Παιδί: Αη- Βασίλης με... ουσία

Δώρα για το παιδί

Τις ημέρες των Χριστουγέννων οι μικροί μας φίλοι είναι αυτοί που έχουν την τιμητική τους. Δώρα από τον παππού και τη γιαγιά, δώρο από τον νονό ή τη νονά, από τους γονείς και κυρίως... από τον Αγιο Βασίλη.

Στα Notos Galleries μπορείτε να βρείτε αμέτρητες προτάσεις τόσο όσο αφορά τα παιχνίδια (αν και συνήθως δεν τίθεται θέμα προσωπικής επιλογής αλλά... επιταγής του μικρού μας φίλου) όσο και τα ρούχα.

Το in2life ξεχώρισε και σας προτείνει τα εξής για τους πρωταγωνιστές της ζωής σας:

* Το φόρεμα της Allouette για την μικρή μας πριγκίπισσα σε γκρι χρώμα (που αποτελεί άλλωστε must επιλογή για αυτή τη σεζόν) και το οποίο μπορεί να συνδυαστεί άνετα με γάντια και σκουφί της ίδιας απόχρωσης ή και σε ροζ. Η μικρή σας θα είναι σίγουρα το πρόσωπο της βραδιάς στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς κλέβοντας την παράσταση. (Φόρεμα 69 ευρώ, γάντια 16 ευρώ, σκούφος 20 ευρώ).

* Μοντγκόμερι Gant: Μυήστε από νωρίς τη μικρή σας αγαπημένη στις σωστές στυλιστικές επιλογές χαρίζοντάς της το φούξια πανωφόρι που προτείνει η Gant. Το καμάρι σας θα απολαμβάνει τη ζεστασιά του και ταυτόχρονα θα αποδεικνύει ότι η κομψότητα δεν έχει ηλικία. (Μοντγκόμερι από 475 – 485 ευρώ)

* Μπουφάν Gant: Με το εκπληκτικό αυτό μπουφάν που ανακαλύψαμε στη συλλογή της Gant ο μικρός σας μπόμπιρας θα μετατραπεί σε...σύγχρονο Τομ Κρούζ. Με λεπτομέρειες από γούνα στην κουκούλα και αδιάβροχο υλικό θα σας ανταμείψει καθώς οι...επικίνδυνες αποστολές δεν τελειώνουν ποτέ σε αυτές τις ηλικίες. (Μπουφάν από 195 – 205 ευρώ)

* Πουλόβερ Gant: Επιλέξαμε το γαλάζιο πουλόβερ της Gant αρχικά γιατί μας έκανε εντύπωση το πόσο μικρά σωματάκια μπορούν να φορέσουν ένα τέτοιο ρούχο (ανήκει στη συλλογή μπεμπέ) και κατά δεύτερον γιατί ένα πουλόβερ σίγουρα θα αξιοποιηθεί κατάλληλα από τους μικρούς μας φίλους. (Πουλόβερ 65 ευρώ)

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v