8 Gadgets για ψηφιακές μετατροπές ήχου και εικόνας

Κονσόλες μίξης, φορητά πικάπ, ενισχυτές, μικρόφωνα και ό,τι άλλο βάλλει ο νου σας, «παίζουν» για εσάς στην ιστοσελίδα K-gadgets.gr και υπόσχονται να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο φανατικούς λάτρεις της ψηφιακής μουσικής.
8 Gadgets για ψηφιακές μετατροπές ήχου και εικόνας
Έχετε δεκάδες δίσκους στο ράφι και τρέμετε στην ιδέα ότι μπορεί να καταστραφούν; Αναζητάτε ένα φορητό πικάπ για να μπορείτε να τους ακούτε ανά πάσα στιγμή οπουδήποτε και αν βρίσκεστε; Οι παλιές κασέτες και βιντεοκασέτες πιάνουν απίστευτα μεγάλο χώρο, αλλά δεν σας κάνει καρδιά να τις ξεφορτωθείτε χωρίς να τις αποθηκεύσετε σε ψηφιακή μορφή; Θέλετε να ξεκινήσετε να εκπέμπετε ερασιτεχνικά στο διαδίκτυο; Η νέα ψηφιακή σειρά της ΙΟΝ σε αποκλειστικότητα από την Go Wireless, δίνει λύση σε όλα τα παραπάνω, παρουσιάζοντας 8 χρήσιμα gadgets που κάθε μουσικόφιλος (ανεξαρτήτως μουσικών ακουσμάτων) οφείλει να αποκτήσει.

Η μετατροπή του αναλογικού σε ψηφιακό ανέκαθεν απασχολούσε όλους όσους ασχολούνταν με την μουσική σε ερασιτεχνικό ή και επαγγελματικό επίπεδο. Λίγο η εξοικονόμηση χώρου, λίγο η ανάγκη για την προστασία των συλλεκτικών μουσικών κομματιών, μας ωθεί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στην αγορά κάποιου ψηφιακού μετατροπέα. Είτε αυτός αφορά την μετατροπή των δίσκων μας σε mp3, είτε την απευθείας μετατροπή των κασετών (μουσικής και VHS) σε mp3 και .avi. Η νέα σειρά ψηφιακών συσκευών της Ion, είναι εδώ για να καλύψει τέτοιου είδους «μουσικές» ανάγκες και όχι μόνο. 

Για παράδειγμα, το μοντέλο Lp 2 Dock, σας παρέχει την δυνατότητα να μεταφέρετε σε πραγματικό χρόνο τα τραγούδια του δίσκου κατευθείαν στο iPod! Ένα βήμα παραπέρα, το Lp 2 Cd, σας δίνει την δυνατότητα να γράψετε απευθείας τον αγαπημένο σας δίσκο σε CD. Στα υπόλοιπα gadgets της σειράς, θα βρείτε επίσης τον φορητό ενισχυτή Block Rocker, τον ψηφιακό μείκτη ION iCUE Music Mixing Station, το Tape 2 PC, το Vcr 2 Pc και το επαγγελματικό μικρόφωνο U Cast. Περισσότερες πληροφοριές και χαρακτηριστικά του κάθε gadget θα βρείτε στα σχετικά υποθέματα του αφιερώματος.

Όλα τα παραπάνω gadgets εισάγονται αποκλειστικά από την Go Wireless και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την ιστοσελίδα K-Gadgets σε πολύ καλές τιμές.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v