Δώρα για εκείνον

Δώρα για εκείνον
Ναι, είναι δύσκολη κατηγορία παραληπτών δώρων οι άνδρες –πόσο μάλλον όταν η «γιορτή» επιτάσσει δώρα που τυλίγονται σε ροζ συσκευασίες και εμπίπτουν στις κατηγορίες τριαντάφυλλα – σοκολατάκια – αρκουδάκια. Για όλα, όμως, υπάρχει λύση, ακόμη και αν δεν καταφύγετε στην ευκολία του ρομαντικού weekend έκπληξη σε κάποιον πέτρινο ξενώνα.

Για τον περιπετειώδη τύπο: Αν πιστεύετε ότι κανένα αντικείμενο δε θα τον ενθουσιάσει, γιατί δεν του χαρίζετε μια… εμπειρία; Όπως ο… γύρος του κόσμου με ελικόπτερο, μία ώρα προσομοίωσης πτήσης σε πραγματικές συνθήκες, που προτείνει το Baladeur.gr στην τιμή των 208 ευρώ, ή το Bungee Jumping στον Ισθμό, που προτείνει το Days4U στην τιμή των 60 ευρώ.

Για τον gadget-άκια: Είναι γνωστό ότι μόνο ένας άνδρας μπορεί πραγματικά να εκτιμήσει την αξία ενός πολυφορτιστή, ενός USB που… ζεσταίνει τον καφέ ή ενός ραδιοφώνου για την ντουζιέρα. Άπειρες τέτοιες –και ακόμα πιο τρελές– ιδέες θα βρείτε σε sites όπως τα Ouaou.gr, από όπου επιλέξαμε το ντιζαϊνάτο ηχείο της φωτογραφίας που θα αποτελέσει ιδανικό αξεσουάρ για τις εκδρομές αλλά και για το σπίτι και το γραφείο, αφού μεταφέρεται εύκολα, συνδέεται μέσω θύρας USB με τον υπολογιστή, αποδίδει κρυστάλλινο ήχο και δεν επηρεάζεται από τη μαγνητική ακτινοβολία των κινητών, ή το e-Gadgets.gr.

Για τον bon viveur: Όσο «εύκολη λύση» και αν σας φαίνεται, ένα καλό κρασί είναι πάντα ανεκτίμητο –αρκεί να ξέρετε να το διαλέξετε. Το Wineshop.gr μας βγάζει πάντα ασπροπρόσωπους σε αυτό το θέμα, με τις επιλεγμένες δωροσυνθέσεις και τις προτάσεις του, που περιλαμβάνουν κλασικές οινικές αξίες αλλά και «ψαγμένες» προτάσεις απ’ όλο τον κόσμο. Επιλέξαμε το εντυπωσιακό καφέ σουέντ κουτί της φωτογραφίας, που περιλαμβάνει τρεις φιάλες Sangre de Torro, δύο πακέτα με ελβετικές σοκολάτες και πούρα Goldkenn, στην τιμή των 65 ευρώ.

Για τον καλλιτέχνη (και τον φιλότεχνο): Μικρά αριστουργήματα δημιουργίας, γλυπτά, πίνακες και πρωτότυπα διακοσμητικά θα βρείτε στο δίκτυο καταστημάτων αλλά και το e-shop του Bizart. Το Φιλί του Gustav Klimt, είναι διαθέσιμο για online παραγγελία και δε θα μπορούσε να ταιριάζει περισσότερο με τη… θεματολογία της ημέρας. Εξαιρετικό για πρωτότυπα, arty δώρα είναι και το online shop του DeviantArt –ρίξτε μια ματιά σε ένα από τα best sellers τους και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Για τον businessman: Που αργεί στα ραντεβού του, ένα ρολόι του ελβετικού οίκου Paul Picot συνδυάζει στυλ και άποψη, με την… χρησιμότητα που σίγουρα θα εκτιμήσει. Θα τα βρείτε στα καταστήματα Τζάκης (Κριεζώτου 13, Σύνταγμα, τηλ.: 210 3633900) και Πατσέας (Κηφισίας 336, Ν. Ψυχικό, τηλ. 210 6754650 και Αγ. Γεωργίου 8, Χαλάνδρι, τηλ.: 210 6811553).

Και για… όλους: Αν τίποτα από τα παραπάνω δεν πιστεύετε ότι θα τον ενθουσιάσει –μεταξύ μας, δεν έχουμε δει και ποτέ άνδρα να ενθουσιάζεται με δώρο του Αγίου Βαλεντίνου– επενδύστε στη… δοκιμασμένη συνταγή: κάντε δώρο στον εαυτό σας ένα ζευγάρι σούπερ σέξι εσώρουχα, όπως τα Agent Provocateur της φωτογραφίας, και κανονίστε εκείνη την ημέρα να… μείνετε σπίτι.


Ηρώ Κουνάδη
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v