Vari Sports Club: Όλα σε ένα!

Vari Sports Club: Όλα σε ένα!
7 στρέμματα γης σίγουρα δεν είναι λίγα. Το Vari Sports Club τα εκμεταλλεύτηκε μέχρι και το τελευταίο τετραγωνικό δημιουργώντας ένα τεράστιο αθλητικό κέντρο- γυμναστήριο. Ξεκίνησε από το 2004 και σήμερα είναι ίσως το μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο της Νότιας Αττικής. Με την περιήγησή μας στους χώρους του συνειδητοποιήσαμε ότι είναι πολύ πιο μεγάλο απ’ότι το φανταζόμασταν.

Στην κεντρική αίθουσα λειτουργεί Health Bar με υγιεινές διατροφικές επιλογές και δικό του χώρο για να απολαύσετε την σαλάτα σας. Στο ισόγειο βρίσκεται η αίθουσα με τους διαδρόμους (17 στο σύνολο με τηλεοράσεις), τα ελλειπτικά μηχανήματα και η αίθουσα με τα spinning bikes (ομαδικά προγράμματα με ποδήλατα). Καθώς ανεβαίνουμε στον πρώτο όροφο, βρίσκουμε την αίθουσα με τα βάρη και τα μηχανήματα. Επίσης, στον ίδιο όροφο, υπάρχουν ξεχωριστά δωμάτια για Personal Training (μία από τις πολλές υπηρεσίες του γυμναστηρίου) και για δόνηση (2 μηχανήματα Power Plate). Στον ίδιο χώρο βρίσκεται το γραφείο του διαιτολόγου, όπως επίσης και του ειδικευμένου γιατρού. Ενημερωθήκαμε από τον υπεύθυνο πως στον χώρο με τα όργανα πρόκειται να λειτουργήσει ένα καινοτόμο ηλεκτρονικό σύστημα, το οποίο ανιχνεύοντας τα δαχτυλικά αποτυπώματα του πελάτη, θα μπορεί να του υποδεικνύει ποιες ασκήσεις έχει να κάνει την συγκεκριμένη μέρα.

Στον 2ο όροφο του γυμναστηρίου βρίσκονται τα αποδυτήρια (τα 2 από τα 6 συνολικά που έχει το γυμναστήριο), μία αίθουσα ομαδικών προγραμμάτων (από τις 2 συνολικά) και ένας παιδότοπος για τους μικρούς επισκέπτες. Το spa λειτουργεί σ’ έναν ξεχωριστό χώρο, με εξειδικευμένο προσωπικό και μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας. Σίγουρα ένα από τα πολλά must του club. Αν νομίζετε ότι τελειώσαμε μάλλον θα στεναχωρηθείτε… Στον εξωτερικό χώρο του γυμναστηρίου συναντάμε τη μεγάλη θερμαινόμενη πισίνα, στην οποία μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια πληθώρα προγραμμάτων:

* Ελεύθερη κολύμβηση
* Personal Training κολύμβησης
* Aqua aerobics
* Scuba diving
* Υδρομασάζ 6 ατόμων και πολλά ακόμα.


Προσπερνώντας την πισίνα θα βρεθείτε ανάμεσα στο γήπεδο του τένις και του beach volley. Εκεί λειτουργεί και η ακαδημία Easy Cruise της πρωταθλήτριας Έφης Σφυρρή, στον ίδιο χώρο επίσης διοργανώνονται και τουρνουά του δημοφιλούς αθλήματος. Στο κτίριο δίπλα ακριβώς από το γήπεδο βρίσκεται η 2η αίθουσα aerobic, ομολογουμένως μεγάλη και ευρύχωρη, που φιλοξενεί πολλά ομαδικά προγράμματα όπως: Yoga, πολεμικές τέχνες, ελληνικούς χορούς και το πρόγραμμα Pilates Reform, που δεν θα το βρείτε σε άλλο γυμναστήριο.

Το Vari Sports Club προσφέρει και διαιτολογική υποστήριξη σε συνεργασία με το γραφείο Mediterranean Diet, με επιπλέον χρέωση. Επίσης όπως πληροφορηθήκαμε πρόσφατα ξεκίνησε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία Interamerican, προσφέροντας προνομιακά πακέτα ασφάλισης στους πελάτες του. Το γυμναστήριο παραμένει ανοιχτό Δευτέρα – Σάββατο από τις 07:00 μέχρι τις 12:00, ενώ την Κυριακή παραμένει κλειστό και λειτουργούν μόνο οι ανοιχτοί χώροι (τένις, beach volley, πισίνα). Το βασικό πακέτο συνδρομής ξεκινάει από 60€ τον μήνα και μεταβάλλεται ανάλογα με τις υπηρεσίες που θα επιλέξετε (personal training, σκουός, spin bike κτλ.)

Εάν τα θέλετε… όλα τότε σίγουρα το Vari Sports Club είναι το ιδανικό για εσάς. Παρέχει μια μεγάλη ποικιλία από άκρως ενδιαφέρουσες υπηρεσίες και προγράμματα σε αρκετά λογικές τιμές. Είναι ίσως το μόνο που μπορεί και συνδυάζει τόσες διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες μαζί σε έναν ενιαίο χώρο, γεγονός που το καθιστά ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην Αττική και όχι μόνο.
*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του γυμναστηρίου.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v