31 ιδέες για δώρα σε αυτούς που αγαπάτε!

Σας βγάζουμε από τη δύσκολη θέση, της αναζήτησης και των... μετακινήσεων από μαγαζί σε μαγαζί, επιλέγοντας από τα Notos Galleries, 31 μοναδικές ιδέες δώρων για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί. Για να μην τρέχετε να προλάβετε, μεταξύ γραφείου και... ρεβεγιόν.
31 ιδέες για δώρα σε αυτούς που αγαπάτε!

* Δείτε ιδέες δώρων για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί στις υποκατηγορίες του αφιερώματος

της Έφης Ρουτζάκη

Οι γιορτές είναι προ των πυλών και η γιορτινή ατμόσφαιρα γίνεται ολοένα και πιο έντονη.

Στολισμένα σπίτια και καταστήματα, κουραμπιέδες και μελομακάρονα να γεμίζουν κάθε σπίτι (ή σχεδόν κάθε σπίτι), χριστουγεννιάτικα τραγούδια να ηχούν από τα ραδιόφωνα και τα καταστήματα και τους περισσότερους να ξεχύνονται στα μαγαζιά προς αναζήτηση δώρων. Τόσο για τα αγαπημένα τους πρόσωπα όσο και για τους ίδιους.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ένα μεγάλο μέρος του 13ου μισθού (αν όχι ολόκληρος) καταναλώνεται στα δώρα, με τους μικρούς μας φίλους να έχουν την τιμητική τους. Ωστόσο ένα δώρο, μια χειρονομία αγάπης είναι κάτι που όλοι μας το έχουμε ανάγκη.

Σημασία δεν έχει τί δώρο θα κάνετε στους άλλους, η χειρονομία είναι αυτό που μετράει. Άλλωστε είναι φύσει αδύνατον να δωρίσουμε από κάτι σε όλους μας τους φίλους, τους γνωστούς και τους συγγενείς. Εκτός βέβαια από ορισμένες περιπτώσεις ατόμων για τους οποίους η έκφραση ”13ος μισθός” δεν συγκαταλέγεται καν στο λεξιλόγιό τους.

Τις περισσότερες φορές η επιλογή του δώρου δεν είναι εύκολη υπόθεση όχι μόνο γιατί οι επιλογές είναι πολλές και απαιτείται αρκετός χρόνος αλλά και επειδή η επιλογή μας γίνεται με βάση λάθος κριτήρια.

Θα έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αν η επιλογή γίνεται με βάση το στυλ και τα κριτήρια εκείνου για τον οποίο προορίζεται. Άλλωστε, απώτερος σκοπός όταν κάνουμε κάποιο δώρο είναι να χαροποιήσουμε και να ικανοποιήσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Μην πελαγώνετε. Μια επίσκεψη στα Notos Galleries υπόσχεται να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Με αμέτρητες εταιρίες σε έξι ορόφους και εξυπηρετικότατο προσωπικό η επιλογή των δώρων γίνεται πραγματική διασκέδαση. Και σε περίπτωση που κουραστείτε μπορείτε να απολαύσετε ένα καφέ και να κάνετε ένα μικρό διάλλειμα στον 7ο όροφο του πολυκαταστήματος.

Στα Notos Galleries θα βρείτε κυριολεκτικά τα πάντα. Από καλλυντικά και αρώματα επώνυμων εταιριών όπως Estee Lauder, Clinique, Givenchy, La Prairie, Armani, Boss μέχρι υποδήματα, αξεσουάρ, ρούχα για κάθε φύλο, ηλικία και ”budget” και φυσικά...παιχνίδια για τους μικρούς μας ήρωες.

Μετά από μεγάλη δυσκολία, λόγω των αναρίθμητων και δελεαστικότατων επιλογών που προσφέρουν τα Notos Galleries, ξεχωρίσαμε και σας προτείνουμε πάνω από 30 ιδέες για δώρα που θα ικανοποιήσουν και τα πιο δύσκολα γούστα.

* Δείτε ιδέες δώρων για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί στις υποκατηγορίες του αφιερώματος

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v