετε γιατί τα ράφια έχουν ήδη σχεδόν αδειάσει.
* Camper: Στο κατάστημα Camper του Golden Hall η έκπτωση είναι μεγαλύτερη συγκριτικά με τα υπόλοιπα καταστήματα της εταιρίας στην Αθήνα, η οποία δεν ξεπερνά το -20%. Έτσι, θα βρείτε πολλά υποδήματα με έκπτωση από -20% έως -40%.
* Dyrberg/Kern: Σπάνιο για κατάστημα με κοσμήματα, κι όμως η δανέζικη εταιρία έχει μειώσει κατά -30% τις τιμές της σε πολλά γυναικεία κοσμήματα και κατά -40% στα ανδρικά.
* Canali: -40% σε όλα τα προϊόντα –δώστε έμφαση στα εξαιρετικά κοστούμια, τα οποία πλέον ξεκινούν και από 1.200 ευρώ.
* Brooks Brothers: Περί το ασήμαντο -20% κυμαίνεται η έκπτωση στα πολυτελή ανδρικά ρούχα και αξεσουάρ. Ενδεικτικά για ένα κοστούμι θα πληρώσετε 718 ευρώ (από 899) και για ένα πουκάμισο 78 ευρώ (από 98).

Attica

Οι εκπτώσεις δεν ισχύουν για τις νέες παραλαβές.

* Polo Ralph Lauren: 30% σε παντελόνια και 40% σε πουλόβερ, πουκάμισα, μπουφάν κτλ.
* Armani Collezioni: 30-40%  σε όλα τα είδη
* Versace: 50%
* Joop!: 30-40%
* Pal Zileri: 50%
* Belly (παπούτσια): 30%
* Allen Edmond (παπούτσια): 20%
* Sebago (παπούτσια): 15,25 και 30%
* Burberry: 30% έως 60%
* Boss: 30%, 40% και 50%
* Brooks Brothers: 20-30%
* Canali: 40%
* Oxford Company: 40, 50%
* Montblanc, Filofax: 15%
* Nautica: 30% σε φουτερ, σακάκια κτλ.
* Timberland: 30% στα ρούχα, 20% στα καπέλα και 40% στα μπουφάν
* Napapijri: 30%
* Chevignon: 30,40%
* Trussardi: 40,50, 60%
* Faconable: 50%
* Tommy Hilfiger: 30% στα πουκάμισα και στα μπουφάν, 40% σε τσάντες και ζώνες
* Gant: 30-60%
* Lacoste: 30% σε πουκάμισα και πουλόβερ
* La Martina: 40% σε παντελόνια και τσάντες και 60% στα υπόλοιπα είδη
* Ted Baker: 50%
* Fred Perry: 40%
* Navy Green: 30%
* Marc'o Polo: 50%
* Barbour: 15% στα μπουφάν και 40% στα υπόλοιπα είδη
* Columbia: 20% στα παπούτσια, 30% στα μπουφάν και στα υπόλοιπα είδη
* Camel Active: 40% σε πουκάμισα και παντελόνια, 30% στα υπόλοιπα
* Desigual: 40%
* .Lak: 30, 50%
* Energie: 40%
* Pepe jeans: 40%
* Lee: 30,40%
* Wrangler: 40%
* Levi's: 40%
* Ck Jeans: 30,50%
* Armani Jeans: 40,50, 60%
* O' Neil: 50%
* Northface: 15, 30%
* Rip Curl: 50%
* Freddy: 20 - 40 %
* Sublime: 30% στα παπούτσια, 40% στα υπόλοιπα είδη
* Body Talk: 30, 40%
* Helly Hansen: 40%

Γλυφάδα
* Monoi: Pepe Jeans και άλλες αγαπημένες casual μάρκες σε έκπτωση -50%
* Helly Hansen: Casual και sportswear συλλογές σε έκπτωση -40%
* Nike: Στο exclusive store της Γλυφάδας θα βρείτε τις αγαπημένες sportif συλλογές σε έκπτωση -30%
* Πανταζίδης Οπτικά: Γυαλιά ηλίου Rayban και Dolce & Gabbana, σε έκπτωση -70%.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v