Best Gadgets of the year: Νέε Χρόνε φέρε τώρα...

Για εσάς που δεν λάβατε δώρο από τον Άγιο Βασίλη φέτος, ποτέ δεν είναι αργά. Αν πιστεύετε στην τεχνολογία -και ήσασταν καλά παιδιά- τα καλύτερα gadgets της χρονιάς σας περιμένουν στα καταστήματα και υπόσχονται να ικανοποιήσουν κάθε σας επιθυμία.
Best Gadgets of the year: Νέε Χρόνε φέρε τώρα...
του Πάρη Καπράλου

Πιστεύετε στην τεχνολογία και θέλετε να απολαμβάνετε κάθε ευκολία και άνεση που αυτή προσφέρει; Είστε early adopter και πέφτετε κατευθείαν στα βαθιά; Θέλετε να έχετε περισσότερο χρόνο στη ζωή σας και οι υποχρεώσεις σας να μην εμποδίζουν τις μετακινήσεις σας και να μη κωλύουν τα υπόλοιπα ενδιαφέροντα της ζωής σας; Διαβάστε στο άρθρο μας για δέκα προϊόντα τεχνολογίας που θα σας οδηγήσουν προς αυτή τη κατεύθυνση, θα υποστηρίξουν κάποια από τα χόμπι σας και θα σας βοηθήσουν του χρόνου τέτοια εποχή να είστε πιο χαμογελαστοί και ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας.

Ελάχιστες από τις συσκευές που έχουμε επιλέξει είναι “gadgets” -με τη στενή έννοια του όρου- δηλαδή μικροσκοπικές συσκευές που κάνουν παράξενα πράγματα χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες. Αντίθετα οι περισσότερες τεχνολογικές επιλογές που προκρίναμε και σας παρουσιάζουμε ανήκουν σε σαφείς κατηγορίες ηλεκτρονικών συσκευών οι οποίες ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας προκειμένου να επιτύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα, η καθεμιά στη κατηγορία της.

Δείτε στα Άρθρα του Αφιερώματος -δεξιά- τα δέκα καλύτερα gadgets της χρονιάς που πέρασε –ίσως και αυτής που έρχεται…
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v